Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Duddy;Death Knight; Unholy/Blood Tank

Předmět příspěvku: Duddy;Death Knight; Unholy/Blood Tank
PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 17:10:59 
Věk: 17
Talenty: 9/9/53 http://arsenal.twinstar.cz/talent-calc.xml?cid=6&tal=2302020000000000000000000000320040000000000000000000000002300303350012152000150003133151
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Duddy
Zkušenosti s raidy: Hlavní bude asi UD 10/25 mi chybý pouze Algalon jinak všechny HM mam down
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Podle volného času a nálady
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Mam akorad občas budu muset jít dřív kuli vstávnaní do školy vstávam fakt brzo a špatně se mi leze z postele xD a to platí jenom v neděly a přes týden
Mumble/Mikrofon: Mikrák mam a Mumble mam také pro mě nejlepší volba xD
Screen UI: http://tinypic.com/view.php?pic=14lm0t1&s=5
Raid FPS: Něco přes 80fps podle zatížení počítače
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Dk tudíš vyexpil xD
Jak hraji za svou class: :No Dk sem začal hrát okrajově už od začátku wotlku ale teď to bude 2,5roku co ho hraju a zaměřuji se na něj pořádně a rok a něco ho mam na Twinu xD No za Dk jsem vyzkoušel snad všechny kombinace talentu od PvP Blood až po PvE Hybrid Frost s 2Handou ale moje nejoblíbenější pro PvE je 100% Unholy xD Prostě Základ jsou capy a pak jen Strengh trošku toho Haste/Critu xD ArP max misto přebytečného hitu když už nic jinýho nezbyde ale pro Unholy přehludnutelný stat xD U Unholy jedu hlavně přes DC + můj Blood podspec kuli SS a Frost kuli DC a Dotkam prostě od všeho něco xD
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Ani ne xD neposeru se když občas nepudu aspoň nebudu u toho tolik sedět xD
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? Na forum koukám každej den co novýho naky změni a tak podle mě je to duležité bejt v obraze a vědět co se děje xD

Něco o sobě: Martý jméno mé xD bydlím v Mostě ( Severní čechy xD ) studuji obor Bezpečnost právní činnost a moje zálibi patří DnB SteP a DnB Music + i to wowko trošku xD pak ještě hraju kulečník, občas nakej ten florballek xD Mám rád srandu a hlavně když u toho teče alkohol nebo čoudí marijanka xD
Koho u nás v znáš: Gaspi. Digitus
Předchozí guilda: RavenCrest
Důvod odchodu: Sklamání guildy od strany vedení a jejích přistup k řešení problemů např. Neaktivita z mé strany byl sem přibližně 3 měsice od založení guildy sem byl každej raid kromě snad dvou ID. Nedávno asi před 14 dněma sem se domluval s GuM, že v té době nemam moc čas na raidy kuli škole a když sem měl čas tak byl full Raid takže sem ani nemohl a jeho důvod kicku byla neaktivita na které se schodlo celé vedení. Další důvod byla neznalost classy. Jak už jsem psal že jsem vyskoušel všechno a rád experimentuju s EQ a s talentama a ne vždy byly idealní na dps a jejich důvod že mam malé dps přitom v tom období kdy sem chodil se talentama Unholy které sem použival nikdy sem neklesl pod 5 místo v dmg. No prostě jedním slovem demence a když sem jim psal že mi mohli něco říc nebo mě upozornit a dohodnout se nákou formou domluvy na to už asi žadná slova nezbyla. Tuto guildu sem měl velmi rád a jejích některé členy a co se tíče progressu byla velmi úspěšná ve velmi krátké době ale tímhle jednáním u mě hluboce klesly.
Proč chceš jít právě k nám: Chci najít kvalitní guildu jak z pohledu progressu tak i kolektivu a mezi vámi sou mí dobří přátele a taky si pořádně zaraidovat xD
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Budu se snažit o kvalitní přistup v raidu tak i v guilde samotné spolu s vyhověním každého rozkazu od velkých pánu nahoře xD a taky mam něco jako menší DnB Radio xD a hraju i napřání, učelově to bylo jako Guild Radio xD

Rychlost internetového připojení: Obrázek

Vypočítej tento přiklad:
2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 x 0 =
0

Předmět příspěvku: Re: Duddy;Death Knight; Unholy/Blood Tank
PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 17:17:42 
Som PRO, ale nepaci sa mi ze vsade pchas smajlikov xD xD. Este nech vyjadria nazor ostatni, po tom sa uvidi.

PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 17:48:33 

tak nejdriv si nafackuj za tu posledni otazku, pak se uvedom, pak si to oprav a pak skocime na dummy a kdyz pretocis moje zeleny dk na dummy tak budu i ja PRO ikdyz te neznam tak se mi libis :D

PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 18:04:14 

PRO kdyby me sral tak sem z Litvínova tak bych ho jel zbít :D

PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 20:30:46 
Prihlaska celkem pekna, ALE ten screen dps? nic? proc to tam asi tak je? a jeste: Vypočítej tento přiklad:
2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 x 0 = 0 .....poradne se na to podivej, a pak az odpovidej-:D

(o ten priklad me nejde, ale ten screen s DPSkem aspon 400 000+ sem dej)

PříspěvekNapsal: stř 16. lis 2011 13:48:27 
Tady mam z Razora když jsme dělaly test Dmg xD

http://tinypic.com/view.php?pic=333c26h&s=5

PříspěvekNapsal: stř 16. lis 2011 13:59:01 
Sem PRO duddyho znám a vím,že točit dps umí a není to žádnej failer.

PříspěvekNapsal: stř 16. lis 2011 14:40:30 

Razor to je pěkně shit na machrování s DPS :D

PříspěvekNapsal: stř 16. lis 2011 15:10:32 

Dr. Duddies píše:
Vypočítej tento přiklad:
2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 x 0 =
0

1. Odporúčam (vo Windowse) Start-Run, napísať calc <Enter> a začať počítať odzadu :-) Potom tu postni čo ti vyšlo
2. Neviem či vidím správne, ale nemáš trošku málo expertise ? Vidím necelých 12, +5 zo skillu to máme ani nie 17, keďže nemáš axku, tak nemôžeš použiť bonus z raciálky a máme tu nejakých chýbajúcich skoro 10 do capu. Koľko máš dokopy Parry, Dodge na bossovi ? 10% ? Osobne by som si zobral Bladebearer's Signet
http://www.wowhead.com/item=45540 z trashu, aby som to trošku zdvihol, ale dps je tvoje nie moje :-)
3. Keďže Ťa Gaspi pozná a hovorí o tebe, že točiť vieš, nefailuješ, predmguješ Roboticovu zelenku, tak som PRE

P.S. Nezabudni na bod 1
P.S.S.: Ešte som zabudol na jednu vec. Píšeš, že si bol v Ravencreste, ale prečo si ešte 5.11. išiel ULD s Titans ? Aj toto by ma zaujímalo - prečo si odtiaľ odišiel ?

PříspěvekNapsal: stř 16. lis 2011 15:48:00 
No mam ješte Mark of Norgannon abych měl Expe. ale zase Bandita je dobrá jak sviňa na Unholy xD a nikdy se oplatí víc jak Expe. ale tak kdyby mi to umožnoval EQ tak ten Cap mam xD

A u Titans sem byl krátce a důvod kicku byl ten že sem nebyl raid když sem slavil narozeniny a nenepsal to a byl sem tam asi 4 ID a z toho 3 sem byl a když sem psal proč tak mi napsaly že nováčci musí být každej raid což mě docela překvapilo jaka je to No-Life guilda když pařej i o narozky xD A když sem tam byl tak krátce tak to nezahrnuju mezi guildama kde sem působil

Jo a ten přiklad - 16

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další