Necydo píše:
+ za přihlášku
+ za čtení a rychle odpovedi na nase dotazy a pripominky (jde z toho vidět snaha se k nam dostat)
- - (dovolim si dat dva minusy) a to za UI...
- nevyhovuje ti raid time
- dovolím si říct, že patříme mezi lepší guildy a můžeme si vybírat, tvůj equip mi přijde nic moc a to že si neumíš pořešit hit cap je vcelku tvůj problém
- balance všeobecně co vím moc netahá, radši v raidu deset magu a locků nez dva balance
a Závěr, myslím si, že Hodge potřebuje konkurenci, podle mě si je tak jistej místem na raidu, že nám ta přezraná sovička moc zlenivěla
, zároveň ale nevím, či zrovna tebe vzít, už jen kvůli tomu equipu, zase na druhou stranu, equip se dá na balance sehnat jedna dvě... No a můj úplný verdikt? Já být tím krásným topolem Ejdim, tak porovnám tebe a hodgeho na dummy, poptám se tě na pár otázek ohledně theorycraftu a vidělo by se či jsou tvé nedostatky pouze equipové či i vědomostní
...
Celkový pocit ale převažuje k
PROTI , včera když si mi psal ingame mi přišlo, že vůbec nechápeš co ti chci říct a jak to myslím, furt si tvrdil jak si za balance top a takové jednání nejednání... navíc screen s nějakým pěkným dps si neukázal... A nakonec z toho ještě vyleze UI bez jediného addonu, zklamání, tudíž za mě
PROTI Já prostě nemám rad bartender a nikdy mít nebudu. Líbí se mi blizzlike UI hrál jsem na něm i na TBC. To že odsuzuje někoho podle UI bez šance ukázat se v raidu mě dost mrzí, ale nezbývá mi než to respektovat a pohouhlédnout se po jiné guildě.
Citace:
- dovolím si říct, že patříme mezi lepší guildy a můžeme si vybírat, tvůj equip mi přijde nic moc a to že si neumíš pořešit hit cap je vcelku tvůj problém
Dovolit říct si to můžeš, ale já čerpám ze 4bonusu conq a tudíž to lépe pořešit nejde.
Addony samozřejmě používám, ale pouze v raidu nevím na co mít zaplý např. omen, když lítám po Dala.
No vzhledem k tomu, že to asi tak vypadá, že se stavíte spíš nesouhlasně, tak Vám děkuji za Váš čas a ochotu odpovídat a pokusím se najít místo někde jinde.