Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

přihláška - fire mage

Předmět příspěvku: Re: přihláška - fire mage
PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 15:53:17 

Explosion píše:
Robotic píše:
nebudu to ani cist magu mame aktivnich asi 8 PROTI plno

A to jsi vzal kde? :D Aktivní je v tuto chvíli jen Necydo, Watercolour a já...

Jinak k přihlášce... No na přihlášku kašlu, tady jde jen o to místo... Na raid je nás teď celkem dost a na to tocko to bude vážně strašný. Takže pokud by ti nevadilo, že by jsi byl nejspíš náhradník tak bych byl PRO...

no a nemyslis ze to staci? v zaloze mas porad xantika a simona ikdyz jestli by to byl mag typu necydo kterej predmguje vas vsechny tak proc ne

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 16:01:22 

Nepamatuješ si na mě tadže proti... no na raid už je vážně hodně lidí a ještě ktomu mágů :D a beztak ted bude asi aktivní ripsoun i xanthil.. tadže 5 mágu v guildě..?No mysliim že to stačí tadže i tak proti sorry :P

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:59:08 
Explosion píše:
Robotic píše:
nebudu to ani cist magu mame aktivnich asi 8 PROTI plno

A to jsi vzal kde? :D Aktivní je v tuto chvíli jen Necydo, Watercolour a já...

Jinak k přihlášce... No na přihlášku kašlu, tady jde jen o to místo... Na raid je nás teď celkem dost a na to tocko to bude vážně strašný. Takže pokud by ti nevadilo, že by jsi byl nejspíš náhradník tak bych byl PRO...

Potřebuji si stejně ještě nabrat pár věcí v UD, takže jestli nepůjdu tocko tak brečet nebudu. Btw Editioner :) pamatuju si Vás všechny, i Klimaxe, Rikynka a psal jsem, že si pamatuju i další, tam si byl ty :D jo a Xanthila jsem tu docela dlouho neviděl :)

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 20:28:30 

Návštěvník píše:
Btw Editioner :) pamatuju si Vás všechny, i Klimaxe, Rikynka a psal jsem, že si pamatuju i další, tam si byl ty :D jo a Xanthila jsem tu docela dlouho neviděl :)

Ale nezmínil si mě konkrétně!! :D a to je chyba!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

PříspěvekNapsal: úte 07. úno 2012 11:47:45 

Už je pomaly tragikomické sledovať ako s blížiacim sa termínom spustenia ToC si opätovne podávajú prihlášku ľudia čo tu boli a buď odišli, prestali hrať, alebo boli kicknutí. Tým, že ste mali ku tomu takýto prístup, tak ste na chvíľu zavarili guilde, do ktorej sa zasa hlásite a mňa osobne nezaujímajú dôvody prečo tu už nie ste. Možno aj máš objektívny dôvod - škola, odišiel ti počítač, nechala Ťa frajerka, atď., ale s podobnými životnými udalosťami sa stretávame všetci. Guilda ako ADI takéto odchody prežije, ale možno na pár raidov chýbal práve ten váš spec. Na Vaše miesto nabrala nových ľudí a tí čo sú tu si svoje miesto museli vybojovať a obhájiť. Ako by si sa pozrel do očí človeku, čo to tu ťahal miesto teba keď si tu nebol a išiel by si miesto neho do ToC ? U mňa osobne by si nemal šancu pri plnom stave aj keby si ťahal 2x toľko ako najlepší fire mág už len z princípu.

Podľa mňa treba už nábor stopnúť, na ToC tu bude 40+ ľudí online a z toho 15+ sa na ten raid nedostane. Doberte už len jedného poriadneho resto druida. Takže za mňa PROTI

PříspěvekNapsal: úte 07. úno 2012 13:24:57 

Tady se asi situace nezmění. Lidí je opravdu moc, takže promiň ale NEPŘIJAT

PříspěvekNapsal: úte 07. úno 2012 21:01:54 
Tak fajn no :) zkusím to jinde ;) Hodně štěstí v ToC.

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2