Věk: 2*
Odkaz na Armory:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=TigerianZkušenosti s raidy: ano, kromě této postavy jsem UD chodila i s jinou postavou
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: kolik chci - obvykle tak 2 - 3 hod, pokud se jde něco, tak klidně i více
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: jistě
Mumble/Mikrofon: ano a dokonce jej i ráda používám
Screen UI: žádný nemám a teď ho nevyrobím... ale jinak používám spoustu addonů - i takové které většina lidí nezná
Raid FPS:
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: tato je koupená - ale jen kvůli rare mountům, expit umím sama
Jak hraji za svou class: (Gemy, Rotace, Staty, Eq, atd. >>Poradne rozepsat<<) Eq nemám - zatím jsem nenašla pohodovou gildu, se kterou by se dalo něco jít. Jinak goldů mám kolik potřebuji, takže si gemy a cokoliv dokážu obstarat.
Vadí ti když se nedostaneš na raid: no trošinku
ale vždycky to nevyjde holt no
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? v tom problém rozhodně nevidím
Něco o sobě: Jméno Angie, na Twinu hraju už přes 2 roky, hodně to bylo za mage, ale rozhodla jsem se pro změnu. Nebaví mě moc pvp, mám ráda spíše pve, perfektně se orientuju ve wowheadu a na to co chci si vždycky umím vydělat goldy. Baví mě raidy a hc, lovení achievu atd. Umím se rychle naučit hrát za jakoukoliv postavu.
Koho u nás znáš: párkrát jsem se s někým potkala v raidu
Předchozí guilda: s touto postavou ne, ale s jinou jsem byla u Midgardů - a nikdy více!!
Důvod odchodu: nedám se buzerovat patnáctiletým cucákem
Proč chceš jít právě k nám: doufám, že najdu gildu pohodových rozumných lidí, se kterými budu moc chodit raidy i hc a dokonce i pokecat na mumblu - rozhodně ne abych byla jen někdo, kdo slouží hrstce zamáklých nedospělých psychopatů k doplnění party na UD a nikdy nebude brán jako plnohodnotný člen gildy
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: milá, komunikativní, inteligentní
Rychlost internetového připojení: zatím pomalejší, ale od příštího měsíce to nejrychlejší od UPC - 120
Které z následujícíh čísel nepatří mezi ostatní? Hele jsem tu kvůli wow nebo na matematické olympiádě??
30
2 - 3 - 6 - 7 - 8 - 14 - 15 - 30