Informace o tobě v Realném životěVěk: 21 rokov
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Hrat mozem kedy chcem, ale tiež ak mi to č as dovoluje.
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Vykendy určite a cez tyžden zalezi aku smenu mam v praci inak čas je originalny.
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano pravidelne navštevujem fora a sledujem prihlašky +všetko na fore.
Něco o sobě: Som zo Slovenska okres Čadca, som z dediny. Pracujem v Kia motors Slovakia.
Co si představuješ pod slovem guilda? Skupina ktora je dobra partia, ktora si pomaha, chodi raidy.
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: Skusenosti si myslim že su bohate poznam všetke dostupne raidy v ratani taktik UD aj s HM
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Tak ak nepridem včas na raid tak nie, ale ked chce ist niekto viac alebo tam nieco chce som schopny sa dohodnut.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Už dávno som tuto postavu kupil a hram zanu asi tak už 3 roky.
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=ShelbyScreen UI: http://i39.tinypic.com/2e3y87p.jpg
Raid DPS: som Heal
Dummy DPS: som Heal
Jak hraji za svou class: Rotace - Samozrejme chain heal sem tam Rpitide ako je potreba,lesser healing wave jedine ak mam Tidal Waves a healing wave tiež ale malokedy
Equip - 4683GS
Staty - 2307 SP,haste 703, Mana regen 363, Crit 26.50 vsetko bez buffov
Gemování - Haste + crit a intel
GuildyPředchozí guildy: Ravencrest
Důvod odchodu: Rozpad
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: momentalne som nikam inam nedaval prihlasku.
Proč chceš jít právě k nám: Koho u nás znáš: Tirbepaly, možno aj viacerych ale neviem presne.
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: podla informacie nemate resto shamana a za sovoju class hram rad.
PC výbavaMumble/Mikrofon: ano všetko mam
Raid FPS: 40-60fps
Rychlost internetového připojení: 2,5Mb/s
Procesor Intel core i5-2400, grafika NVIDIA Geforce GTX 460 v2, 4GB ram
Vypočítej tento přiklad:9 + 0 + 9 + 0 + 9 x 0 + 9 + 0 = 27