Informace o tobě v Realném životěVěk: 26
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Máš čas v hodinách 17:00-22:00: ano
Které dny nemůžeš být ve WoW v tomhle čase: zadne omezeni nemam
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: mile rad ho budu navstevovat
Něco o sobě: Tak jmenuju se Jarda je 25 let pochazim z Usti nad Labem sem instalater a rad bych si dodelal projektanta ted momentalne pobyvam U Pardubic s pritelkyni(taky hraje WoW ) mno rad koukam na filmy,serialy,sitcomy mensi zavislost posloucham tvrdsi muziku umim hrat na kytaru (nejaky ti cig. gecko dam ) a samozrejme WoW ktere hraju uz 5 rokem jinak vymetam koncerty chodim na pivec s kamosema myslim ze sem normal pohodovej typek
Co si představuješ pod slovem guilda?spolek lidi kteri kecaj na mumble ,umej se bavit a udelat srandu a samozrejme pokud jde o raidy a progress sou spolehlivy
a davaj si to
Informace o tobě ve WoW Tak zacinal jsem na TBC offi serveru DT kde sem hral za holy a warlocka kde jsem vydrzel prez Wotlk az po zacatek Cataclysmu ,ktery sem lehce ochutil ale nic prevratneho na Twinu uz budu druhy rok jinak zkusenosti mam z VOa 25,Ud 25+ hm,Toc,Pic i ICC pokud neco nevim rychle se ucim
Zkušenosti s raidy: Naxx25/10,Eoe25/10,OS 25,UD 25 + hm ,Toc 25 +hm
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Tak vadi ale kdyz to jinak nepujde tak nepujdu tak se nezblaznim:)
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: vyexpil
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=ArmenissInterfaceScreen UI: http://postimage.org/image/gs9fsdkmf/Popis UI: Tak moje Ui je celkem jednoduche a prehledne pouzivam jak se rika v jednoduchosti je krasa
Tukui ktery mi vyhovuje kvuli usporadani a mam pak velky prehled dale pouzivam healboth ktery mi ukazuje stav raidu a prez ktery i healuju a mam na nem nabindovane vetsinu dulezitych spelu na Holy paladina jako je holy light ,flash,holy shock,cleance,Hop,Hos dale tam mam DBM bez neho to nejde omen v pripade prervani aggra hazim na nestastnika hos mno a paly power pro rychle nabufovani raidu .
Výhody UI: Mam vse tak jak potrebuju a mam prehled o raidu a vyhovuje mi
Addony: Tukui-prehledny ui addon
Recount-Dps,Hps raidu
Dbm-bez toho bych ani do raidu nevlezl:)
Paly Power-pomocnik prez pala bufy
HEalboth-heal addon
Bindy: vetsina prez heaboth jinak vetsina mych bundu jde videt na screenu pripadne zodpovim nejastnosti:)
Herní předpokladyScreeny:Raid DPS/HPS: http://postimage.org/image/835r75u6f/ omlouvam se ze je starsi doufam ze postaci
Jak hraji za svou class (Pořádně rozepsat!)
Rotace - Holy talenty mam na plošný heal , Prvni nahodim holy light kvuli talentu Light Gracezanim hned judgement, kvůli talentu Judgements of the Pure(zvysi haste) pote beacon a shield na tanka(pokud neni paladin) potom spmauju holy lightu do raidu, dle potřeby pak holy shock a na proc flash heal při 60% many nahazuji divine pleu v pripade nejakeho tezkeho encounteru kde je potreba OP heal nahazuji kridla
Equip - Holy Toc25/Ud 25 hm PRotect UD25/Toc 25 gate Retri ud 25/10
Priority statů - 1902 intelect /763 haste/2327 SP 33.12% crit /197 mp5
Gemování - tak za Holy hlavne Intel u PRotecta Stamku + dodge Retri -Strengh
Dodatek - (např. pokud máš speciální talenty kvůli nečemu, tak můžeš napsat do dodatku)
GuildyPředchozí guildy: Bow,Titans,Nisisar
Důvod odchodu: Tak z Bow to bylo kvuli rozpadu guildy a odchodu mych pratel k horde kde sem byl u Titans kde sem odesel jen kvuli osobnim duvodum a v Nisiaru sem tak nejak nevyuzity
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: nedaval
Proč chceš jít právě k nám: hHedam stabilni guildu ktera je v pohode je stabilni v raidech a ma dlouhou tradici a skvelou povest a pohodovy lidi i vedeni
PC výbavaMumble/Mikrofon: oboje mam
Raid FPS + na jaké detaily: 50-60
Rychlost internetového připojení: 20 MB adsl nepada je stabilni
Vypočítej tento přiklad:9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 + 9 + 0 =27
[size=150]Tak to je tak vse pripadne otazky hned zodpovim)