Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Exquisite - Protection / Holy - Paladin

Předmět příspěvku: Exquisite - Protection / Holy - Paladin
PříspěvekNapsal: sob 17. pro 2011 20:13:00 
Věk: 20
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Mít den 26 hodin tak hraju 28
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Ten byl dobrý :P
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Dozajista.
Něco o sobě: Jsem radek, mam rád bramborový salát a řízky.
Co si představuješ pod slovem guilda? AD Infinitum

Informace o tobě ve WoW

Zkušenosti s raidy:

Zkopíruju co jsem psal do přihlášky na offi, je to tam všechno.
Zkušenosti s raidy, tady bych se s dovolením trochu rozepsal, World of Warcraft (dále wow) hraju aktivně asi 6 let, prostě téměř od doby co spatřil světlo herního světa svoje zkušenosti vám rozepíšu podle datadisků.

PreTBC - tady jsem teprve začínal s hraním a teď se až stydím za některé věci co jsem dělal, když jsem začínal asi po půl roce už jsem byl na poměrně slušné urovni, v té době jsem hrál asi necelý rok na realmu Ahn'Qiraj.
Co se raidů na preTBC týče tak jsem se dostal i do Naxxramasu, v AQ jsem taky byl, bohužel se mi to nikdy nepodařilo dát celé, a asi po roce jsem acc prodal, šel jsem hrát na free (pokud by vás zajimaly moje zkušenosti z free serveru mohu dotat, stačí se jen zeptat)

TBC - Dostal jsem do ruky T5 rogue, asi měsíc po spuštění BT, a s tímto rogue jsem se dostal i do SWP a než jsem jej vrátil majiteli tak jsem tam nasbíral téměř všechen top EQ na daný content (T6 / SWP gear). Znám všechny TBC Raidy zpaměti, a to taky díky tomu že jsem po tom co jsem vrátil tuto postavu Z5 svému majiteli tak jsem šel hrát na jeden free server, kde fungoval BT, Hyjal a ostatní TBC raidy na 95%, bohužel se jim nepodařilo spustit SWP a to právě kvůli spuštění WotLK.

WotLK - Ze začátku jsem pokračoval v hraní na onom free serveru, občas jsem hrával na offi za nějaké postavy co mi kdo pujčil, nikdy jsem se nedonutil začít tam hrát napevno, wotlk se mi moc nelíbil, taktiky znám většinu co jsem nestihl znám alespoň teoreticky, jediné místo kde jsem na wotlk neměl tu čest být je Ruby Sanctum.

Cata - tak tady se konečně dostáváme k mojí postavě, po asi 1 roce jsem se napevno vrátil na oficiální server, začal jsem tuto postavu expit během vánoc, lvl 85 mám asi týden a za tu dobu si myslím že jsem se o cataclysm raidech / HC dungeonech naučil mnohé, taktiky na raidy pomalu začínám studovat bohužel v praxi jsem se k ním nedostal a to právě kvůli tomu, že guilda ve které se momentálně nacházím nemá dostatek zkušených lidí na progres raidů a hlavně je tam neschopné vedení. (Cata bych teda upravil ještě o to že mám prochozený celý Firelands, a 3/8 DS).

Vadí ti když se nedostaneš na raid: Ne!
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Koupená, 2 roky z5
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Exquisite

Screen UI:
Screen nemám , ještě nemám udělané UI používám Xpearl, grid, omen, PP, někam šoupnu do rohu recount.
Raid DPS: jsem tank
Dummy DPS: pořád jsem tank

Jak hraji za svou class: Jeden z nejlepších tanků na twinu?(svého času)

Rotace - 696969 (prot palachové ví :)

Equip - Měl bych mít okolo 220

Staty - self buf 37khp, deffcap ofc... + asi 50% suché avoidance, čistá combat avoidance bude kolem těch 107%

Gemování - Podle toho co chybí, když chybí deff na novém itemu dám tam deff, když ne tak podle barvy a když se nevyplatí bonus tak stamina.

Guildy

Předchozí guildy: Hostility, Stenyho Legie, ADI Alts, AD Infinitum

Důvod odchodu: Jednak nebyl čas na hraní, na raidy a další věc byla že mě to absolutně nebavilo.

Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: Nedával.

Proč chceš jít právě k nám: Protože jsem tuhle guildu založil, vybudoval z ní většinu toho co teď je a nechci 2 roky života které jsem jí obětoval jen tak zahodit?
Koho u nás znáš:

Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Protože umím udílet dobré poškození (většinou teda spíš dostávat), umím zbavovat prokletí, házet mstitelův štít a občas teda i léčit svoje spolubojovníky.

Předmět příspěvku: Re: Exquisite - Protection / Holy - Paladin
PříspěvekNapsal: sob 17. pro 2011 20:16:20 

PRO
neni o com ?

PříspěvekNapsal: sob 17. pro 2011 20:46:06 

PRE :-)

PříspěvekNapsal: sob 17. pro 2011 22:00:51 

No sem PRO
ale od doby co si odešel se guilda hodně změnila a trochu se bojim aby po pár raidech tě to nepřestalo bavit abys nepřestal hrat, nešel na offik nebo prostě leavnul jelikož se ti nelibi jak to vypada...

PříspěvekNapsal: sob 17. pro 2011 22:09:51 
Já na offiku pořád hraju, ale není to už to hardcore raidovaní jako donedávna teď mám guildu kde občas skočíme nějaký ten raid... no a prostě si chci na wotlku projít ToC, ICC aspol.

PříspěvekNapsal: sob 17. pro 2011 22:33:01 

Jsem PRO. Ex není noob (doufám, že se to teda nezměnilo :D) a tanka potřebujeme

PříspěvekNapsal: sob 17. pro 2011 22:56:29 

Pro. Je to dobry rytir (asi i umi dobre helit) a doufam ze vydrzi mnoho ran od nasich spolecnych nepratel!

PříspěvekNapsal: ned 18. pro 2011 0:53:13 

Ja som este s tebou nemal tu cest sa stretnut ale urcite by to bola pre mna cest chodit raidy so zakladatelom tejto(aj ked noob) guildy

PříspěvekNapsal: ned 18. pro 2011 9:55:42 
PRO, nemusla byt podle me ani prihlaska-.D ale pro psychinku jsou i formality dulezity-D

PříspěvekNapsal: ned 18. pro 2011 10:56:03 

Za mě radši nic. To co napsal, před tím, než leavnul mu nikdy neodpustím. Navíc hraje na ofi, takže můžeme doufat, že nechytl Oldheroldovu nemoc..Tam, sem, tam, sem, Ares, tam, sem. Nemám nervy na to equipovat dalšího tanka, kterej by nám pak odešel. Na tankovy stojí guilda a byl jsem rád, že to přežila po odchodu stenyho a exquisita..

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další