Informace o tobě v Realném životěVěk: 18 let.
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: 5 a více.
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Pokud nemám nějaké jiné povinnosti, tak ano.
Které dny nemůžeš být ve WoW v tomhle čase: občas v sobotu nebo v pátek mívám zápas / zkoušku s kapelou, ale jen výjimečně.
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: ANO
Něco o sobě: Naprosto obyčejný jinoch, který má v hlavě ženský, pivo, pc, sport a muziku...
Co si představuješ pod slovem guilda? Kolektiv, ve kterém by se člověk neměl nudit !!
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: Se všemi na wotlk...
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Myslím si, že každému to tak trochu vadí, ale já se nenaštvu ani neurazim a popř. půjdu s alt grupou, pokud se skládá.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Vyexpená...
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Hellpoo InterfaceScreen UI: http://tinypic.com/view.php?pic=s3jayv&s=6Popis UI: Myslím si, že moje UI obsahuje vše, co potřebuji. DBM, threat meter, raid frames, dmg meter apod. ...
Výhody UI: Pro mě je mé UI výhodně hlavně jednoduchostí a přehledností...
Addony: samozřejmě DBM, threat meter, dmg meter... ButtonFacade, Elkano's BuffBar, NoBopWarning, Slide bar, Quartz, Tank Warnings, Tidy Plates a jiné na změnu textur UI. GC taktéž vlastním, pokud ho v guildě používáte.
Bindy: ANO NA VŠEM, klikání upřímně nesnáším
... Focus v PVE taktéž používám.
Jak hraji za svou class Rotace - AOE aggro - 1. Death and Decay. 2. Icy, plague. 3. rozhodim pestilkou a dál podle situace buď blood boil, death strike nebo pokud se nějaká mobka utrhne, přímo na ní, Command nebo zase icy. Na Single Target si jen držím diseasy, pokud je nižší aggro, zahájím ICY SPAM a snažim se self healovat tapem + death strikem...
Equip - Co se týče GS - 5145 s tím, že do tanku jako wepku nosim 2h Rele sword.
Priority statů - Stamina a Hit + exp cap (soft)
Gemování - Stamina a hit + exp dost často gemama taktéž doháním.
GuildyPředchozí guildy: pouze - Blood Angels
Důvod odchodu: dosti neaktivní a taktéž některé osobní důvody.
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: Žádnou jinou jsem nepodával a zatím se ani nechystám.
Proč chceš jít právě k nám: Tak znám se ve vaší guildě s pár členy a co jsem tak zaslechl, progress je na vysoké úrovni a hráči také (což vyhledávám). Ostatně, párkrát jsem už s členy vaší guildy měl tu čest být na raidech. Raději zkusím štěstí u vás, než abych si podával přihlášku do jiné guildy, kde nikoho neznám a ani o ní nic pořádně nevím.
PC výbavaMumble/Mikrofon: ANO OBOJÍ
Raid FPS + na jaké detaily: Vysoké detaily, na raidu neklesnou FPS pod 40.
Rychlost internetového připojení: 100mb
Snad jsem na nic nezapomněl ale pokud vás zajímá cokoliv, co jsem zde nezmínil, klidně se ptejte... rád odpovim ! Vypočítej tento přiklad:9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 + 9 + 0 = 27...