Informace o tobě v Realném životě Věk: 16, za chvíli 17
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Můžu hrát defakto jak dlouho chci, ale věnuju tomu průměrně 4 hodiny denně.
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Ano
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano
Něco o sobě: Jmenuju se Pavel, chodím do druhého ročníku gymnázia. Mezi mé záliby patří sport, wow, přátelé a nezřízené pití na pátečních akcích. Taky jezdím na tábory jako instruktor. Hrál jsem na twinsatru Feral Druida pod nickem Oomie, vyměnil jsem za rogunu, která mě zaujala a pořád mě baví. Rád hraju PvP ale v případě, že jsem v PvE guildě - PvE > PvP
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: UD po Yogurta (včetně), nějaké HM...je toho málo co neznám a zbytek se není problém doučit.
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Vůbec ne. O situaci s roguema vím...všude jich je hodně. Podle mě je ideální stav v raidu 2 roguny, které si navzájem vyměňují ToT. Pokud se na raid dostanu jen občas, tak mi to vadit nebude.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Koupená (ofc. vyměněná), ale PvE eq jsem si celý sestavoval sám.
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... =RedbananaScreen UI: http://img526.imageshack.us/img526/6409 ... 114945.jpg - addonless play. Jsou to aktivní PvP talenty...změna je jen, že místo Medailonu (4) mám nabindován HfB.
Raid DPS: Nemám screen k dispozici...záleží od bosse, složení party apod. Můžu říct jedině, že jsem se často objevoval v TOP dps :)
Dummy DPS: Nemám k dispozici. Pokud by o to byl opravdový zájem, můžu s někým zajít ingame (nemám recount)
Jak hraji za svou class: Rotace - Garrote -> HfB -> SnD -> Muti - > 4,5 CP -> Enve
Equip - Až na pár věcí full UD 25. (ano, vím, že mi chybí ench a meta gem v headce, dneska to napravím)
Staty - Viděl bych to takto: Hit > Exp > AP > Haste = Crit.
Gemování - Gemuju čistě attack power, barvu měním jen kvůli Meta socketu.
GuildyPředchozí guildy: Dragonslayers
Důvod odchodu: Do vedení se dosazovali lidé co byli v guildě 2 týdny -> znechucení ostatních -> hodně známých leavlo.
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: -
Proč chceš jít právě k nám: Vypadáte jako hodně fajn guilda, která dává UD bez problémů a má zaběhlý kolektiv
Koho u nás znáš: Watercoloura přes pár duelů, možná se i někdo jiný najde (skrz fórum, PvP apod.)
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Točím pěkné dps, jsem otevřený a přátelský, nemám problém někomu pomáhat, mluvit na mumble etc.
PC výbavaMumble/Mikrofon: Ano / Ano
Raid FPS: 20 cca.
Rychlost internetového připojení: 15 Mbit / s
Vypočítej tento přiklad:2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 x 0 = 24? :D
Díky za čas věnovaný čtení přihlášky. Těším se na (snad kladné) odpovědi.
Oomie. ;)