Nick: Alkira
Class: Shaman
Rasa: Ork
Specializace: MAIN: resto pve, Off: pvp resto / pve ele
Věk: 23 let
Informace o tobě v Realném životě Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Na tuhle otázku docela jednoduše odpovím. Někdy jsem tak vytížený, že si vůbec přes den PC (natož wow) nestíhám zapnout a naopak zas pak mám dny volna kdyz tu mužu bejt furt.
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Ano mam, když mam volný dny. Naštěstí jich mám poslení dobou docela dost
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano, kdykoliv bude potřeba (hlasování, moje zvědavost, přidávání nových topiku) apod.
Něco o sobě: Jsem Martin, pocházím z jihu Moravy , studuji dálkově vysokou školu v Českých Budějovicich, mezitím pracuji jako speditér v jedné nejmenované firmě. Mezi moje záliby patří voleibal, práce z PC a moje povolání (kdyby mě to nebavilo, tak skončim asi jako bezd´ák )
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: Mám docela slušne, vše sem už proběhl (i HM) jako heal, až na algalona.
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Ne nevadí. Jako nováček bych se chtěl vypracovat do takové pozice, ve které bych byl nedílná součást každého raidu.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Z části koupená - od 48 levlu expená.
Screen UI:
http://imageshack.us/photo/my-images/233/beznzvucl.png/Armory:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=AlkiraJak hraji za svou class: Rotace - Hodně podle potřeby, třeba držet riptide a earth shield na tankovi a spooousty dalších věcí
Equip - GS 4500 +/- viz armory
Staty - BD: 1954
BH: 2328
crit: 26.82
haste: 636
regen: 519 nebo 583 podle trinketu
Gemování - Haste, haste, a nějakej ten intelekt.
GuildyPředchozí guildy: HoM, ktérá se spojila ted´nedávno s Insomnii a vznikla Invictia
Důvod odchodu: No v podstatě tohle spojení mělo zanásledek totalní rozpad obou guild. Asi rozdílné názory ve vedení obou officírů
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost:Proč chceš jít právě k nám: Hledáte: resto shamana, myslim si že raidy a způsob jak je chodíte neberete na lehlkou váhu, jste známá guilda a máte nejakou tu prestiž.
Koho u nás znáš: Myslím že nikoho, možna sem z někym byl na world raidech..nevím. (rád poznam)
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Nebudu tu psát nejaký keci o tom že sem spolehlivý, komunikativní a pod. To beru automaticky. pro mě je důležity přístup k veci. Když už něco dělám, tak pořádně a naplno..
PC výbavaMumble/Mikrofon: Ano / Ano
Raid FPS: Sem ujetej na nových vymoženostech do PC takže mam nejlepší počítač na světě
(dobře nebudu přehánět mam ho dobrej) FPS minimum.
Rychlost internetového připojení: 16 Mb/s
Vypočítej tento přiklad:2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 1 + 1 x 0 = 37 ? pokud se nepletu
Dík moc za zhlednutí přihlášky. Snad bude mít úspěch. Kdyby cokoliv chybělo tak mi to napíšete určitě do komentů.