Informace o tobě v Realném životěVěk: 17 rokou
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: 6h+
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Jasné aj dlchšie nieje problém
Které dny nemůžeš být ve WoW v tomhle čase: Každý deň
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Nieje problém ak bude za potreby
Něco o sobě: Som s košíc, študujem na strednej škole
vo voľnom čase sa venujem priateľke / basket ale ne wowko si nájdem čas:)
Co si představuješ pod slovem guilda? Parta ľudí ktorá nemá problém sa dohodnúť a spolupracovať na čomkoľvek:) pomáhajú si a počuvaju "šéfa"
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: NA twine prejdené všetky dostupné TOCG ešte nie celý..
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Nie
ak sú lepší tak tý vám pomôžu viac
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Vyexpil s pomocou
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=MestiInterfaceScreen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/28/wowscrnshot052712194902.jpg/Popis UI: Moje Ui mi vyhovuje nájdete tam všetko čo treba pre heal a dobrú podporu Raidu či už omen DBM alebo pod.. je veľmi prehľadné a nenáročné nebuguje sa ako ostané ktoré som skúšal
Výhody UI:Prehľadné a zvikol som si dlho ho použivam:)
Addony: Klasicky SpartainUI,Healbot,Omen3,DBM,pallyPower,Recount
Bindy: Bindy mám pomenej na pár hlavných spell ale healujem cez heal bot čiže ich ani veľmi nepotrebujem
Herní předpokladyScreeny: Tento týždeň mám už všetky raidy odchodené a nemám akutálne žiaden screen z raidu z HPS ale to si možete overiť jednoducho v raide nieje problém.
Raid DPS/HPS: 3-3.5K ale záleži od bossa na niektorých si moc nezahealujem cez Resto druid alebo shamou
Jak hraji za svou classZa holy paladina to nieje až také zložité od Wotlku, hrával som aj na TBC čiže som dosť sporenlivý na manu neoverhealujem pokiaľnieje ze potrebu
za pala hrám cez 5Rokou, veľmi nepreferujem heal cez holylight alebo flash ako vedšina Holy palatou healujem tým čo je zapotreba, záleži od bossa
Equip - Mám zmiešaný eq z UD / TOC pár častí ešte z NAXX nejaké 3
Priority statů - Intel - SP - MP - Haste
Gemování - Gemujem Full Intel + 1 gem na 10All stat kôli aktivácii Meta gemu
GuildyPředchozí guildy: Losing Control
Důvod odchodu: Nezhoda z členmi guildy
Proč chceš jít právě k nám: Ste zaujmavá guilda čo som počul, a prímate rozumne podľa skills a nie podľa eq ako vedšina
PC výbavaMumble/Mikrofon: Mumble mám a Mikrofón aktuálne nie ale zadovážim
Raid FPS + na jaké detaily: Detaily tak stredne a FPS 60 +
Rychlost internetového připojení: 100MB /s
Vypočítej tento přiklad:9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 =18