Informace o tobě v Realném životěVěk: 21
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: momentalne tak 10-12
no to nemam brigadu este
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: mam
Které dny nemůžeš být ve WoW v tomhle čase: vyhovuje mi stabilny raid time..prisposobim sa mu skoro vzdy no niekedy hold su fakt dolezitejsie veci
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: ak tam bude co pozerat
Něco o sobě: Som student vysokej skoly....Zilinskej univerzity FRI ...budem druhak
mam rad hudbu zeny fajnove chillovanie a tak
Co si představuješ pod slovem guilda? Skupinu 40-50 ludi max co chcu nieco dosiahnut ci uz pve abo pvp kazdopadne pve guildu potrebuje omnoho viac
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: po Woltk vsetko od MC po IC a Haliona potom nist
Vadí ti když se nedostaneš na raid: tak ano ze... co si budeme vraviet
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: ?
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... JakubeslawInterfaceScreen UI: UI vidno v dummy dps
Popis UI: nieje tam co popisovat kto ma oci ten vidi
Výhody UI: prehlad + viem co ma v raide caka(casovanie dmb tam nevidno)
Addony: Xpearl - raid UI krajsie obrazky
BindPad- bindy
LoseControl - ukazuje CC
Aesa - cdtracker - focusu (hlavne na pvp ale vyuzivam pri hysterke)
DBM - kazdy vie co to je
Outfitter - eq manager
Bindy: mam
Pokud nemáš Addony, proč? ked predpokladame ze DBM je povinny addon preco je tu tato otazka?
Pokud máš Blizzard UI, v čem tě zvýhodňuje oproti Bartenderu? blizzUI pouzivam len na Spellpanely
Pokud máš Xperl, proč, když je tak nepřehledný oproti Bartenderu? nepotrebujem ho a nemam rad ten addon
Pokud máš ability, které je potřeba udržovat v určitých intervalech na targetu a nemáš na ně Addon, jak si to hlídáš?Debufy odomna mam 3x vacsie ako ostatne..uplne to staci a mam aj forteXh
Herní předpokladyScreeny:Raid DPS/HPS: raid dps nieje objektivne mat etam screen dmg do heroic dummy 0x cleave ww vzdy do 1 targetu + drzal som si aj sundery
Dummy DPS: Jak hraji za svou class Rotace - BT WW slam/execute(zalezi podla % bossa) dotoho heroic rend nedavam obrovska strata rage a netrufam si nato aby som to daval dobre ..ked tak sa doucim
Equip - ten si mozete pozret na armory
Priority statů - soft hit,exp,arpen potom arpen(zatial sa oplati str ale na biske z tocka je to arpen)
Gemování - to co treba podla priorit
GuildyPředchozí guildy: AoP -> moss -> titans -> insomnia ->voice of revenge
Důvod odchodu: Rozne hlavne rozpady v jednom pripade nevhodne vedenie
Proč chceš jít právě k nám: nebavi ma tahat scrabnabom....teda nemam rad ked za 60% raidu vezie na 40%
PC výbava mam NB i3 4k ram ati 5470 MSI
Mumble/Mikrofon: oboje
Raid FPS + na jaké detaily: Ako kde ale ked nemam problem u Algalona tak nemam nikde
Rychlost internetového připojení: 20-40
Vypočítej tento přiklad:9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 = 18
PS: xantila si na raide mutujem boli ma z neho hlava dufam ze to nevadi