deff cap 540 deffense stači mat, gemy a trinkety si davam podla situacii či je tažky boss či tankujem trash to myslim ako či si davam na staminu alebo dodge /parry kde čo je vyhodnejšie, na trash použivam shockwave, thunderclap a samozrejme cleave na udržanie plošneho agra, single agro si držim Heroic strike stale použivam tam davam devastate na udržanie sunder armor rend , revenge, a ostatne ktore nemaju CD samozrejeme použivam shield bash na bossoch ktorym sa da interuptovat, a ostatne CD čo mam si nehavam na situacie kde Heal menej stiha ale to už viem večšiov dopredu kedy to na ktorych bossov je potreba zapnut tie CD mysli ako su Shield wall, Last stand a otatok ako shield block trinkety to si zapinam furt pokial nie je CD... potom na redukciu a stály taunt si davam na bud nejakeho dmgera ktory si nevie udržat agro alebo na nejakeho tanka aby som si mohol stale použit taunt ked je potreba- a ak chcete vediet ešte ako funguje taunt tak človek ktory ma privelky dmg ako agressivitu na toho bossa
tak mi ho prevezme ja ho tauntom možem na kratku dobu prevziat ale zaleži na tom kto aky dmg mu vezme za tu dobu može sa stat že ak je dmger hlupy a vkuse si to nekontroluje može ho prevziat znovu ... ak niečo treba dopisat povedz si a uman je dakedy demencia ked som poopici a mam slabe reakcie ale nie že by som tankovat nevedel nerobym to polroka ani rok
a dajte pls vediet čo ako ak ste to už v guilde aj riešili