Informace o tobě v Realném životěVěk: 18
[b]Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: 6
[b]Máš čas v hodinách 17:00-22:00: áno najviac
[b]Které dny nemůžeš být ve WoW v tomhle čase: jedine ak mám zápas alebo nevyhnutné povinnosti.
[b]Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: áno
[b]Něco o sobě: Záujmy : Hokej, Futbal, Hokejbal, PIVO, ženy
[b]Co si představuješ pod slovem guilda?Momentálne mám guildu ktorá pre mňa znamená utrpenie a neschopnosť a neskúsenosť hráčov. Guilda by mala byť skupina ludí čo sa vie baviť na mumble aj mimo hrania pve , vzajomna pomoc a solidarita by nemala chýbať taktiež. Je to kolektív hráčov čo spolu paří.
[b]Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: Všetky otvorené instancie na Twinstáre. FC
[b]Vadí ti když se nedostaneš na raid: nie vobec nie . Uvítam ale možnosť náhradnika na striedačke s odmenou vo forme DKP. Pripadne pojdem s alt grupou alebo si zlozim vlastny world s niekym
[b]Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Kúpená ale len koli banu na maina wara, ktorého som expil sám
[b]Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Saydka
[b]InterfaceScreen UI: http://tinypic.com/r/wrlwdx/6
[b]Popis UI: Je velmi jednoduché prehladné+ používam ešt aj dmg recount ale len ked idem ako dps
[b]Výhody UI:prehladnosť,jednoduchosť
[b]Addony: DBM,SPell alerter, Powerauras, Grid, Stong arms,
Bindy: full bind nenexistuje nič čo klikám myškou!!!okrem profesii samozrejme
[b]Herní předpokladyRaid DPS/HPS: Záleží aký bos, ale v poslednom čase som len tank, dmg chodím v pve arms talentoch a bývam s worldom vždy v topke. v TOC kde sa berú len ludia s dobrým gearom a z normalnej guildy samozrejme
[b]Dummy DPS: nemám otestované momentálne aktuálne pretože sa mi dosť menil gear a NEmmam pve talenty na dmg len na tanka zatial ale v prípadne nutnosti budem dávať dmg talenty ARMS hlavne pre support party
[b]Jak hraji za svou class [i]Rotace - tank : single target - HT,devastate,revange,slam HS,rend devastate,....devastate niekedy zaspamujem na uvod aby mala parta hned sunder armor. na CD davam opakovanie HT.
MULTITARGET: spam cleave,thunder clap, SW(shock wawe) + na open davam plosny taunt niekedy.
[i]Equip - 4900GS v tanku aj dmg
[i]Priority statů - U tanka idem hlavne staminu. DNG idem ARMOR PENE
[i]Gemování - U tanka idem hlavne staminu pretože defence mam dosť zo samotneho gearu ! ked je soket bonus + 9 stamina davam zelene gemy na def + stamina.
[i]Dodatek - Mám PvP arms pretože chodím pravidelne trojky s raamom a erongom + dvojky.
GuildyPředchozí guildy: QVM
[b]Důvod odchodu: ešte som neleavnul . To urobím až v prípade prijatia
[b]Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: Proč chceš jít právě k nám: POznám u vás najviac ludí zo všetkých guild + nieste namyslení kokoti ako vela ludí v SODE napr:)
[b]PC výbava[b]Mumble/Mikrofon: kvalitne všecko mám aj sluchatka jak pan
[b]Raid FPS + na jaké detaily: hram full detaily 60 fps niekedy 56 na raide...
[b]Rychlost internetového připojení: 2,5 MB/s
Vypočítej tento přiklad:9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 + 9 + 0 = 27
[size=150]