Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 

Alkira - resto shaman

Předmět příspěvku: Alkira - resto shaman
PříspěvekNapsal: úte 29. lis 2011 23:45:11 
Nick: Alkira
Class: Shaman
Rasa: Ork
Specializace: MAIN: resto pve, Off: pvp resto / pve ele
Věk: 23 let

Informace o tobě v Realném životě
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Na tuhle otázku docela jednoduše odpovím. Někdy jsem tak vytížený, že si vůbec přes den PC (natož wow) nestíhám zapnout a naopak zas pak mám dny volna kdyz tu mužu bejt furt.
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Ano mam, když mam volný dny. Naštěstí jich mám poslení dobou docela dost
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano, kdykoliv bude potřeba (hlasování, moje zvědavost, přidávání nových topiku) apod.
Něco o sobě: Jsem Martin, pocházím z jihu Moravy , studuji dálkově vysokou školu v Českých Budějovicich, mezitím pracuji jako speditér v jedné nejmenované firmě. Mezi moje záliby patří voleibal, práce z PC a moje povolání (kdyby mě to nebavilo, tak skončim asi jako bezd´ák ) :lol:

Informace o tobě ve WoW

Zkušenosti s raidy: Mám docela slušne, vše sem už proběhl (i HM) jako heal, až na algalona.
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Ne nevadí. Jako nováček bych se chtěl vypracovat do takové pozice, ve které bych byl nedílná součást každého raidu.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Z části koupená - od 48 levlu expená.

Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/233/beznzvucl.png/
Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Alkira

Jak hraji za svou class:

Rotace - Hodně podle potřeby, třeba držet riptide a earth shield na tankovi a spooousty dalších věcí
Equip - GS 4500 +/- viz armory
Staty - BD: 1954
BH: 2328
crit: 26.82
haste: 636
regen: 519 nebo 583 podle trinketu
Gemování - Haste, haste, a nějakej ten intelekt.

Guildy

Předchozí guildy: HoM, ktérá se spojila ted´nedávno s Insomnii a vznikla Invictia
Důvod odchodu: No v podstatě tohle spojení mělo zanásledek totalní rozpad obou guild. Asi rozdílné názory ve vedení obou officírů

Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost:
Proč chceš jít právě k nám: Hledáte: resto shamana, myslim si že raidy a způsob jak je chodíte neberete na lehlkou váhu, jste známá guilda a máte nejakou tu prestiž.
Koho u nás znáš: Myslím že nikoho, možna sem z někym byl na world raidech..nevím. (rád poznam)
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Nebudu tu psát nejaký keci o tom že sem spolehlivý, komunikativní a pod. To beru automaticky. pro mě je důležity přístup k veci. Když už něco dělám, tak pořádně a naplno..

PC výbava

Mumble/Mikrofon: Ano / Ano
Raid FPS: Sem ujetej na nových vymoženostech do PC takže mam nejlepší počítač na světě :lol: (dobře nebudu přehánět mam ho dobrej) FPS minimum.
Rychlost internetového připojení: 16 Mb/s

Vypočítej tento přiklad:
2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 1 + 1 x 0 = 37 ? pokud se nepletu :lol:

Dík moc za zhlednutí přihlášky. Snad bude mít úspěch. Kdyby cokoliv chybělo tak mi to napíšete určitě do komentů.

Předmět příspěvku: Re: Alkira - resto shaman
PříspěvekNapsal: stř 30. lis 2011 1:11:03 

hej kamo kdyby se ti objevil cosmic smash pod ikonkou blooddustu tak si ho ani nevsimnes :D takovy klikaci ui by ti mohl gaspi zavidet...... no nevim resto shamna potrebujem fest , ale to ze healujes jako buh by si me musel hodne presvedcit nevim dokaz to nejak pak napisu pro

PříspěvekNapsal: stř 30. lis 2011 3:06:44 

to UI to hodne kazí, opravdu, každej je na neco zvyklej beru to, ale tohle je extrem pri nejakych bossech jako napr algalon je to neprehledny ... shamana nemame, ale ja sem nazoru ze healery aspon na UD nepotrebujem ... to ze healujes jak buh bych chtel videt :) nechci se k tomu vyjadřovat NEUTRAL

PříspěvekNapsal: stř 30. lis 2011 8:50:07 
CO TO JE TO UI ?:D:D to si delal kdyz si byl se zajickama v oblacich ne?:D

PříspěvekNapsal: stř 30. lis 2011 10:04:27 

Citace:
(dobře nebudu přehánět mam ho dobrej) FPS minimum.

FPS Minimum je to nejhorší co můžeš mít..Jestli ses ujetej tak mas pravdu ale asi jinak nez chces :D

To UIčko, nikdy jsem neviděl nic horšího a jestli máš tak super PC, zapomněl jsi na monitor, kterej máš 15 placovej a jeste 4:3. Zkus se podívat na LCD Monitory 22 palcu +, treba ti to pomuze..už jen kvuli UCku te nechci vzit, ale jsou tam i dalsi aspekty, treba jako, ze nemam rad shamany co jedou haste. Takze to je asi tak vsechno. PROTI

PříspěvekNapsal: stř 30. lis 2011 21:49:02 
No nejprve k tomu UI. Hodně často měnim bindy a celkové uspořádání spelů na obrazovce. Tohle sem si udělal asi před dvěma týdny a nějak sem si na to zvykl a prozatím mě to vubec neomezovalo ve hře (každy to hraje jinak). Samozdřejmě vše se dá změnit a mužu třeba přejít na full bind a změnit pár addonů.
V gemování budu přecházet na spell power, potom co získám nějakej slušnej trinket s haste.
Mám 19 palcovej monitor zatim stačí, ale je zastaralý to je pravda.

PříspěvekNapsal: čtv 01. pro 2011 7:33:30 

Mne osobne je úplne jedno, či máš bindy, alebo nemáš, či tvoje UI z 3/4 tvoria bary, alebo nie. Pokiaľ vieš healovať, nefailuješ - tak prečo nie. Každí sme zvyknutí predsa na to svoje.
Takže pokiaľ by si presvedčil o svojich kvalitách na nejakom raide (možno keby si zašiel s nami alt run) a niekto kto sa v resto shamíkoch vyzná povie, že si skill, tak budem PRE, zatiaľ to ale nechám na NEUTRAL

PříspěvekNapsal: čtv 01. pro 2011 21:43:18 

NEPŘIJAT z důvodu přijetí do jiné guildy.

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ]