Nick : Kuri
Class : Warlock
Vek : 21
Talenty : po orave CT SF (1st) Destro (2nd) Affli, no v Moss so prevažne hral DEMMON havne pre nútrný supp raidu (detaily o počte talentov ak tak in game nechcem sem pisat celu teóriu)
Armory :
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... mos&n=KuriUI SCREEN : vopred sa ospravedlňujem, ale s pochopiteľných dôvodov som deletol z neho chat, bindy a macra ( C v krúžku:D )
http://imageshack.us/photo/my-images/38 ... 95738.jpg/exp s radovaním : všetko dostupné na Bugstare,vrátane uja Algiho
Počet hod. strávených za wow denne : no toto je velmi citlivá téma pre mna, ľudia,hlavne z moss vedia že som dosť nolife, lenže už rok sa to snažím oklieštit (reason ...
výška
)
Rotácia spellov : nuž toto je tež na dlho, snád stačí keď na začiatok uvediem že locka hrám 6 rokov, som z Moss( už ani poriadne nepamatám od kedy, ale RF deda Ilík mám
) no s5 k meritu veci, ak tak in game, príp. komunikantom možem všetko porozprávať,lebo by to bola esej o rotacií
Gear : Full Conq + doplnky úroveň ULD 25
Kominukant : VT,Mmble, TS, skype atď...proste šicko
Niečo o postave a o mne : hore spomínané, locka hrám dosť dlho, táto postava vyexpená hneď od začiatku servera, pred ňou bol Onl.GamerZ
,+ 3 acc doexpené (pala, shaman a priest),
nuž a ja, som z juhu SVK, študujem na výške, moju segru pozná pomaly celý server:D, no a možno zaujímavosť z hobby- trenujem : 5 rokov MMA 2roky Aikido + xy rokov bodybuilding. Inak normal mladík:D s veľkým mužoóóm:D
Otázka fóra,raidu a timu : Dostalo sa mi do ruky,že vaše raidy mi sedia akurát, tj. víkendy, keď nie som na raide neva,letím za frajerkou príp do pubu:D, n a fórko kommentujem stále a dopĺňam.
Raid FPS : 40/60+- podla raidu a bossa
Predchádzajúca GUILDA : MosstrooperZ, nuž a dôvod odchodu snáď nemusím pripomenúť, rozpad
Kedže som an Twine už aký taký čas, mám za sebou mnoha guíld,no myslím si že to neni až tak podstatné.
Koo u vás poznám? : je toho dosť + Moss
Prečo k vám? : No, je to tažké sa vyjadrit, kedže som sa ešte doteraz nestihol zosobnit s ideou konca Mossu, ale alli mi smrdí, no a u vas poznám dosť ľudí, pridete mi ako solídna gouild, s dobrým progressom, no a hlavne nechem ešte skončit s wow a mám rad PVE,no najhlavnejšie je to aby som si znovu obre zaraidoval s dobrým kolektívom noliferzs
Ponúkam vám moje služby také aké sú,nič viac a nič menej, kto ma pozná vie čo a kto som, vedia sa zaručiť.