Myrodron píše:
Prihlaska ma celkom zaujala ale prve minus je ten rune strike na bare ako to ze nemas na to macro #showtooltip
/cast Heart Strike
/cast !Rune Strike
dalej su to talenty neviem naco mas Unhol Command ked death grip nefunguje ako ma dalej spell deflection ani nepamatam kedy my to proclo a potom tie ostatne body by som dal dakto
http://arsenal.twinstar.cz/talent-calc. ... 0000000000 potom su to glyphy vsak Blood dk neni plosny tank a este v tocku je fakt toho trashu moc a ten Glyph of Icebound Fortitude je tiez na nic. Namiesto nic su urcite lepsie tieto glyph of Vampirie blood(miesto glyph of IF) a glyph of Death Strike (miesto glyph of DaD). Tak na koniec ak si das tieto veci do poriadku tak nevidim problem s prijatim a uz dneska mozes ist s nami UD 25 popripade Toc 25 alt raid ak nas bude malo.Tak ja som
pre prijatie ak teda si das tieto veci do poriadku.
Rune strike mám v baru jen pro info a některé speciální účely... každé mé macro na spell / abilitu má v sobě už runestrike a jeho používání, takže se o něj vůbec nestarám.
Glyph of icebound fortitude nemám, vampiric blood mám ve hře, IF glyph nosim do frost tanka a to, že twinstar armory jebe, za to nemohu
Talenty co vidíš na Armory nesouhlasí s tím co mám ve hře... Buď v klidu nehrabe mi tak, že bych si dal Unholy Command
D