Informace o tobě v Realném životěVěk: 20
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Každý deň večer
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Áno
Které dny nemůžeš být ve WoW v tomhle čase: Môžem stále ak mi do toho niečo nepríde (tým chcem povedať že keď je raid prídem ale neuprednostnujem WoW pred RL z toho už som vyrástol.)
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Áno
Něco o sobě: Som komunikatívny a rád sa učím novým veciam
Co si představuješ pod slovem guilda? Partu ľudí ktorý si rozumejú a majú niečo v hlave.
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: & TBC = Zullaman, Sunwell, Black Temple = toto na OFI, DT
WOTLK = TOC, ICC ale iba na free
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Poviem na rovinu, vadí ale pokiaľ sa dozviem dopredu tak nevadí.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Práve táto vyexpená nieje ale gear som tam na hral ja, na expenie na blizze nemám čas.
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... =Knocklolz InterfaceScreen UI: http://imageshack.us/f/11/wowscrnshot060212131425.jpg/
Fotené v PVP destro TalentochPopis UI: Podľa mňa UI ma každý svoje či už niekomu zdá neprehľadné ale časom si každý na svoje UI zvykne
Výhody UI: Prehľadnosť
Addony: čo sa týka PvE => Bartender, DBM, Recount a Power Auras
Bindy: Bindy mám, veľmi mi to uľahčuje hru
Herní předpokladyScreeny: Raid DPS/HPS: Tieto screeny by som dodal neskôr nejak som to nescreenoval na raidoch, no vytočím tak 8-9 k DPS v Destre a v Deme tak 6-7 kDummy DPS: Jak hraji za svou classRotace - Destro => Curse, Magic Dot, Immotale, Chaos, Confa, 3x Incinerate, ostatné podľa situácie
Demo => Curse, Coruption (na proc talentu) potom spam Shadow bolt ak procne talent 3x incinerate, pod 35% Spam SoulfireEquip - 5100 + GS, Všetko je vidieť na IU screene, mám tam addon Inspect EquipPriority statů - SP/Haste/CritGemování - 20haste, 20 spl dmg, 12 spl+ 10 haste al green haste + spiritGuildyPředchozí guildy: Insomnia
Důvod odchodu: Rozpad
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: NedávalProč chceš jít právě k nám: Máte pekný progress taký tu majú cca len 4 guildy tak som si vybral Vás.PC výbavaMumble/Mikrofon: Mám/Mám
Raid FPS + na jaké detaily: Hrám na notase, pri raide musim dať low detaili a mám tak 60FPS
Rychlost internetového připojení: Bezproblémov, 10mb/s, optika
Vypočítej tento přiklad:9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 = 27