Věk:18
Talenty:Resto/Ele(ale celý môj ele eq tvori v podstate iba T7.5 set)
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... =ForbiddenZkušenosti s raidy:skúsenosti mám zo všetkým čo je na Twinstare otvorené, v UD tiež zo všetkým okrem yogga a Algalona. Taktiky ale som z netu naučený a ak mi dáte šancu myslím že budem vedieť rýchlo premeniť teóriu na prax
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: tak okolo 5-6
Máš čas v hodinách 17:00-22:00:cez týždeň určite, cez víkend by to občas možno mohol byť problém ale ak to bude potrebné myslím že si to budem vedieť zariadiť
Mumble/Mikrofon:ano/ano
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/94/91907532.png/Raid FPS:30+
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená:vyexpil sám
Jak hraji za svou class:tak hlavne idem haste a ten aj gemujem, udržujem si aj dostatočne vysoký crit(keďže je to môj hlavný zdroj many počas fightu), čo sa týka samotného healovania tak hlavne chain heal, pokial treba niekoho rýchlo dohealovať alebo sú ludia ďaleko od seba tak LHW/Riptide/HW(ak mám aktivované Tidal Waves) a samozrejme držim earth shield na tankovi. Haste z eng a trollskú racialku zapínam podla toho ako je treba(napr pri XT počas tantrumu atď)
Vadí ti když se nedostaneš na raid:nie, WoWko predsa len nie je to jediné pri čom trávim čas
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum?no ak si viem denne nájsť 5 hodín na WoWko, neaký ten čas na fórum si určite nájdem : )
Něco o sobě:tak volám sa Patrik, žijem v malej dedine na západe Slovenska, chodím na gympel ktorá tento rok dúfam úspešne ukončím, mím rád hry, filmy, rock, metal, a rád si vybehnem s kamošmi nekam na pivo
Koho u nás v znáš:Ejdiho a možno aj Teu si na mňa ešte spomenie
Předchozí guilda:The Uprising
Důvod odchodu:spoliji sa s Moss
Proč chceš jít právě k nám:pretože z toho čo viem ste kvalitna PvE guilda a zz tých zopár raidov ktoré som bol s ľuďmi od vás mám pocit že ste aj fajn kolektív
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: môžem poskytnúť aktivitu, ochotu, trpezlivosť pri progresse a po tom roku a pol čo shamana hrám hadam aj nejaku trochu skillu : D
Rychlost internetového připojení: 8 Mb/s
Které z následujícíh čísel nepatří mezi ostatní?
2 - 3 - 6 - 7 - 8 - 14 - 15 - 30
TŘI
SEDM
OSM
PATNÁCT
TŘICET - OK