Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 

Přihláška

Předmět příspěvku: Přihláška
PříspěvekNapsal: čtv 29. zář 2011 7:03:33 
Věk: 2*
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Tigerian
Zkušenosti s raidy: ano, kromě této postavy jsem UD chodila i s jinou postavou
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: kolik chci - obvykle tak 2 - 3 hod, pokud se jde něco, tak klidně i více
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: jistě
Mumble/Mikrofon: ano a dokonce jej i ráda používám
Screen UI: žádný nemám a teď ho nevyrobím... ale jinak používám spoustu addonů - i takové které většina lidí nezná
Raid FPS:
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: tato je koupená - ale jen kvůli rare mountům, expit umím sama
Jak hraji za svou class: (Gemy, Rotace, Staty, Eq, atd. >>Poradne rozepsat<<) Eq nemám - zatím jsem nenašla pohodovou gildu, se kterou by se dalo něco jít. Jinak goldů mám kolik potřebuji, takže si gemy a cokoliv dokážu obstarat.
Vadí ti když se nedostaneš na raid: no trošinku :P ale vždycky to nevyjde holt no
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? v tom problém rozhodně nevidím

Něco o sobě: Jméno Angie, na Twinu hraju už přes 2 roky, hodně to bylo za mage, ale rozhodla jsem se pro změnu. Nebaví mě moc pvp, mám ráda spíše pve, perfektně se orientuju ve wowheadu a na to co chci si vždycky umím vydělat goldy. Baví mě raidy a hc, lovení achievu atd. Umím se rychle naučit hrát za jakoukoliv postavu.
Koho u nás znáš: párkrát jsem se s někým potkala v raidu
Předchozí guilda: s touto postavou ne, ale s jinou jsem byla u Midgardů - a nikdy více!!
Důvod odchodu: nedám se buzerovat patnáctiletým cucákem
Proč chceš jít právě k nám: doufám, že najdu gildu pohodových rozumných lidí, se kterými budu moc chodit raidy i hc a dokonce i pokecat na mumblu - rozhodně ne abych byla jen někdo, kdo slouží hrstce zamáklých nedospělých psychopatů k doplnění party na UD a nikdy nebude brán jako plnohodnotný člen gildy
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: milá, komunikativní, inteligentní

Rychlost internetového připojení: zatím pomalejší, ale od příštího měsíce to nejrychlejší od UPC - 120

Které z následujícíh čísel nepatří mezi ostatní? Hele jsem tu kvůli wow nebo na matematické olympiádě?? :D 30
2 - 3 - 6 - 7 - 8 - 14 - 15 - 30

Předmět příspěvku: Re: Přihláška
PříspěvekNapsal: čtv 29. zář 2011 7:13:01 

Hm další děvče co se k nám hlásí ;)
Bohužel pochybuju že to vyjde eq je hodně slabý a my potřebujem lidi na progress alagalona.
(Jinak zjistit za jakou class se sem hlásíš byl skoro detektivní úkol :D)

PROTI

PříspěvekNapsal: čtv 29. zář 2011 7:29:22 

Nevím, jak to máš přesně tím PvE equipem, ale když bys byla UD, tak bychom nemohli jít Algalona a težší HM jako je Mimiron..Takže nevím jestli by ses vůbec dostala na raid. Podle armory máš dost na ***** equip no :x, takže bys asi byla ten "lowik", co se k nám přišel na equipovat a zatím je v raidu jen na okrasu. V Heroes of Midgard je jak se dívám asi hodně holek co ? :P Ja teda vím jen o Trotlicii, Gaii, ale to je jedno. Mám pár otázek.

Jak se jmenovala tvoje původní postava s kterou jsi chodila UD?

Bude Screen UI? ;)

Bude každý kopírovat to číslo na poslední otázku z poslední přihlášky? :D (I když je špatně.)

Za co tě ten 15ti letej cucák buzeroval, že jsi musela leavnout guildu?

Necháš se buzerovat 17ti letým cucákem, když něco posereš? :roll:

PříspěvekNapsal: čtv 29. zář 2011 8:51:00 

sice jde s modrym lockem tahat vetsi dps nez ma treba naroxar ale PROTI tenhle je moc slabej , screen UI chybi nepoznam z toho jestli je skill nebo ne a ohledne buzerovani od vedeni.....to se ma tak ze pokud ses bezchybna nejses buzerovana pokud se chybi delaji ses buzerovana tady by ses tomu nevyhla :)

PříspěvekNapsal: čtv 29. zář 2011 9:08:47 
Jak se jmenovala tvoje původní postava s kterou jsi chodila UD? Angelinaxx

Bude Screen UI? ;) no když přesně specifikuješ co po mě chceš, tak ano (jo dodám)

Bude každý kopírovat to číslo na poslední otázku z poslední přihlášky? :D (I když je špatně.) nemám matematický talent ani myšlení - jsem spíš na jazyky a historii... navrhuji přijímačky i z jiných oborů :D

Za co tě ten 15ti letej cucák buzeroval, že jsi musela leavnout guildu? Za nic - rafli jsme se a on měl možnost kicku. Patrně se cítil příliš ohrožen, takže příležitosti využil.

Necháš se buzerovat 17ti letým cucákem, když něco posereš? :roll: Buzerovat ne, ale vysvětlit si to nechám v klidu ráda

PříspěvekNapsal: čtv 29. zář 2011 9:49:12 
Jo a ještě něco - teď řeším rychlejší připojení... Navrhuju tu mou přihlášku zatím o měsíc odložit - když už řeším tu rychlost netu, tak bych mezitím pohla s eq a koncem října se ozvu. ;)

PříspěvekNapsal: čtv 29. zář 2011 13:09:18 

To neni matematika, to je logika, a ne, to neni to stejny

A na vlastni zadost LOCKED napis, az se ti to bude hodit a ja to unlocknu

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ]