Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Redbanana - Assa Rogue

Předmět příspěvku: Redbanana - Assa Rogue
PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 12:15:11 
Informace o tobě v Realném životě
Věk: 16, za chvíli 17
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Můžu hrát defakto jak dlouho chci, ale věnuju tomu průměrně 4 hodiny denně.
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Ano
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano
Něco o sobě: Jmenuju se Pavel, chodím do druhého ročníku gymnázia. Mezi mé záliby patří sport, wow, přátelé a nezřízené pití na pátečních akcích. Taky jezdím na tábory jako instruktor. Hrál jsem na twinsatru Feral Druida pod nickem Oomie, vyměnil jsem za rogunu, která mě zaujala a pořád mě baví. Rád hraju PvP ale v případě, že jsem v PvE guildě - PvE > PvP

Informace o tobě ve WoW
Zkušenosti s raidy: UD po Yogurta (včetně), nějaké HM...je toho málo co neznám a zbytek se není problém doučit.
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Vůbec ne. O situaci s roguema vím...všude jich je hodně. Podle mě je ideální stav v raidu 2 roguny, které si navzájem vyměňují ToT. Pokud se na raid dostanu jen občas, tak mi to vadit nebude.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Koupená (ofc. vyměněná), ale PvE eq jsem si celý sestavoval sám.
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... =Redbanana

Screen UI: http://img526.imageshack.us/img526/6409 ... 114945.jpg - addonless play. Jsou to aktivní PvP talenty...změna je jen, že místo Medailonu (4) mám nabindován HfB.
Raid DPS: Nemám screen k dispozici...záleží od bosse, složení party apod. Můžu říct jedině, že jsem se často objevoval v TOP dps :)
Dummy DPS: Nemám k dispozici. Pokud by o to byl opravdový zájem, můžu s někým zajít ingame (nemám recount)

Jak hraji za svou class:
Rotace - Garrote -> HfB -> SnD -> Muti - > 4,5 CP -> Enve
Equip - Až na pár věcí full UD 25. (ano, vím, že mi chybí ench a meta gem v headce, dneska to napravím)
Staty - Viděl bych to takto: Hit > Exp > AP > Haste = Crit.
Gemování - Gemuju čistě attack power, barvu měním jen kvůli Meta socketu.

Guildy
Předchozí guildy: Dragonslayers
Důvod odchodu: Do vedení se dosazovali lidé co byli v guildě 2 týdny -> znechucení ostatních -> hodně známých leavlo.

Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: -
Proč chceš jít právě k nám: Vypadáte jako hodně fajn guilda, která dává UD bez problémů a má zaběhlý kolektiv
Koho u nás znáš: Watercoloura přes pár duelů, možná se i někdo jiný najde (skrz fórum, PvP apod.)
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Točím pěkné dps, jsem otevřený a přátelský, nemám problém někomu pomáhat, mluvit na mumble etc.

PC výbava
Mumble/Mikrofon: Ano / Ano
Raid FPS: 20 cca.
Rychlost internetového připojení: 15 Mbit / s

Vypočítej tento přiklad:
2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 x 0 = 24? :D

Díky za čas věnovaný čtení přihlášky. Těším se na (snad kladné) odpovědi.
Oomie. ;)

Předmět příspěvku: Re: Redbanana - Assa Rogue
PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 12:39:41 

Oomie píše:
Oomie. ;)

Ja budem zasa ten zlý, ktorý to začne a kladných odpovedí sa určite nedočkáš. Aj keď mám rogunu ako alta, tak asi viem toho viac o rogune ako ty. Je evidentné, že nejaký theorycraft ti nič nehovorí.
1. PvE talenty 44/2/25 sa s assa na tomto contente nechodia ani náhodou.
2. PvE Equip je asi zlý vtip
3. Píšeš, že v Statoch máš na prvom mieste Hit, ale na armory vidím Hit=179 - tu je nejaká možná odchýlka, ale aj tak. Pokiaľ sa nemýlim, tak soft melee cap je 263, cap na poisony je 316.
4. Objavoval si sa v TOP dps kde ? World ?

Keď si to tak zhrniem, tak za mňa určite PROTI

PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 12:44:41 
Tirbepally píše:
Oomie píše:
Oomie. ;)

Ja budem zasa ten zlý, ktorý to začne a kladných odpovedí sa určite nedočkáš. Aj keď mám rogunu ako alta, tak asi viem toho viac o rogune ako ty. Je evidentné, že nejaký theorycraft ti nič nehovorí.
1. PvE talenty 44/2/25 sa s assa na tomto contente nechodia ani náhodou.
2. PvE Equip je asi zlý vtip
3. Píšeš, že v Statoch máš na prvom mieste Hit, ale na armory vidím Hit=179 - tu je nejaká možná odchýlka, ale aj tak. Pokiaľ sa nemýlim, tak soft melee cap je 263, cap na poisony je 316.
4. Objavoval si sa v TOP dps kde ? World ?

Keď si to tak zhrniem, tak za mňa určite PROTI

Ještě se neaktualizoval PvE eq na armory. Tím by mohly být všechny tvoje otázky zodpovězeny. Talenty na PvE Muti se chodí takto http://twinhead.twinstar.cz/?talent#f0e ... Vo0xV0xcZb

PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 12:48:44 
/pokuď jste na ten PvE eq tak horny, tak můžu ukázat okamžitě ingame...

PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 12:54:53 

Citace:
Ještě se neaktualizoval PvE eq na armory. Tím by mohly být všechny tvoje otázky zodpovězeny. Talenty na PvE Muti se chodí takto http://twinhead.twinstar.cz/?talent#f0e ... Vo0xV0xcZb

Tak to už je hneď iná káva, pokiaľ máš aj teda PvE gear, s ktorým máš aj ten cap na poison, presvedčíš CL, že to vieš a že vieš aj ťahať a bol by za, tak kľudne. Takže mením na NEUTRAL :-)

PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 13:10:13 

tak na screene ma 261hit, coz by na ten soft cap melo stacit. A prihlaska se mi celkem libila a mozna je to roguna ktera by neco tahat dokazala. Ale nevim jaky je stav v guilde a dokonce umi pocitat :)

PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 13:15:33 

Stav je takovej, že když tu je Ivoc a Rikynko, tak jdou oba..Když tu bude Rikynko, Redbanana a Ivoc, tak půjde Ivoc a Rikynko a když tu Ivoc nebude tak půjde Rikynko a Redbanana..Jinak to asi nepůjde. Přihláška pěkná.

PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 13:30:59 
Psychi píše:
Stav je takovej, že když tu je Ivoc a Rikynko, tak jdou oba..Když tu bude Rikynko, Redbanana a Ivoc, tak půjde Ivoc a Rikynko a když tu Ivoc nebude tak půjde Rikynko a Redbanana..Jinak to asi nepůjde. Přihláška pěkná.

V tom nevidím problém :)

PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 13:37:10 

Ten odkaz na armory sa aktualizoval a ten eq už vyzerá pekne k svetu :-)
Takže eq v poho, talenty v poho, qlyphy v poho, prihláška v poho, tak nebudeš taký marný ako to vyzeralo na začiatku :-)
A ten poison cap 316 dosiahneš možno nejakým pregemovaním, novým equipom. Možno byť tebou, tak si dám Icewalker enchant na botky

PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 13:46:46 
Právě jsem to udělal...hit jsem vytáhl na těch 311, což podle mě bude stačit (prozatím)

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další