Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 

Necydo [Mage] a Blecha [Druid]

Předmět příspěvku: Necydo [Mage] a Blecha [Druid]
PříspěvekNapsal: sob 08. říj 2011 20:02:41 
Blecha Druid Feral Tank

Zdravím,
Takže nejdřív musím něco dovysvětlit. Moje původní postava na Twinstaru byl shaman Dewas. Za tuto postavu jsem hrál zhruba rok u gildy Forbbiden Division, V této době farmení Naxxu vzniknul druid Blecha. FD rozpadla krátce po otevření Ulduaru. Vedení a aktivní členové odešli hromadně ke Sanguineus Adamas. Kvůli přebytku resto shamanů a celkově lidem jsem za par dní si podal příhlašku ke The Awakened Path (zde).
Tam jsem strávil asi 2 měsíce, po otevření Aresu se většina aktivních licích přesunuli právě tam. Uprostřed prázdnin vznikla nová gilda Spameři, kam jsem se přemístil už s druidem jako mainem, jelikož mě delší dobu už shaman nebavil (přece jenom už jsem hrál shamana přes 2 roky vč. Narniasu). Jelikož gilda Spameři nebyla schopná dávat HM na 25 (nedostatek kvalitních lidí kteří se pouze nevezou) tak většinu HM 25m achievu mam pouze na shamanovi.

Věk:
19
Talenty:
http://twinhead.twinstar.cz/?talent#0Zx ... czb:nMzMmc
Odkaz na Armory:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Blecha
Zkušenosti s raidy:
Co se týká Ulduaru, se dá říct že všechno až na Algalona 25. Ale většinu HM (až na ty nejlehčí) mám pokořené z pozice resto shamana.
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW:
Ráno do školy a odpoledne mam až na vyjímky vlastní klid, takže to záleží na mě :)
Máš čas v hodinách 17:00-22:00:
Ano.
Mumble/Mikrofon:
Ano/Ano
Screen UI:
http://myschoo.cz/picoviny/screen.jpg
Nic speciálního. Omen, addon který mi hlídá stacky Lacarate a ofensivní CD, Tidy Plates pro přehled mobů, Bartender, Grid pro přehled o raidu - na Inervačky, ress, aggro apod.
Raid FPS:
40-60.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená:
Obojí vyexpeno (druid teda do 50 powerlevelingem)
Jak hraji za svou class:
Co se týká talentů - mám je vybudované tak aby obsahavali defensivní bonusy, CD, talenty pro maximalizovaní threatu.
Potřebný support (vytalentovaná packa a aura).
Gear mám poskládaný tak abych dosahoval důležitých aggrovaích statů už v základnu (hit, expertise), takže socketuji/enchantuji čistě tankovací staty (staminu nebo agilitu). Na zbrani Mongoose (zvyšení dodge, armor, critu, speed attack).
Co se týka "rotace" - No nějaká rotace. Dalo by se říct že mačkám to co rozsvítí. Při pullu (single target) FF, Enrage, Mangle (+Maul), Lacarate, Swipe (+ Maul), Mangle (+Maul), Lacarate, Lacarate, Swipe (+ Maul)... a tak dále. Prostě Mangle na CD, Maul na rage, Swipe na rage, udržovat stacky Lacarate. FF na CD když není balance v raidu.
Vadí ti když se nedostaneš na raid:
V zásadě nevadí, ale abych stepoval Dalaran každý ID tak by se mi zase nelíbilo. Ale pokud je na daný progress lepší (potřebný) někdo jiný...tak co se dá dělat.
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum?
Ano.

Něco o sobě:
Zkopiruju z TAP přihlašky jelikož se nic snad nezměnilo.
Takže jmenuju se Petr, je mi 18 let a ještě studuji. Konkretně SŠ elektrotechnického zaměření. Ve volném čase jezdím na kole a na motorce. Rád posedím u dobrého pivečka nebo vodní dýmky.
Koho u nás v znáš:
Naroxar
Předchozí guilda:
Forbbiden Division, Sanguineus Adamas, The Awakened Path, Spameři
Důvod odchodu:
Předešlé začátek přihlášky. Spameří - Nebaví mě progressovat to co mam odprogressováno, stále se pohybovat na stejném místě, stále učit nové lidi a nové lidi.
Proč chceš jít právě k nám:
Hledám kvalitní PVE gildu, už dříve k vám přešel bývalý (a snad i budoucí :D ) spoluhráč Naroxar což je plus.
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout:
Tak snad můžu nabídnout služby aktivního hráče, který to snad tak nějak umí i klikat :D.

Rychlost internetového připojení:
O2 ADSL 8MB, reálně 700kB/s download a 100kB/s upload. Stabilní, v záloze net od souseda přes WIFI :)

Které z následujícíh čísel nepatří mezi ostatní?
2 - 3 - 6 - 7 - 8 - 14 - 15 - 30

8

Necydo Mage Arcane

Věk:
18 let.
Talenty:
Arcane (57/3/11) - http://twinhead.twinstar.cz/?talent#obL ... Gc0o:NziV0
Rád bych podotknul, že ty talenty mám takto udělané, kvůli nadbytku hitu (až padnou itemy, které chci, samozřejmě budou talenty změněny, aby odpovídali hit cupu).
Co se týče rotace za arcane, tak si dovolím sem zkopírovat část svého guide, psaného pro bývalou guildu:
Základní a nejsilnější rotací:
4x Arcane Blast + Arcane Missile (samozřejmě s procem Missile Barrage)
Pokud během 4 Arcane blastů neprocne MB, pak pokračuji v Arcane Blastech, dokud se tak nestane, nebude to zase tak často a na manu se to nyní dá nějaký ten čas vydržet
Eco Mode:
Pokud začne docházet mana, pak situaci velmi pomůže změna rotace na XArcane Blast + Arcane Missile kdykoliv procne Missile Barrage. Pokud X dosáhne čísla 4, pak Arcane Barrage. Edited:(Ulehčím své mana spotřebě i o 40% , DPS klesne CCA o 300-400.)
Burst DMG:
Na zerg fáze s herem je vhodné zapnout všechny CDs (Arcane Power, Icy Veins, dmg trinket, haste pot) a spamovat pouze Arcane Blast.
Toto používám i na začátku fightu, kdy nejprve nastackuji 4x Arcane Blast, poté spustím Mirror Image (kvůli aggru i kvůli dmg boostu z talentu), zapnu všechny buffy a spamuji Arcane Blast.
A ještě bych rád řekl, že je mi vcelku jedno, pokud bych na raidech působil jako fire. Teoreticky bych chodil co by bylo potřeba.
Frost - Tyto talenty jsou PvP, čili vás asi moc zajímat nebudou :D

Odkaz na Armory:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Necydo
Zkušenosti s raidy:
Zkušenosti se všemi zde na twinstaru spuštěnými instancemi mám adekvátní a nemám sebemenší problémy s jakkoukoliv taktikou. Co se týče zkušeností za svou classu, tak si myslím, že plnohodnotně ovládám všechny specy, a to jak v pve tak v pvp. Zvládám veškeré rotace (a že jsou sakra těžké :D), dále macra, bindy atp., prostě vše co je potřebné k dosažení max DPS v raidu. Ještě bych rád napsal něco k HM v UD 25... pro vysvětlení: taktiky znám všechny, jen mi kvalita ostatních hráčů v minulých guildách nedovolila tyto HM bosse složit na zem... :(
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW:
24/7 - čas potřebný pro spánek, školu a základní hygienické a lidské potřeby :(
Máš čas v hodinách 17:00-22:00:
Ano.
Mumble/Mikrofon:
Mumble mám a co se týče mikrofonu, spíš si myslím, že občas budete radši, kdybych ho neměl ;-) .
Screen UI:
http://imageshack.us/photo/my-images/14/46194075.jpg/
Raid FPS:
50-60. Mám teď nový pc, takže s tímhle problém nemám žádný.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená:
Postavu jsem vyexpil já sám.
Jak hraji za svou class:
Co se týče rotace, vše jsem už vypsal v položce talenty. Co se týče statů tak samozřejmě Hit cup, který mám bohužel až moc, proto mám také trochu jiné talenty. (opět viz bod talenty.) Co se týče těch statů tak bych to tu asi nějak extra nerozepisoval... Suma sumárum: 1 hit(dokud není hit cup) > 1 spell power > 1 haste raiting > Intelect > crit raiting > 1 spirit > 1mp/5
Co se týče těch statů:
Bonus Damage: 2669
Haste: 22,49%
Crit: 27,99% (s molten armorem)
Intellect: 1316
To je asi vše podstatné... Kdybych na něco zapomněl a vás to zajímalo, tak vám rád na vše odpovím.
Vadí ti když se nedostaneš na raid:
Budu smutný, ale podřezat se kvůli tomu nepůjdu.
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum?
Ano.
Něco o sobě:
Jmenuji se Martin, je mi osmnáct let, žiju v malebné vesničce v Jižních Čechách atd.... víte co? Když vás bude něco zajímat, tak se mě potom poptáte.
Koho u nás v znáš:
Naroxar. Působil sem s ním dlouhou dobu u aliance, díky němu jsem se o vaší guilde dozvěděl a díky němu se k vám teď pokouším dostat.
Předchozí guilda:
Spameři
Důvod odchodu:
No co říct k odchodu, je tu pár fajn lidí, kteří mi budou chybět a věřte mi, že jsem se dlouho odhodlával leavnout tuto guildu, ale to nic nemění na tom, že guilda jako taková prostě nesplňuje moje PvE požadavky a to je hlavní důvod k změně frakce a hlavně guildy.
Proč chceš jít právě k nám:
Kvalitní PvE guildu s kvalitním vedením a kvalitními raidy jen tak nenajdu a i přesto si myslím, že vy mi tohle všechno plně poskytnete. To je asi můj jediný, za to velice podstatný důvod, proč právě k vám.
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout:
Nabízím znalost své classy jak v pve tak v pvp, dále ochotu spolupracovat, připravenost na raid, 100% soustředěnost na jednotlivých raidech (ze srdce nenávidím afkovaní). Ochotu pomoci ostatním hráčům a spoustu dalšího :). Po stránce osobní si myslím, že jsem velice přátelský a mírumilovný tvor, který je plně aktivní i mimo čas raidu.

Rychlost internetového připojení:
Vlastním stabilní a spolehlivý internet. Samozřejmě nic není dokonalé, a tak i já mám občas výpadky, ale to jen velmi zřídka, tudíž v tomto také nevidím sebemenší problém.
Které z následujícíh čísel nepatří mezi ostatní?
2 - 3 - 6 - 7 - 8 - 14 - 15 - 30
Mezi tuto číselnou řadu podle mě nepatří číslo 8. Teda doufám :D, alespoň jsem o tom přesvědčen. A proč? vzorec je x+1 --> x*2 --> a zase plus jedna a zase krát dva :D

Předmět příspěvku: Re: Necydo [Mage] a Blecha [Druid]
PříspěvekNapsal: sob 08. říj 2011 20:11:11 
PRO

PříspěvekNapsal: sob 08. říj 2011 20:11:51 

Jsem na tebe zvědav Blecho..:) PRO

PříspěvekNapsal: sob 08. říj 2011 20:12:22 

PRO

PříspěvekNapsal: sob 08. říj 2011 20:15:29 
Pro 100% za championa to stoji :)

PříspěvekNapsal: sob 08. říj 2011 20:27:19 

Jasně žePRO i když mágů máme přehnaně :-D

PříspěvekNapsal: sob 08. říj 2011 20:47:31 

Tak tohle je deal, ale uvedomte si, ze raid neni nafukovaci (fakt nekecam :P)

PříspěvekNapsal: sob 08. říj 2011 21:36:59 
PRO, tanci nam obcas chybaju a cim viac magov tym lepsie.

PříspěvekNapsal: sob 08. říj 2011 21:41:33 
PRO, Blecha je král a Necydo královna :D

PříspěvekNapsal: sob 08. říj 2011 22:20:31 

PŘIJAT :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ]