Informace o tobě v Realném životě
Věk: 17
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Přes týden mě omezuje škola, o víkendu by neměl být problém
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Ano, ale lepší je pro mě od 18:30
Které dny nemůžeš být ve WoW v tomhle čase:Dá se říct že každý den můžu.
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano, nedělá mi to žádný problém.
Něco o sobě: Momentálně studuju na SPŠS Havl. Brod, dojíždím 20km z města Humpolec a mám 3x týdně odpoledku. Kromě wowka nehraju jiné hry (hlavně neni moc času). Mám rád sport (jízda na kole, lyžování, plavání, volejbal..Dál rád tancuju (electro dance) a hraju na kytaru.
Co si představuješ pod slovem guilda: Pohodový kolektiv, s kvalitním raidováním a dobrou zábavou
Informace o tobě ve WoW
Zkušenosti s raidy:
Nemám problém s žádnými raidy až na TOC HC 25 man. Bohužel s bývalou guildou sme nezvládali.
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Ano vadí, ale jsem schopen to překousnout.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Postava je vyexpená.
Odkaz na Armory:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Ppanci
Interface
Screen UI:
Viz. Raid HPS.
Addony:
Omen - Vpravo dole.
Recount - rád mám přehled o dps i hps.
Deadly Boss Mods - mám
Pallypower- zjednodušení buffování
Xpearl
To je asi tak to podstatné z mého seznamu addonů.
Bindy: Jelikož mám Healbot tak moc bindů nepotřebuji. Mám nabindovaný hand of protection, arcane torent+ divine plea
Herní předpoklady
Screeny:
Raid DPS/HPS:
http://imageshack.us/photo/my-images/51 ... 12216.jpg/Dummy DPS:
Jak hraji za svou class
No rotace u paladina je celkem jednoduchá. Ze začátku házím JoL (kterej držim po celý kombat), dále podle potřeby Flash of light, Holy shock a dá se říct že spam Holy light. Snažim se využívat další spelly jako aura mastery, salvu, křidýlka, hand of protection
Equip - Primárně jedu eq na SP, Crit, Haste, tyto staty nejlíp využívám. Gemuju intelekt protože by bylo těžké vycházet s manou. Sp jsem osobně gemovat nezkoušel, myslím že je to zbytečné.
Guildy
Předchozí guildy:Ravencrest, SOE, immortal no more
Důvod odchodu: Až na SOE se guildy rozpadli, v SOE jsem chtěl odejít ale Spots byl rychlejší.
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: Přihlášku jsem dával do Nisiaru. Z důvodu plného stavu mě nevzali.
Proč chceš jít právě k nám: Hledám kvalitní guildu a myslím že AD taková je. Mám rád kvalitní raidování, ale také zábavu v určité míře. Jinak zalíbyl se mi DkP systém a jsem rád že ho máte.
PC výbava
Mumble/Mikrofon: Ano/Ano.
Raid FPS + na jaké detaily: Jedu na nejvyšší detaily bez jakýhokoli lagu, akorát portování je trošku delší
Rychlost internetového připojení: 16 Mb/s
Vypočítej tento přiklad:
9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 + 9 + 0 = 27