Informace o tobě v Realném životěVěk: 17
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Každý večer a když nemám přes den co dělat tak třeba celý den.
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Kromě pátku, v pátek mám čas od 18:45 na Váš raid, jinak podle rozvrhu ve škole.
Které dny nemůžeš být ve WoW v tomhle čase: Pátek a podle rozvrhu ve škole, ve středu jsem doma v 19:30 +-
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Moje závislost.
Něco o sobě: Jsem Jaroslav, bydlím u Mělníka, studuji hotelovou školu v Praze, hraji na bicí a piano, dělám Le parkour když je čas.
Co si představuješ pod slovem guilda? Když si řeknu guilda vybaví se mi ten orc v Orgrimmaru kde se zakládají guildy, ale opravdu bych si představoval skupinu lidí co chodí pve, chtějí něco dosáhnout a dělají proto vše co je v jejich silách.
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: Umím taktiky na všechno co je na Twinstaru momentálně otevřeno.
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Vadí, ale když už tak prostě jdu dělat něco jiného no.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Vyexpená.
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=AndrjkaInterfaceScreen UI: http://imageshack.us/f/196/wowscrnshot031512212347.jpg/Popis UI: Ten screen je ještě starý, ale UI se mi nijak nezměnilo jen pár spellů, jiný trinket a tak.
Výhody UI: Nevím jaké jsou výhody mého UI, ale jsem s tím spokojený.
Addony: Healbot, Skada, Onebag, aj...
Bindy: Používám bindy na myši a pár tlačítek na klávesnici, ale do pve to jako healer s healbotem tolik nepotřebuji.
(Pokud se tě otázky netýkají, z přihlášky je smaž!)
Pokud máš Blizzard UI, v čem tě zvýhodňuje oproti Bartenderu? Jde jen o zvyk, hraju už 5 let s blizzard UI a nestěžuji si.
Pokud máš ability, které je potřeba udržovat v určitých intervalech na targetu a nemáš na ně Addon, jak si to hlídáš? Udržuji na bossovi Judgement of Light, aby to healovalo meelečka, když tam není jiný holadin tak to uhlídám lehce, prostě to použiji když mám nabitý cd a nemám zrovna co healovat.
[/list]
Herní předpokladyScreeny: Raid DPS/HPS: http://imageshack.us/f/196/wowscrnshot031512212347.jpg/ Mám tam ještě 26k many na raidu, ted mám tak 32k na raidu a umím používat divine pleu ve správnou chvíli takže umím healovat tak, aby jsem vydržel s manou.
Jak hraji za svou class (Pořádně rozepsat!)
Rotace - Dám na bosse Judgement, který mi přidá hastea zárověň ho obnovuji každých 10-15s. Na tankovi držím Sacred shield a Beacon of Light, healuju raid podle toho kolik je třeba vyhealovat tak healuju buď Flash Lightem nebo Holy Lightem. Holy Shock používám když docastím nějaký heal a ještě je třeba někoho rychle healnout nebo když prostě potřebuju někdo insta heal. Když je třeba nějaká fáze kde vím, že budu dlouho a hodně healovat pustím si Divine Illumination, abych vydržel s manou a popř. zapnu trinket na sp. když je chvilku klid nebo nemusím tolik healovat, pustím Divine pleu a někdy i dmguju abych si ze Seal of Wisdom doplnil manu.
Equip - viz armory (5105gs)
Priority statů - Sbírám eq na haste a crit (spell power a intelect samozřejmost)
Gemování - Snažím se gemovat čistě intelect.
Dodatek - Nemám ench na wristech a rukou, protože jsou to low věci a čekám až mi něco padne (mám tam i low gemy na intelect )
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: Nedával.
Proč chceš jít právě k nám: Protože hledáte holy palu a jste guildna na nějaké úrovni, tak proto.
PC výbavaMumble/Mikrofon: Samozřejmost.
Raid FPS + na jaké detaily: FPS kolem 60 a WoW hraji ve Full HD (1920x1080 ) na maximální detaily.
Rychlost internetového připojení: 25mb/s
Vypočítej tento přiklad:9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 = 18