Informace o tobě v Realném životě
Věk: 18
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: 5 + - to je individuální
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Čas mám pokud to není v pátek nebo v sobotu občas jdu kalit
Které dny nemůžeš být ve WoW v tomhle čase: Jak jsem psal celý týden občas víkendy ne
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano
Něco o sobě:Je mi 18 .Chodim na GYMPL....v Opavě..kde hraju za SFC Opava (fotbal).To by mělo stačit víc vám neřeknu
Co si představuješ pod slovem guilda? Lidi co jsi dobře pokecají.Sejdou se na raid,pomůžou jsi,poradí si.....
Informace o tobě ve WoW
Zkušenosti s raidy: Vše 100%
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Když se to bude opakovat 3-4 ID tak jo[/color]
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Postavu jsem vyexpil jako svého alta s low eq,Maga
Odkaz na Armory:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Starkills
Interface
Screen UI: Screen nedávám mám stím blbou zkušenost ale tak když něco vytočím tak je to jedno
Popis UI: Blizzard UI mě vyhovuje jsem na ňho zvyklý a nevadí mi
Výhody UI: ) Asi jen jednoduchost pro mě i přehlednost vím co kde mám
Je možné , že může být nějaké lepší , ale to je asi na každém kdo co má
Addony: DBM - to je jasná věc , Recount,TANK-taunt master
Bindy: Hlavní bindy mám na miši 90% na herní myšce
Herní předpoklady
Screeny:Teď jsem jsi vším že nic nemam tak to se omlouvám moje -
Jak hraji za svou class
Rotace - Do raidu házím na CD Wild Growth.Na single targety rejuvenation a dohealovávám nourishem.
Equip - Screen nahoře.....Retrák s Protem něco přes 5k gs
Priority statů - Str,cit,haste.....ale chtěl bych zkusit par věcí do agi k vulí critu jeslti vytočím víc je to určitě zajímavé
Gemování - gemuji Str 20
Guildy
Předchozí guildy: BOW , Lords von Dante
Důvod odchodu: Nebaví mě ty strašné progressi s lidma co fatk nemám moc rád
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: Ne
Proč chceš jít právě k nám: Jste gilda co by mohla něco dávat a pár lidí tam znám tak by to mohlo jít...
PC výbava
Mumble/Mikrofon: Oboje mám a funkční akorát na mumble po 20:00 nemůžu kecat...
Raid FPS + na jaké detaily:záleží jestli jsem na notebooku nebo stolním PC notebook slabší...6-7 PC okolo 60-70
Rychlost internetového připojení: Místní připojení šlape perfektně