Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Ghork, (PROTECTION/Fury)

Předmět příspěvku: Ghork, (PROTECTION/Fury)
PříspěvekNapsal: ned 13. kvě 2012 23:25:16 
Informace o tobě v Realném životě
Věk: 21
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: 4
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Když nejsem v práci, tak ano.
Které dny nemůžeš být ve WoW v tomhle čase: Jak kdy, chodím do práce na denní a noční 12ky, které nemám pravidelně celý týden. Např.: Po a út mám denní, st noční, čt a pá volno, so denní, ne a po noční, út a st volno....
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano.
Něco o sobě: Když jsem spokojen a více méně vše šlape jak má, tak jsem jako beránek. Ale pokud mi je něco hodně proti srsti, tak začínám být celkem agresivní. Jinak wowko hraju pro zábavu a nechci na něm nějako závislačet.
Co si představuješ pod slovem guilda?Spolek fajn lidí, kteří se znají a společně pokořujou PvE.

Informace o tobě ve WoW
Zkušenosti s raidy: Mám FC 10/25 Naxx, EoE, OS+3, VoA (jen to co je open). V UD jak 10/25 mi chybí Yogg a dále jsem ještě se žádnou partou nedal všechna HMka. 10/25 ToC FC, 10 ToGC 3/5 a 25 ToGC jsem ještě nebyl.
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Pokud je to z důvodu, že jsem v práci, nebo mám něco na práci, tak co mám dělat. Pokud ale mám volno a jsem potvrzenej a nakonec by jste mě nevzali, tak samozřejmě že ano.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Vyexpil.
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Ghork

Interface
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/406/wowscrnshot051412001623.jpg/
Popis UI: Není k tomu co dodat.
Výhody UI:Jiné UI jsem nezkoušel, takže nevim o žádných výhodách či nevýhodách.
Addony: DBM, Skada damage meter, az cast bar, epgp + epgp lootmaster.
Bindy: Taunt/heroic throw, rend, charge, intercept/intervene, HS/cleave, conslussion blow/shockweave, challenging shout, shield bash, spell reflect, SW, last stand a berserker rage a bloodrage.

Pokud máš Blizzard UI, v čem tě zvýhodňuje oproti Bartenderu? Nemám zkušenosti s bartenderem, takže nevim.

Herní předpoklady
Screeny:
Raid DPS/HPS: Nemám žádný screen za fury wara, ale ten stejně nebude potřeba, když hledáte prota. Tak si aspon furyho pak budu moct změnit na pvp.

Jak hraji za svou class
Rotace - Ihned po pullu SS. Jinak devastate, HS když je rage, revenge při procu, hlavně SS při procu. Dodatečné spelly rend, thunder clap, cleave při vícero mobkách, demoralizing shout, mocking blow když se něco trhá, heroic throw a nebo na jistotku challenge shout. Dále udržuju bud battle/commanding shout dle potřeby. Trinkety většinou na CD, při HM, či HC též při potřebě LS a SW.
Equip - Netušim co v tomhle bodě konkrétně po mě chcete. Mám UD/UD HM, ToC 10/25 a emblem of triumph eq s full ench a epic gemama.
Priority statů - Strenght, stamka, hit ale ten mi stačí na 5,58% a nemám problémy + expertise cap 26.
Gemování - Pokud nepotřebuju hit nebo expertise, tak stamka a dodge.

Guildy
Předchozí guildy: Legion of Blood
Důvod odchodu: Stále jsem v ní, ale vážně tam být nechci. Má 29 členů a z toho 6x80 lvl.

Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost:
Proč chceš jít právě k nám: Důvod je prostý. Měli by jste patřit mezi top guildy a hledáte prot warriora.

PC výbava
Mumble/Mikrofon: Mám oboje
Raid FPS + na jaké detaily: Většinou 50-60 pokud nemám zapnuto moc aplikací. Jinak na max detaily.
Rychlost internetového připojení: 10mb/1s od UPC

Vypočítej tento přiklad:
9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 + 9 + 0 =9

Předmět příspěvku: Re: Ghork, (PROTECTION/Fury)
PříspěvekNapsal: pon 14. kvě 2012 0:03:51 

nejak si me neuchvatil ale zaroven nevypadas ani nijak zle, je fakt ze tanka potrebujeme jako sul, jeste vic wariora, mozna bych uvital dejme tomu vetsiho hrace, kterej by nechtel chybet ani na jednom raidu, takovyho tanka potrebujem, ale to uz bych chtel asi moc... co sem tam ockem projel tak az na ten hit to je cajk,hit cap a tank v toc je problem no :D , zatim NEVIM

PříspěvekNapsal: pon 14. kvě 2012 7:47:32 

Nemůžem mít main tanka, který nedojde na každý raid..takže PROTI

PříspěvekNapsal: pon 14. kvě 2012 8:13:33 

JSEM i tak PRO, myslim ze tank se nam ted urcite hodi, hlavne protect war, jeste kdyz zadnyho nemame...nebo aspon na TEST ho vzit, na alt run TOC

Obrázek <-- Shallis kdyz je sam doma

PříspěvekNapsal: pon 14. kvě 2012 9:30:06 

Ja bych byl PRO na skoušku, vždyť tanků je nedostatek a warr by se hodill. Aspoň na ty 10many

PříspěvekNapsal: pon 14. kvě 2012 11:40:46 
Jako jasný mno...s mojí prací to je pěkně na hovno. Dřív jsem dělal od pondělí do pátku 8ky a celý týden bud ranní, odpolední nebo noční. Ted holt mám směny takhle.
Jinak k tomu hitu, příjde vám jako moc low? Já když jsem měnil UD eq za ToC eq, tak mi hit klesnul nějako z 9% na 3,5%. A tak jsem postupně gemoval a koukal jak hodně missuju s abilitama, ale na té hodnotě co jsem ted už problémy nemám a taunt mi šlape taky dobře. Jinak na taunt mám i glyph, aby to bylo jistější.

PříspěvekNapsal: pon 14. kvě 2012 22:43:56 

ten hit to neni vazny problem, vaznejsi problem je ze potrebujem tanka ktery muze byt online na kazdy 25 man raid aby tvoril takove to "jadro" pze war je fakt treba, nemame zadnyho

PříspěvekNapsal: úte 15. kvě 2012 14:50:31 

Ja s Bleškou ti nestačíme? :(
No stim hitem je to opravdu špatný no,ale jestli tě Robotic veme..tak bych uzavřel místo pro tanky nepotřebujem jich 20- NEUTRAL

PříspěvekNapsal: úte 15. kvě 2012 15:29:21 

ja myslim ze by se u nas uzivil, na desitky urcite popr na alt runy, kdyz by byl super dobrej mohl by mit pozici tretiho tanka na main raidu na nekterych bosech
btw jaky mas offspec? a jestli k nam moc chces, zkus me nejak presvedcit :D

PříspěvekNapsal: úte 15. kvě 2012 21:53:30 
Jako já nechápu co máte proti mému hitu. :D Hit cap tank opravdu nepotřebuje a abych nemissoval s tauntem, tak od toho mám glyph. S abillitama mám málo missů, takže nechápu, co proti tomu nekteří máte.
Když budu moct jít raidu, rád půjdu, rád vám to tanknu a ani mi nevadí progress, pokud jde o něco nového.
Jako Roboticu promin, ale je vidět, že neumíš číst. V offu mám momentálně furyho, ale jak jsem výše zmiňoval...vzhledem k tomu, že hledáte jen prota, tak si můžu furyho změnit na pvp prota.
Co se týče tanka, tak tankovat umím. Jak mám macra, bindy a UI nastavené, tak mi to plně vyhovuje. Ano, občas se mi povede miss klik....ale není nic, co by se opakovalo každý pull, pokaždý nějaký fail. To u mě nehrozí.
Sudte podle skillu, ne podle toho kdo má jaké UI a addony. :D No lifer jsem byl kdysi za doby studenské, ted to neexistuje a existovat snad ani nebude. Jestli jsem Vás tímto odradil od vyzkoušení tak budiž, ale já to hraju pro zábavu. Ale když se na něčem s někým domluvím, tak to taky plním.
Takže tohle je všechno, co jsem tak chtěl ted dodat.

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další