Informace o tobě v Realném životěVěk: 24
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: hraju kdy se mi chce a čas si dokážu udělat
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: ano mám, čas je ideální
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: samozřejmě, doteď jsem sledoval přihlášky na foru a s dalším navštěvováním nemám problém
Něco o sobě: jsem z Nivnice (rodiště J.A. Komenského ) - moravák, zlínský kraj-slovácko, kraj, kde máme nejlepší sliovici a víno je mi 24 a studuju UTB ve Zlíně. Když zrovna nehraju wowko, tak rád sportuju. Zahraju si fotbal, hokej a jinými kolektivními sporty taky nepohrdnu. V létě plavu, v zimě lyžuju. Občas si taky s přáteli vyrazím na pivko, teda pivo nepiju, radši víno bo tvrdý , na nějakou zábavu nebo poker. Nějak nic zvláštního no. S wowkem jsem začínal ještě na wowemu na mystiqu, pak mě to ale chytlo a zaplatil si registraci na tehdy nejlepším českém serveru - TranZeru. Přes Valhallu jsem se dostal sem na Twinstar.
Co si představuješ pod slovem guilda?partu lidí, kteří pomáhají při odreagování od reálného života, zábavu, kolektiv, který se snaží něčeho dosáhnout
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: kromě flame leviathana všechno dostupné(měl jsem pauzu :p )
Vadí ti když se nedostaneš na raid: tak přece jen je to jenom hra, ale samozřejmě ji hraji proto, abych si co nejvíc zahrál, takže zklámání připouštím
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: brácha vyexpil po 70ku ještě na TBC, s příchodem wotlku jsem mu priesta zabavil a doteď je můj
Odkaz na Armory: armoryScreen UI: uiRaid DPS: disco thorim hm shadow patchwerk shadow freyaDummy DPS: dummyJak hraji za svou class: Rotace - disco: štíty, štíty, štíty..pak penance na grace a divine aegis,častokrát dávám na cd, flash heal, PoM, štít(borrowed time)+PoH..když je potřeba tak použiju dispel magic nebo abolish disease :p power infusi se snažím po domluvě nebo taky na cd..pain suppresion taky mám..taky vím, že když použiju shadowfienda a hymnu tak si doplním moc many :p
ve statech preferuju intel>sp>haste=crit
shadow: rotace Vampiric Touch-> Mind Blast->Devouring Plague->Shadow Word: Pain-> Mind Flay->pak udržuju dotky pomocí addonu TellMeWhen, eq na shadow jsem moc nesbíral, protože mě víc baví disko, takže jsem dal přednost ostatním..staty hit>sp>crit>haste
Equip - gs 4746, ještě to není úplně podle představ
Staty - 1696 intel, 2236 sp, 240 haste, 704 mana regen, 31,33% crit
Gemování - gemuju červené na sp a žlutý intel..mixy nepoužívám (na šutru vychází o 1 míň sp a v maličkostech je přece síla :p),meta Ember Skyflare Diamond, svitek na intel, flasku na intel..shadow převážně sp
GuildyPředchozí guildy: poslední nisiar, moss, soda
Důvod odchodu: nisiar-pauzka :p
moss-rozpad
soda-kick faily
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: nikam jinam jsem si přihlášku nedával
Proč chceš jít právě k nám: protože chci být součástí jedné z nejůspěšnějších guild na serveru a pomoci jí k úplnému vrcholu
Koho u nás znáš: no nemůžu říct, že bych někoho extra znal, snad jen kapos
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: myslím, že bych mohl být přínosem pro guildu svýma bohatýma zkušenostma a když můžu, pomůžu
PC výbavaMumble/Mikrofon: jojo
Raid FPS: 30-50, ale i 10
Rychlost internetového připojení: http://www.speedtest.net/result/1765258011.pngVypočítej tento přiklad:9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 + 9 + 0 =27