Informace o tobě v Realném životěVěk: 23let
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: 24/7
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Převážně ano
Které dny nemůžeš být ve WoW v tomhle čase: Jednou za čas se jdu v pátek kouknout do školy domu docházím bud v 17:15 když jedu vlakem a nebo v 18:30 když jedu autem
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Pernamentně
Něco o sobě: Nenormální bláznivá osoba kterou každý musí poznat sám...
Co si představuješ pod slovem guilda? Skupina lidi kteří jsou na sebe ´´milý a hodný´´ rádi se kočkujou a hlavne drží při sobě
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: od TBC až po Firelandy na Cata... ICC malé mezerky, tam jsem měla kuli práci pauzičku a raidy chodila minimalne, ale neni problem doučit, pohledat, okoukat z videi
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Hraju kůli tomu abych raidovala ne dřepěla v Dala
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Bohužel koupená, ale celý resto EQ udělaný za 3měsíce od základu... postava koupená jako enha/ele nebyl na ni ani itemek resto... Už je jako moje!!!
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Yoslin Armory lehce jebnuté takže 5216GS vetsinou posedavam u studanky v Dala takze poinspectovat si mne muzete
InterfaceScreen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/16/wowscrnshot053012235505.jpg/Popis UI: UI mam jiz nekolik let da se rict v podstate stejne, jsem na nej zvykla a vyhovuje mi tak jak je
Addony: X-perl, heal bot, DBM, Power auras, skada, bartender, prat a to je asi uplne vsechno
Bindy: Jelikož použivám heal bot tak bindu jen po málu, ale tak nabindovane mam BL, potky, lentilku od locka a takový věci který i když mám na bindované v heal botu jsem zvyklá mít aj na tlačítkách
Herní předpokladyScreeny: Bohužel jen ten jeden hore
Raid DPS/HPS: Bohužel screen nemám, nejsem nějaký zběsilý screener a jestli mam ve složce screeny 4 obrazky tak to je moc
Jak hraji za svou class (Pořádně rozepsat!)
Rotace - Individualni dle bosse, water shield na sebe, Earth shiel na tanka a pak jen chain chain chain, občas nějakej ten lesser heal aby se neřeklo že teda jedno tlačítko. Samozdřejmě riptide na CD. Healing wave obcas a to jeste jenom s procnutym Tidal Waves jinak je to zabijakovina
Equip - 5200+ GS 4x T9,5, Solace a plno dalsich epickych pokladu... ale stale je co vylepšovat
Priority statů - Haste, SP, crit
Gemování - Žlutej - 20haste Oranzovej - sp+haste Zelenej - haste+mp5
GuildyPředchozí guildy: Sanguineus Adamas/TitanS
Důvod odchodu: SA - u aliků velká bída, SA jsou moje srdcovka, ale prostě ali ne
TitanS - jsem tam chvilicku a nezaujali mne tak jak jsem si predstavovala
Proč chceš jít právě k nám: Nejaká kvalita raidů, progres a třeba taky nějaká švanda
PC výbavaMumble/Mikrofon: Někdy až moc funkční
Raid FPS + na jaké detaily: Video quality: Good
a cca okolo 60fps
Rychlost internetového připojení: Jede to bez lagů a pádů!!! Víc se o to nezajímám
Vypočítej tento přiklad:9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 = 384!!