Informace o tobě v Realném životěVěk: 21Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: 8h
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Ano mám
Které dny nemůžeš být ve WoW v tomhle čase: Sobota
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Nemám stím problém
Něco o sobě: Jak jsem napsal je mi 21 let jsem sportovní typ. Studuji VŠ v ČB Informatika ve vzdělávání. Jsem komunikativní a rád se učím novím věcem.
Co si představuješ pod slovem guilda?Partu lidí ,který spolu dobře vychází a pomahají si.
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: Naxx UD TOC a TGC 10 sem se dostal zatim k anubovi
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Pokuď budu řádně zapsán a místo mě vemete někoho kdo si tu práci ani nedal se zapsat, tak potom ano štve mě to. To jsou většinou důvody proč leavují guildy.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Sám mám zkušenosti z koupenýma postavama a většinou to skončilo tak ,že kámoši ji prodali a vyexpili sami ,pač ji vůbec neovládali.
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=KrecaInterfaceScreen UI: http://www.gnukrecek.vyjimecny.cz/banwow/screen.jpg
Popis UI: Používám Xperl ,hlavně kvůli dávání CB ressu a inervů parťákům v raidu. Mám Decursive .který mi vždy upozorní na odstranění jedu či curse dobré u championů. A díky batendru mám všecny tlačítka u sebe i když mám většina abilit na bindovaných. A do raidů používám DBM.
Výhody UI:Výhodou se mi akorát zdá, že vidim více ,ale to je asi jen diky 24palcovému monitoru.
Addony: Decursive, Xprel, DBM, Recount, BAthender
Bindy: Asi každý hráč by měl mít bindy.
Pokud máš Xperl, proč, když je tak nepřehledný oproti Bartenderu?
Bartender mám ,ale ten mi neukáže všechny hráče v raidu a pak když někdo chce innerv či cb musel bych ho složitě hledat.
Pokud máš ability, které je potřeba udržovat v určitých intervalech na targetu a nemáš na ně Addon, jak si to hlídáš?
Tak jako feral druid sou všechny mé ability závíslé na hlídání, dříve sem na to addony používal ,ale spíš mi hru znepříjemňovali, Připadal sem si jak BOT a ne jako hráč. Díky Xperlu mám target zvětšený a krásně vidim na moje ability a čas za jak dlouho vyprchaji.
[/list]
Herní předpokladyScreeny:Bohužel mi nenapadlo si to vyscreenovat
Raid DPS/HPS: 4-6k DPS záleží na bossovi
Jak hraji za svou class (Pořádně rozepsat!)
Rotace - Mangle ,shred ,rake ,za 5cb rip na cd mangle a rake a když je čas tak za 5cb FB ale rip a savage roar rake mangle musí být furt aktivní.
Equip - Eq mam asi na TGC 10
Priority statů - Agi a ArP
Gemování - AGI
Dodatek - (např. pokud máš speciální talenty kvůli nečemu, tak můžeš napsat do dodatku)
Mám talent na zvýšení hp někdy když umíram se ho hodí aktivovat.
GuildyPředchozí guildy: Quadre de familia
Důvod odchodu: Lidi se nezapisovali do GC a ani nepřicházeli na raidy.
Proč chceš jít právě k nám: Hledám guildu na progress TGC a vy jste asi nejlepší guilda na serveru.
PC výbavaMumble/Mikrofon: Mám
Raid FPS + na jaké detaily: 25 60FPS, 10 60FPS
Rychlost internetového připojení: 8Mb kolej má opticu 18MB
Vypočítej tento přiklad:9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 =0