Sklepmaister PVE DEMO/DESTRO/AFFLIMain:Demonology 0/54/17
1. ÚvodV první řadě se omluvím za mírně nad objemnou přihlášku(vůči standartu některých jedinců), ale jelikož to považuji za rozhodující fakt,tak to trochu rozepíšu.Předem děkuji za přetrpění a oceňuju ty co jí dočtou do konce.
V přihlášce jsem se snažil postupovat systematicky podle Vaší vzorové přihlášky.
Jmenuji se Jakub je mi 18 let a studuji střední školu.Jsem až moc komunikativní, moc žvanim a "občas" jsem na ránu.Ale vím kdy je konec srandy, takže na raidu se bát nemusíte.
Hrát můžu víceméně přes prázdniny kolik chci, ale nepovažuju se za no-lifera, takže budu docházet jen,když bude potřeba (pokud se to nebude prolínat s brigádou)
Raidovací časy 17:00-22:00 mi vyhovují.Dny které mi spíš nevyhovují jsou pátek a sobota z důvodů jiných nočních hospodských činností,které jistě chápete.
Co se týče náštěvnosti fora, tak jsem pravidelný spamer a hodnotitel přihlášek.
Dále vaše otázka co je to guilda mi přišla tak trochu pofidérní.Guild je anglické slovo a slovník nám prozradí mnoho českých významů : společenstvo, bratrstvo symbióza, cech.
2.Herní teoretické záležitostiZkušenosti s raidy ... No tak co se týče taktik tak ovládám všechny raidy až po icc (až na drobné občasné detaily na twinstarem opovrhovném serveru deffender jsem byl pve achiev hunter, takže vim i taktiky na většinu znich.
Nevadí mi, když se nedostanu na raid ... Naopak někdy to příjde i vhod a v případě full equipu klidně budu pouštět ty co to více potřebují.
Nebudu zde rozepisovat kde jsem všude hrál,když je to víceméně stejně jedno,protože každej server jede jinak a víceméně by vás to ani nezajímalo, takže to zůžím na ty nejznámější jako je Equilibrium, Deffender a Twinstar phobos,kde jsem chodil v ulduar sezoně
Postavu na deimosu jsem vyexpil,prodal,koupil, takže víceméně jsem si ji sám vyexpil (hodně obrazně řečeno)
ARMORY:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=SklepmaisterPředem se omlouvám jestli uvidíte pvp equip (kdyžtak upozorněte) jsem také pvp hráč s rele (ale to vás asi nezajímá), ale může vámt o říct, že nejsme zvyklej jen stát a castit stereotypní rotaci.
UIhttp://imageshack.us/f/515/wowscrnshot061112225713.jpg/Takže popis z pvp jsem naučený mít nabindovaný pomalu i heartstone a macra, abych nemusel víceméně nic klikat (trochu lenost).Jsem hlavně připravenej na championy, kde většinou jsem ten koho vyšlou pokaždé na control, tak mám klasik focus macra, abych mohl controlovat a zároveň dmgovat(aby nebyli takové dps ztráty)
Co se týče grafiky ui a addonu, tak preferuju klasický design a opravdu nutné addony.
Vlastním atlas loot,skadu,DBM a to je víceméně vše, až na specialní timer warlock addony.
3.Jak hraji za svou class DPS(raid): Bohužel na raidech se mi to nějak buguje, takže se vždycky ptám, ale byl jsem sváma už pár public raidů a od Zekkeho mi bylo naměřeno 6,7k. Ale jsem více než ochoten se jít opět předvést na jednom z Vaších raidů.
Jinak dodávám Dps dummy (bylo obtížné se naštelovat tak, aby immolate aura nedmgovala do druhé dummy, ale nakonec je následující screen objektivně po 500k dps na jedné dummy.
http://imageshack.us/f/225/wowscrnshot061212190419.jpg/Rotace: držím corruption,immolate a spamuju shadowbolty na proc molten core přecházim na inerceraty a pod 30% v decemption přecházim na soulfire.
Equip: 4800gs + (roste pravidelně) 3x toc set 1x ulduar 25 + nějakej trash z toc 25 a ulduar 25 back rele (kvuli hitu) a battlemastera (lepši trinket jeste nepadl)
Gemování: Spell Power>sp+haste>sp+spirit -> Jasné čím více mám spellpower tim více rozdám, + haste kvůli castu a sp+ spirit opět pro větší sp (10% mích sp de do raidu)
Glyphy: Immolate (immolate má nejlepší přepočty z sp 1,7 tušim ) metamorphosi (kvůli oblíbenému buggu na druhý immolate aura a life tap(lepší přepočty ze spiritu).
Co se týče talentů tak ty můžete vidět v armory považuji to za jakýsi standart, který mají asi všichni stejný.
Předchozí guildy:Žádná předchozí guilda.
Omlouvám se za příkladně chyby, ale kvůli nemožné upravé to asi nevychytám zdaleka všechno
Nyní váš hardcore příklad:Nůže žiju v domění, že přednost má násobení tudíž zprava 9x0=0 a následně posčítám ostatní,tudíž výsledek 18, když vynecháme filozofické úvahy a teorie o relativitě.
9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 = 18