Myslím si, že přihláška je adekvátní k tomu za jakkým účelem byla tvořena, a to za přijetí do guildy lidí, kteří se znají jen podle farebných postaviček v jedné hře... V příhlášce sem velice rychle a přehledně našel to, co jsem potřeboval. Ač mi UI přijde jako farebné omalovánky, tak UI si hodnotit nedovolim, je to kazdeho vec. Tvrdí, že točil nejvíc z Moss warlocků... a nemyslím si, že má potřebu lhát, navíc drželi by si v Moss člověka co neumí? Pochybuji. A přiznejme si, máme pět locků, ale na raidu má stoprocentní účast jen Patri, Sufkusina je skoro na každém raidu a potom tu máme Kuriho, kterého vidíme jednou za čas a nějaké extra DPS, přiznejme si, nedává. A Royal v našich raidovacích časech spíše holduje alkoholu a reálné zábavě. Tudíž by sem byl pro ho zkusit, za předpokladu, že jeho DPS bude AWESOME. Navíc a teď pozor, je to dle příspěvků inteligentní člověk co to bude mít v hlavě srovnané a tudíž by se naše guildovní IQ zvýšilo a přiznejme si, že někteří naši členové mají v tomto směru menší problémy. Já jsem určitě pro ho vyzkouset, klidně i na ALT runech a když oslní proč by ne? .. P. S. ja byl take prijat mezi osm mágu a me sance byly mizivé, ale stále tu sem a sem aktivní... Nemyslím si, že bysme ho měli odsoudit jen tak... ač to záleží na Patrim, tak silně apeluji za jeho přijetí PRO
|