Informace o tobě v Realném životěVěk: 25
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Tak to je věc relativni, mám 5měsíců novou práci a čeká me bohužel eště několik zkoušek.Ale jelikož dělám "8mičky" času je fůra.
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Třičtvrtě dnů v měsíci ano ( * mám 5-7 odpoledních ...což je od 14-22hod většina jsou všední dny)
Které dny nemůžeš být ve WoW v tomhle čase: Viz * .. kromě toho vždy když můžu přídu.
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Určitě
Něco o sobě: Sem z Karlových Varů , bydlim ve svém malém bytě nikým nerušen, krom wow hraju BF3 a LoL, baví mě týmovky :=) . No a v realu sem elektrikářský povaleč co s příchodem léta oprašuje koupací náčiní.
Co si představuješ pod slovem guilda? TEAMWORK jedinou věc kterou odjakživa obdivuju na týhle hře. Má to být prostě tým co bojuje za stejnou věc, pomáhá si učí se jeden od druhýho.Společná parta lidí který dřou na dobrý reputaci a společným zlepšování/těžko dosažitelných cílech.
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: Tady spíš napíšu s čím zkušenost nemám.Co se týče UD25man nejsem zběhlý u Mimiho hardmodu byl jsem ho jen na 10tce ,pak je to Algalon 25 nikdy sem nebyl z lidma schopnýma se tam dostat bohužel+ yogg +0 též ne, co se týče Tocka normal je easy ale HC25 sem neprošel ani za beasty taktiky znám , ale jistě každej chápe že realita je trošku jiná , praxe je praxe. Zbytek zvládnu s prstama v prd***.
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Nevadí , mě stačí když si občas zajdu UD hc, sem si vědom,že ste těď přijali jednoho balance a nevadí mi sedět třeba měsíc na střídačce,u vás bych měl aspoň šanci těď ani tu nemám.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Vybouchaná krví nepřátel od myslim 60tého levelu kdy mi ji darovali kamarádi abych začal hrát wowko (začátky TBC na sargerasu)
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Kahoof Nevim jestli vám to něco ukáže já to mám dycky s půlky bugnutý.Navíc přehazuju často na ferala lepší bude asi ingame když už.
InterfaceScreen UI: http://imageshack.us/f/403/wowscrnshot052912105953.jpg/Popis UI: Každý si snažíme udělat hru příjemnější na vzhled no a tohle vzniklo u mě. Sem ze starý školy proto mam ten omen na středu jelikož mu přikládám velkou prioritu(starej zvyk tanka), pod nim vidim na CCbaru cd všeho co považuju za důležitý (trinkety,eclipsa,combat ress,inner apod) , bartender mám protože se mi moc nelíbí blizz bary a dá se to tak pěkně smrsknout na kopu.
Výhody UI:, větší rychlost, přehlednost, spokojenost
Addony: xperl na raid framy , bartender aby vše co může být potřeba bylo na dosah myši , Fortexorcist ať můžu mrknout co mi tiká a sexymap abych se cítil sexy
ostatní jako omen, DBM (samozřejmost),outfitter, recount,CC,sabrinas buff/debuff framy
Bindy: Mám jen starfall na Q a stromky na E ...sem hold klikací mašina :=D
Herní předpokladyScreeny: http://imageshack.us/f/232/wowscrnshot052912133553.jpg/ Takle to vypadá v combatu, někoho by možná zajímalo jak hledám někoho na mapě když mi přez ní jdou dotky ^.^ .. Odpověď : Nehledám,pač celej raid vidim ty co sou mimo range jako průhledný v xperl framech a na zbytek použiju nejmocnější zbraň mozek.
Raid DPS/HPS: Mám bohužel ID na skoro vše takže screen teď nemám, na požádání po resetu dodám jestli se někam dostanu (max world asi) nebo zajdu ňákou tu testovačku.
Dummy DPS: kolem 5k což je slabota chápu , nemám hold crit a balance je bez něho stracen(eclipsa netiká na cooldown a to je konečná), pár itemů eště socknu v UD a bude to lepší.Složil sem ten equip za 14 dní můj main byl bohužel feral a toho nehledáte.
Jak hraji za svou class Rotace - http://imageshack.us/f/208/owldance.gif/ Zhruba takto
,ale aby se neřeklo : Nahodim FF, Vyšlu stromky , nahodim ty 2 dotky co mam a hurá na eclipse.Občas držim jen jednu dotku pro maximalní využití eclipsy.Starfall buť hned nebo podle bosse když je třeba burst ve fázy,addech nebo tak něco.
Equip - 245 item level : hlava,wrist,ring,idol + 3tokeny, 232 : staff,ramena,ring, 226 : boty,pásek,neck, 219 : back, 213 : trinket, 200 : trinket
Priority statů - CRIt = jak ho balance dotáhne na cap je to skvělý dmg jinak spell power
Gemování - Spell power a Crit protože haste se da nadřít s pár itemů a na raidu s bonusem od totemu dostanu cap a peace of cake
Dodatek - Dávam vždycky jeden bod do owlkin frenzy jelikož si myslim ,že v UD a Tocku je dost priležitostí na schytaní ňákýho toho damage co by to mohl spustit a 10% dmge navíc se hodí dycky. U moc lidí sem to neviděl.
GuildyPředchozí guildy: Insomnia ..a při progresu UD Nisiar,Lordi jen chvíly potom sem byl pul roku off páč po milionech a milionech wipu na těch stejných blbostech mě wow prostě omrzelo.Neberte to tak jako že po 20 wipech brečim a jdu off jen v tom UD to trvalo asi 4 měsíce a to už se fakt nedalo
. Jinak vydržim online 10hodin bez problému
Důvod odchodu: Eště sem neodešel zatim není kam,ale už sme se prakticky rozpadli. Jinak důvodem je Absolutní nechuť členů chodit raidy
a jelikož wow hraju jen kvůli nim nemá cenu se tam dál zdržovat i kdyby žila dál.A hlavně mam zato, že stále chodite UD a jelikož sem si ho eště pořádně nepoownil ,věřim že je u vás ten sen splnitelný.
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: Ste první pokus.
Proč chceš jít právě k nám: Kdykoliv sem byl v raidu s AD(v posledních měsících) byla to pohoda.Žádnej stres,afkeři nebo jinej opruz co znechutí čas strávenej u wowka.Pár lidí u vás znam měl bych s kym klábosit. A samozřejmě taky protože si to prostě dáváte
A taky sem nikdy neviděl na worldu aby někdo spamoval člověka s AD že je ninja.. Ste guilda o který mám dobrý mínění tak proto.
PC výbavaMumble/Mikrofon: Zajisté
Raid FPS + na jaké detaily: 1900x1600 60fps
Rychlost internetového připojení: 16Mg/s kabel
Vypočítej tento přiklad:9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 = 18