Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

PvE Protect/PvP Arms

Předmět příspěvku: PvE Protect/PvP Arms
PříspěvekNapsal: pon 03. říj 2011 12:46:24 
Věk:19
Talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&n=Warriorss&group=2
15/3/53
Odkaz na Armory:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Warriorss
Zkušenosti s raidy:UD 10man- normal Down po Progress Algalon / HM down okrem Mimirona tam som zatial len progresoval UD 25 man- normal down po progress Yoga /HM- tam zatial po freyu ostatok len progress
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW:no teraz trávim času dost som skoro stále od obeda až do cca 22:00 hod. pokial sa niečo iné nevyskitne
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: áno teraz čas mám, bohužial zatial nezamestnány potom záleži podla smien v práci
Mumble/Mikrofon:mám oboje
Screen UI:Obrázek
Raid FPS: 40+-
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: postava je vyexpená už od samého TBC tu hram bola chvilku aj pauza tento rok ale teraz to je v pohode
Jak hraji za svou class:tak za moju class to viem najlepšie, hlavne ma baví tankovanie pretože nemusím vyčkavat na raidoch kym sa nejaky tank najde aj ked teraz je ich už dost niekotory si myslia ,že tank je lepši ten čo ma viacej HP pri niektorych bossoch je to dobre ale tak ja hrám na Dodge+ stam kombinujem si to podla potreby kde mi je čo vhodnejšie , do pvp som teraz prešiel na ArP rating lebo v arenach nad 2100+ sami H/paladin a plate eq, pride mi to tam vyhodnejsie, mám aj PvE equip tam sa zameriavam na Strenght a tak tiež ArP rating
Vadí ti když se nedostaneš na raid: nie nemám stym problem mne skorej vadi ked ludia na ten raid neprídu vždy sa počas raidu može uvolnit miesto a som pripravený ako náhrada
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum?áno ráno ajtak som večšinou na chate a kukam si kadejake članky a podobne
Něco o sobě:No 19 ročný chalan volám sa Robo, rád sa chodim zabávat s kamaratmi tak tiež si aj vypijem :D a tak niektory už vedia večšinou je sranda somnou , čo sa tíka wow tak mna take že farmenie nebaví ked nie je čo robyt v hre rád pomožem v guilde niečo zajst naequipovat a tak
Koho u nás v znáš:tak u vás poznám Thomyho, eidi, Tirbepaly, Weerisko, Forbiden, a je tu ešte pár ludi určite čo pozná aj mna neprezeral som si to až tak do podrobna
Předchozí guilda:The Uprising , tam som bol s chalanmi len v lete sa to nejak pomenilo ludia kadetade po dovolenkach a sme mysleli že sa to zlepši len niekto dostal velký napad spojit sa zmoss ktorá sa rozpadala a nakoniec ludia prestali chodit na raidy ešte viac
Proč chceš jít právě k nám:K vám by som chcel ist hlavne koli tomu že su tam schopný ludia+ to že je tam odišlo aj dost ludi zo stareho kolektivu v guilde aj ked nie všetci ale radšej budem tam kde sa ludia nehádaju pre equip, snažia sa pomáhat pochopit taktiky aj ostatnym a niečo sa tam robí nestoja pri jednom bosovy ktoreho nevedia zabit tak radšej budu dookola dávat to čo vedia tiež by som chcel niečo nové sa naučit poriadne
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout:nie su somnov problemy, ked niekto niečo potrebuje rád idem pomoct a s nikym sa nehadam o nejaku vec alebo equip je to len hra pri ktorej travime volny čas
Rychlost internetového připojení:5mb/s

Předmět příspěvku: Re: PvE Protect/PvP Arms
PříspěvekNapsal: pon 03. říj 2011 13:11:32 
no pravopis mi ani v škole nešiel poriadne ... a tam som to chcel upravit mi to hodilo screen do toho druheho ako navštevnika tam si to možeš kuknut, len nemám screen z raidu ale použivam addon DbM, omen, a potrebné addony v guilde

PříspěvekNapsal: pon 03. říj 2011 13:59:22 
ma bindy, atd takze by nemusel byt az tak spatnej tank, eq, nevm, prehod si to na pve at se potom aktualizuji armory a muzem se podivat, ale jeste 1war tank by se hodil podle me, pokud by tu nebyl smazka na kazdej raid, coz do tedka moc nebyl-D

PříspěvekNapsal: pon 03. říj 2011 14:11:04 
no už som prehodil ráno equip ale ešte to v armory nezmenilo ale tak pre menšie info 4660 GS, Counqueror4/5, ostatok doplnky z UD 25 trinkety z brewfest a UD 10, shield z Hodira HM, sword ignis

PříspěvekNapsal: úte 04. říj 2011 9:41:06 

bindy tam sou trocha skill tudis taky, druhej tank by se urcite hodil takze PRO
nicmene kdyz sebude raidovat je treba mit i pve offspec kdyz si tank

PříspěvekNapsal: úte 04. říj 2011 9:53:56 

Screen UI nejde jen mě?

PříspěvekNapsal: úte 04. říj 2011 11:02:38 
ta off spec. som hore pisal tu mam samozrejme slušny eq to je na arms, ale ak bude treba nie je problem retalentnut talenty aj do fury na raidy ak by bolo moc tankov... a ten screen asi sa to zmazalo tak ho ešte raz dám sem http://imageshack.us/f/846/wowscrnshot100311122350.jpg/

PříspěvekNapsal: úte 04. říj 2011 11:16:31 

Smazska není moc aktivní Pro

PříspěvekNapsal: úte 04. říj 2011 13:31:09 

Napiš něco pls o tankování..Def cap, kdy co použivat a v jakých situacích co nejvíce ulehčit raidu...chci mít totiž v guildě už tanka, kterýho nebudu muset po 14 dnech kicknout za neaktivitu nebo demenci..Uz to odnesli dva..jeden protoze nechodil raidy (mame v guilde jen dva tanky a jsme na nich zavisli) a druhy byl dement..Tak proste uz chci mit jasno..Snaz se to nejak rozepsat jak tankuješ..Diky

PříspěvekNapsal: úte 04. říj 2011 17:32:27 
deff cap 540 deffense stači mat, gemy a trinkety si davam podla situacii či je tažky boss či tankujem trash to myslim ako či si davam na staminu alebo dodge /parry kde čo je vyhodnejšie, na trash použivam shockwave, thunderclap a samozrejme cleave na udržanie plošneho agra, single agro si držim Heroic strike stale použivam tam davam devastate na udržanie sunder armor rend , revenge, a ostatne ktore nemaju CD samozrejeme použivam shield bash na bossoch ktorym sa da interuptovat, a ostatne CD čo mam si nehavam na situacie kde Heal menej stiha ale to už viem večšiov dopredu kedy to na ktorych bossov je potreba zapnut tie CD mysli ako su Shield wall, Last stand a otatok ako shield block trinkety to si zapinam furt pokial nie je CD... potom na redukciu a stály taunt si davam na bud nejakeho dmgera ktory si nevie udržat agro alebo na nejakeho tanka aby som si mohol stale použit taunt ked je potreba- a ak chcete vediet ešte ako funguje taunt tak človek ktory ma privelky dmg ako agressivitu na toho bossa :D tak mi ho prevezme ja ho tauntom možem na kratku dobu prevziat ale zaleži na tom kto aky dmg mu vezme za tu dobu može sa stat že ak je dmger hlupy a vkuse si to nekontroluje može ho prevziat znovu ... ak niečo treba dopisat povedz si a uman je dakedy demencia ked som poopici a mam slabe reakcie ale nie že by som tankovat nevedel nerobym to polroka ani rok :)
a dajte pls vediet čo ako ak ste to už v guilde aj riešili :)

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další