Informace o tobě v Realném životěVěk: 24
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Záleží podle školy, práce apod. Ale pokud nic nemám, tak i 7h denně. (strop)
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Ano většinou krom pátku nebo soboty, ale dala by se udělat výjimka.
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano jsem. Nedělá mi to žádný problém.
Něco o sobě: Je mi 24let, studuji VUT v Brně. Rád hraji i sleduji fotbal. Především anglickou ligu. Jinak mám spoustu koníčků.
Co si představuješ pod slovem guilda? Pod slovem guilda si hlavně představuji společnou spolupráci a také dobrý kolektiv.
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: TOC 10 FC, v TOC25 jsme se v předchozí guildě nedostali přes champions. V UD10 mi chybí mimiron HM a Algalon. V 25 mi chybí hodir,thorim freya, Mimiron, vezaxx (Hms), Yogg-saron + algalon.
Ale taktiky samozřejmě znám.
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Tak pokud bych měl být upřímný, tak to zamrzí, ale vzhledem k tomu, že Balance druidy máte, tak počítám s tím, že budu začínat ze střídačky a je jen na mě, jestli se té šance uchopím nebo ne.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Postava je moje a není koupená.
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=DarnelV těch talentech je možné udělat určitou změnu v prospěch raidu. (Improved faerie Fire) Osobně jsem si ten jeden bod stáhl a dal do regenerace many. Měli jsme většinou v raidu druhého balance, který v tomto talentu měl 3 body.
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/85/darnel.jpg/Raid DPS: Tak to je velmi těžká otázka. Samozřejmě záleží na bossovi. Maximum je asi hodir cca 14k a minimum nebo standard, který si držím je 6-8,5k. Opravdu zaléží na proc eclipsů, kdy dám starfall, složení raidu atp. Nebo například pokud házím innervate nebo CBress, tak samozřejmě dps rapidně klesá.
Dummy DPS: U balance druid se DPS na dummy moc dobře nedá měřit, protože starfallem plošním i ostatní dummies a bez něj je dps podstatně nižší, ale mělo by to být tak 5,5K +- na okolnostech.
Jak hraji za svou class: Rotace - Na začátku boje Faerie fire, pak nahodím dotky a pak spamuju wrath do prvního procu eclipsu, poté podle situace obnovím dotky nebo ne. (Při proci eclipsu na lunar se to ani moc nevyplatí. Např. pokud končí dotky 3vteřiny před koncem eclipsu vyplatí se víc dojet starfire se zvýšeným critem a pak teprve nahodit DOT.) Jinak podle situace hážu starfall + stromky.
Equip - Mám celkem slušný gear na balance druida(4900gs), ale pokud by bylo potřeba můžu přehodit na Feral tanka nebo dps. Zde se již pohybuje gs okolo 4700. Zatím mám pouze jednu setovku z TOC a to z důvodu toho, že vedení bývalé guildy upřednostňovalo trophky pro tanky + healery před dmg.
Staty - Bez všech buffů 1135int, 2401SP, 346hitu, 29,86% critu, 381haste.
Gemování - Dřív jsem gemoval dost haste, abych měl při nature grace cast wrathu za 1sec, ale teď s procem trinketu castím wrath za 0,9 sec, takže postupně prehazuji na crit.
GuildyPředchozí guildy: Jadestorm (cca 5měsíců), Brothers of War(6měsíců).
Důvod odchodu: Je toho velmi mnoho. Už mě jednoduše nebavilo neustále chodit UD25 s tím, že equipneme lidi a ti poté odejdou jinam a nebo se poté co jim tam už nic nepadá rozhodnou, že nepomůžou ostatním. A taky bylo těžké pochodit s některými členy vedení.
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: Nedával jsem si jinam a zatím ani neplánuji.
Proč chceš jít právě k nám: Myslím si, že jste nejlepší guilda na serveru a myslím, že Vám mám co nabídnout.
Koho u nás znáš: Nikoho. Snad jen možná si pamatuju Blechu, když byl u alliance, ale neznám se s ním.
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Jak již jsem psal výše, myslím si, že Vám mám co nabídnout.
PC výbavaMumble/Mikrofon: Ano.
Raid FPS: Abych řekl pravdu nesleduji. Nestává se mi, že by mi to lagovalo.
Rychlost internetového připojení: 25mbps.
Vypočítej tento přiklad:9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 + 9 + 0 = 27.