Zdravím
Mal by som záujem sa pridať k vám do Guildy kvoli tomu že teraz som vo WoW ako s atlom a rád by som to bral ako maina pretoźe hrávam viac zanho.
Vek 16 o nedlho 17 (16.01.1995)
Odkaz na armoryZkušenost s raidy Ak som pisal je to alt s ktoreho chcem spravit maina takže taktiky az po yogga poznám ako Spell DMG ako tank by som sa to postupne naučil
Máš čas 17:00-22:00? Celý den doma som(pri wow) Utorok,Stredu,Pondelok chodievam domou o 18:00-19:00 ako sa podari. Stvrtok 16:00 som doma piatok do 18:00 som doma
Screen UIPouživam classic bar a addony zatial len Recount ale stiahnut potrebne neni problem.
Raid FPS: 50 fps
Jak hraji za svou class:Poriadne som nepochopil ale napisem ako som pochopil ako u tanka socketujem stamku/deff
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Nevadí
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? Ano som
)
Něco o sobě:No neco o mne tak moc toho neni len to ze študujem v Londýne mam 16 rokov ako som písal, Wow hram asi 1 a pol roka.
Koho u nás znáš:Tak osobne nikoho nepoznám len s Worldu občas vidím ale ak ma zoberete určite sa to zmení
Předchozí guilda:Wellmasters of Warcraft
Důvod odchodu:Ako som už písal mam to ako alta čize sa na raidy nedostanem a rád by som to mal ako maina.
Proč chceš jít právě k nám: Tak vybral som si prave vašu guildu preto že patrite k jedným z najlepšich guild a ktomu aby ste boli z jedných z najlepšich je treba aj dobrý koletiv čož určo je;)
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Rád pomozem, dokažem pochopit srandu
atd...
Které z následujícíh čísel nepatří mezi ostatní?Je tota 2ka ? Niekto ju tam zabudol napísat