Citace:
No já myslel Hymnu healovací ne na manu ta samozřejmě nestojí žádnou manu
Jo sry mas samozrejme pravdu , ale ja hymnu na heal uz taky nepouzila tak davno ze uz mi to splyva
me to vzdy healnulo targety ktery zrovna nebylo az tak moc dulezity healovat a male mi u toho umrel treba nekdo dulezitej pri tom chanelu tak jsem to proste uplne vypustila z hlavy ten spell. a jeste mi prislo ze to nehealovalo nic moc.
Citace:
Hmm mě se právě zase hodně osvědčil Desperate Prayer na bossech jako Freya, Algalon, Mimiron ale je pravda že se dá místo toho použít lentilka takže tě do toho nechci nějak nutit.
Jn jasny, to je prave ten muj osobni pocit ze proste kdyz uz dostanu nekde pecku , tak uz nepomuze ani buh svatej, nebo mi stacila bublinka , nebo nekdo zrovna healnul me.
Citace:
No u nás je to občas s healera všelijaký a někdy se healuje třeba jen ve třech čtyrech a to už je potřeba ten PoH do rotace zapojit trochu víc
Jasny no, tim padem budu muset ty talenty i glyphy pozmenit protoze tim padem bych asi zacala mit problemy s manou. Bohuzel nemam jestetech tvych pokud si pamatuju
35k self buff
Citace:
Abych se přiznal tak si téměř nevybavuju bosse v UD kde je třeba dispelovat
Snad jen u Yogga 2. faze a Thorim
Tak jsem divna
me fakt prijde ze dispeluju furt nejaky hovadiny od razora, councilu na tankovi, hodira, thorima , yogga , proste furt nekde neco
ale rika jen jsem to chtela zkusit jestli se to vyplati, bohuzel jsem zapomela posledne mrknout na skadu , kolik to celkem nahealovalo. on byl zas nejakej pad srvr a klasicky recount i skada clear.