Informace o tobě v Realném životěVěk: 16
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Nejsem casove omezen, jenom obcas moji rodice potrebujou pujcit notebook.
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: ano
Které dny nemůžeš být ve WoW v tomhle čase: Jak kdy, ale vetšinou úterý až pátek, ale v ten patek jsem doma vždy kolem 17:40.
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Když jsem v guilde, chodim tam každý den.
Něco o sobě: Je mi 16 let, jsem sportovec. Studuji na střední škole Spojů a Informatiky v 1. ročníku Iformační Technologie ( IT ). Bydlím přímo v centru a do školy to mam, co by člověk kamenem dohodil. 3-4x týdně + jeden den z víkendu mám zápas fotbalový.
Co si představuješ pod slovem guilda?Partu lidí, která chce tomu serveru něco ukázat, že proste mají na to, byt jedna z ToP guild serveru, zábavu, pokec, rady, pomoc od ostatních a já jím.
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: TBC: mám projité skoro všechy, až na nějaké vyjímky
Wotlk: Všechno co je zatim možné na twinstaru + projitý ICC
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Tak nevadí, ale rád bych se časem chtěl dostat do jádra sestavy guildy
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Shaman je vyexpený, alta paladina mam koupeného, ale dříve jsem ho tady také vyexpil na alianci.
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... =Dominator InterfaceRESTO:
Screen UI: Popis UI: Jelikož používám ještě jeden addon, se kterým nejde pořádně uhýbat tak jak bych potreboval, jsem tomu to UI přizpůsobil. Jinak se v tom vyznám dobře, addony uspořádané, občas si je hodim nekam jinam, podle toho jak to potrebuju.
Výhody UI:Více prostoru na hru, lépe viditelné, jsem více v obraze, celkově se v tom prosě lépe vyznám
Addony: Bagnon – lépe se vyznám se svém úložném prostoru, náhled není k dispozici
Omen – Kvůli aggru, abych věděl, jak jsem na tom a zda me někdo nepředhání ( vlevo dole )
Skada – měření dmg a healingu ( vlevo vedle OMENu )
RBS – v QMV jsem byl raid master a RBS slouží k tomu, zda všichni mají vše potřebné na raid ( buffy od paladinu, apod. buffy ), momentálně náhled není k dispozici
DBM – jasné k čemu, jinak funguje jako dobrá rada
Barthender – změna UI od blizzardovského, které se mi moc nelíbí, je to lepší, pracuje se mi v tom lepe, bary muzu mít kde chci apod.
Flo Totem Bar – Addon, který mi do jedné řady vyháže všechny typy totemu, co mám naucene, abych je furt nemusel hledat, nebo abych nemusel stále v totem baru přepínat, tak mi to tento addon zjednodušuje, jak v pvp i pve.
OmniCC – přes mé spelly mi ukazuje CD, jsem na to už delší dobu zvyklý, pokud se spellu CD nabije, tak spell žlutě problikne, momentálně náhled není k dispozici
Quartz – moje úprava, že když něco cástím, tak tam přímo vídím za kolik, o kolik mi popř. někdo protáhl část apod, opět náhled není k dispozici
Bindy: mám jich asi 20 +-, protoze bez nich bych nemohl pomalu ani hrat
Pokud máš ability, které je potřeba udržovat v určitých intervalech na targetu a nemáš na ně Addon, jak si to hlídáš?Jedine, na co nemam addon a je potreba to udrzovat, tak je to EARTH SHIELD a to si hlídám v Healbotu
ELE:[/u]
[b]Screen UI:
Popis UI: Jako u resto
Pokud máš ability, které je potřeba udržovat v určitých intervalech na targetu a nemáš na ně Addon, jak si to hlídáš?Nemám addon na FLAME SHOCK, ale to si hlídám podle času na bossovi
Rotace Při pullu bosse hážu na bosse FLAME SHOCK, poté hážu instantní lava burst. Po lava burstu hazu chain lightning ; 3x lightning bolt ; chain lightning ; 1x lightning bolt a znova. Při BL zapínám většinou zbytek svích CD.
Equip Na ele shamana mám 2/5 t9,5 v setu ; 2/5 ele z UD ( 226 ) a headka 219 item lvl z XT normal
Priority statů
haste rating, kvůli zrychlení mého cástu a SP na zvýšený dmg
Gemování:Žlutý – 12 spell power + 10 haste
Modrý – 1x 10 all stats zbytek cerveny ( 23 sp )
Červený – 23 sp
U ele shamana nejezdím moc na socket bonusy, jenom když je tam třeba zluty a cerveny v tom danem itemu, tak jej necham zapnout, jinak vetsinou ne.
Alt: PALADIN ( Kinimod ) Odkaz na Armory:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Kinimod Screen UI:
Addony: Bagnon – lépe se vyznám se svém úložném prostoru, náhled není k dispozici
Omen – Kvůli aggru ( tabulka vlevo dole ) , abych věděl, jak jsem na tom a zda mě někdo nepředhání
Skada – měření dmg a healingu ( vlevo vedle OMENu )
RBS – Addon pro kontrolu, dobrej pro raid leadra, ukazuje, zda ma clovek všechny buffy, jídlo apod. kdo ma třeba CRUSADER AURU apod
DBM – jasné k čemu, jinak funguje jako dobrá rada
Barthender – změna UI od blizzardovského, které se mi moc nelíbí, je to lepší, pracuje se mi v tom lepe, bary muzu mít kde chci apod.
Pally power – na buffy od paladina, abych věděl kdo co nemá, aby 2 paladinove nedavali stejny buffa pod., je to vpravo nad micro barem, mám ho zmenšený, ale furt se v něm dobře orientuju, nepotrebuju ho mít velký, potom mi zabírá přiliš místa na obrazovce
OmniCC – přes mé spelly mi ukazuje CD, jsem na to už delší dobu zvyklý, pokud se spellu CD nabije, tak spell žlutě problikne, momentálně náhled není k dispozici
Quartz – moje úprava, že když něco cástím, tak tam přímo vídím za kolik, o kolik mi popř. někdo protáhl část apod, opět náhled není k dispozici
Pokud máš ability, které je potřeba udržovat v určitých intervalech na targetu a nemáš na ně Addon, jak si to hlídáš? Jedna věc u paladina, kterou nemám hlídanou addonem je SACRED SHIELD, ten nahazuju cca 30 sec +-
Rotace Když začínáme pullem bosse, běžím proti němu, a maximálního range hážu AVENGER’S SHIELD, poté pod bosse hážu consecration, hammer of the righteous, judgeement of wisdom ( abych co nejdele vydrzel s manou ), shield of righteousmess, poté to tam všechno hážu podle CD z důvodu udržení aggra. Na CD na sobě držím HOLY SHIELD a taktéž SACRED SHIELD. Na žačátku ještě nahazuju DIVINE PLEU a potom si nechávám CD do případu nouze, pokud by mi spadla.
Equip je to alt, 3/5 t9,5 ( nesetová headka + ramena a ruce setové), poté spíše UD eq
OFF SPEC HOLY, NENÍ MOC SILNÝ, TAKŽE HO NEBUDU ROZEPISOVAT JAKO ELE U RESTO SHAMANA.
Priority statů Stamina, co jsem hodně koukal, tak hromada tanků jede full STAMINA, já občas dávám gemy na dodge, popř. na defense ( podle def capu )
Gemování Full stam, občas je vyjímka, že udělám do žlutého hit + stam / def + stam ; do červeného dodge + stam, pokud jedu tu full stam tak mam v jednom gemu prismatický 10 all stats
[/list]
Herní předpokladyDummy DPS: nemam vyscreenovano, ale kolem 4,5k za shamana, za palu mam prot / holy
Jak hraji za svou class GuildyPředchozí guildy: A) FRAKCE ALIANCEGuardian Angels ; Fallen Angels ; Celestial Avengers, Dragonslayers, Patronus Ignis
Důvod odchodu: GA byla moje úplně první guild na serveru a rád jsem v ní byl. Poté docházelo ke spojení z jinou guild a do toho se mi nechtelo tak jsem hledal novou guild. Našel jsem dobře progressující FA. Byl jsem u nich a opustil jsem je nedobrovolně, kvůli neaktivitě a myšlení GuM, že si k nim jdu pro eq na char. Poté přisla nová guilda CA, tak jsem je zkusil, dostal jsem se do vedení, vše klapalo a pak lidi přestali poslouchat v raidech lidi, co to vedli, každej si dělal co chtěl a bylo po => rozpad guild. Dragonslayers, působil jsem u nich cca 2 dny, poté jsem se vrátil do CA, protože se mi tam moc nezamlouvali někteří lidé. Když se poté CA rozpadli zkusil jsem Patronus, v progressu nic moc, ale to se dalo ještě přežít, snažilo se o HM apod. Poté přišla Anorien, že to jde zkusit na hordu, tak jsem si řekl, proč to nejít zkusit taky a od té doby jsem na hordě.
B) FRAKCE HORDASoE, Ravencrest, QMV
DŮVOD ODCHODU: Shadows of Eternity byla velmi zajímavá guilda, ale odešel jsem zase nedobrovolně, z důvodu kicku od hráče Mohavik, protože mi na raidu spadl internet, tak s tim měl hnedka velký problém. Poté jsem se přesunul do Ravencrestu, působil jsem tam asi 2 měsíce, poté se guilda rozpadla, protože hromada lidi podávali přihlášku do Nisiaru apod. QMV je guild od ali, někteří lidi právě z FA. Tak jsem si řekl, proč to s nimi nezkusit, působil jsem tam asi 3 ID a poté mě dostával hráč Senira, protože se sral do věcí, do kterých mu nic nebylo, sral se do leadrovaní raidů, což byla záležitost moje, kámoše a vedení guild, tak jsem prostě řekl, že tam s nim nebudu, hádal se se mnou na raidech, dělal si co chtěl, takže raid neměl úspěchy.
Proč chceš jít právě k nám: K AD Infinitum chci, protože se snažím najít guildu, kde je pořádek v pravidlech a jejich dodržování. Kde Raid Leader je zkušený, rázný, s ničím se nesere a snaží se, aby všechno šlo rychle a jak má. Dávám přčdnost DKP lootu než EPGP, protože s DKP mám větší zkušenost. Tohle je prostě guilda, do které chci, protože progress je výborný, schopný GuM, řada vedení též, je zábava určitě, zde dokážou lidi určitě pomoci mě a já naopak jim.
PC výbavaMumble/Mikrofon: Y/Y
Raid FPS + na jaké detaily: 20-60 FPS
Rychlost internetového připojení: 100Mb/s
Vypočítej tento přiklad:9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 + 9 + 0 = 27