Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 

MM Hunter

Předmět příspěvku: MM Hunter
PříspěvekNapsal: sob 31. pro 2011 12:49:45 
Informace o tobě v Realném životě
Věk: 20
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: podle situace, ale 2-8 je tak prumer :)
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: ano mám, ale někdy me toho vleze žena, nebo něco jiného
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: ano jsem, v prohlizeci travim hodne casu, tak proc se na forko nepodivat, popr. neco nenapsat. Hlavne na prednaskach se hodne nudim, takze ano, jsu schopny forum pravidlene navstevovat.
Něco o sobě: Jmenuju se Vasek, je mi 20 let, studuji vysokou skolu v UH, jsem aktivni motorkar, posloucham snad vse co se da, a jsem real friend Jomika a Stormhida :D .
Co si představuješ pod slovem guilda? Skvely kolektiv, ktery si stoji za svym, a ktery se dokaze kvuli spolecnemu cily ( napr. kill bosse ) semknout a bojovat jako jeden muz :oops:

Informace o tobě ve WoW
Zkušenosti s raidy: Naxx 10/25 FC, OS +3 10/25 FC, EOE 10/25 FC, v UD mam dole vse krom algalona, yogga +0,1, XT HM, Freya + 3, a to jak v 10tce tak v 25tce
Vadí ti když se nedostaneš na raid: tak pochopitelne vadi, ale pokud proste neni misto, a je potreba tady ten a tady ten hrac, tak vedeni toleruji ;)
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Vyexpena, krvopotne a peclive
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Vasilek

Screen UI: http://imageshack.us/f/337/wowscrnshot123011182630.jpg/
Raid DPS: např. XT HM 25, 8k na srdci, 7k po fightu +-, dojizdim strasne na doplnky a na chestu, tyto veci stoji za prd :evil:
Dummy DPS: http://imageshack.us/f/687/wowscrnshot123111123119.jpg/

Jak hraji za svou class:
Rotace - Hunters Mark, Serpent Sting, Chimera Shot, Aimed Shot, Arcane Shot, 3x Steady Shot, Rapid Fire spolecne s BL, Kill Command a Furious Howl na kazdy CD, na to mam makro na shotkach :)
Equip - 4625 ( vetsina z normal UD, neco jeste z EOE, T2 Furi bow, doplnky z EOE a z normal UD
Staty - 5003 AP, 43.87 crit, 170 hit (5.18) + 3 procenta hitu z Focused Aim talentu
Gemování - kde to jde rvat agil, mam jeste par gemu na hit, protoze nemam hit cap z eq :x , mam JWC takze +34 agil kam to slo, 8 agil + stam na dodrzeni bonusu, meta 21 agil a inc. dmg

Guildy
Předchozí guildy: Sanctuary, Exodus, Pivo dela hezka tela, Shadow of eternity
Důvod odchodu: rozpad, odchod

Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: Dal jsme prednasku do SODY, kterou jsem vsak vzapeti smazal, kdyz me Stormhide rekl, ze hledate MM Huntera :)
Proč chceš jít právě k nám: Super parta, jeden ( mozna dva ) real friendi u vas, kvalitni UD + urcite i progress TOC, dobra parta
Koho u nás znáš: Stormhide, ( Jomik ), Mysterie, Fruni
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Jsem kvalitni hrac, ktery se vcelku vyzna, jsem srandista, nemam problem nekam zapadnout, dokazu nabidnout solidni DPS, po equipnuti dokonce vynikajici :D , a jeste nabidnu 10 procent AP, kdyz nebude jiny hunter na raidu :P

PC výbava
Mumble/Mikrofon: ANO/ANO
Raid FPS: Mno, v desitce nejde po 40, a 25tce se mi PC posledni dobou trapi na Hodirovi a XT, nevim proc, driv to fakalo v pohode, pravdepodobne budu reinstalovat Windows, ale v podstate pod 20 nejde nikde
Rychlost internetového připojení: 8 Mb/s O2 ADSL

Vypočítej tento přiklad:
2 + 2 + 1 - 1 x 0 = 5

Předmět příspěvku: Re: MM Hunter
PříspěvekNapsal: sob 31. pro 2011 14:23:59 

PRO - Nemám co dodat, snad to bude konečně hunter v top 5 :D když si dává skoro Shadow Priesty a přijde na většinu raidů.

PříspěvekNapsal: sob 31. pro 2011 15:38:19 

PRO, ale máme tu ještě jednoho hunta, tak se musím ještě rozhodnout koho vemu.

PříspěvekNapsal: sob 31. pro 2011 16:42:20 

PRO
sa nam tu roztrhlo vrece s prihlaskami od old hracov ale ty niesi old si NEW a prihlaska pekna aj ked rotaciu a ine haluze vobec nechapem tak sa mi to paci ako celok...

dalsia vec : bleazi uz xy krat leavol / kick atd .... radsej by som dal prednost tebe.

PříspěvekNapsal: sob 31. pro 2011 17:17:23 
Rikynko - tak zeptej co konkretne nechapes, ja se ti pokusim vysvetlit :)

PříspěvekNapsal: sob 31. pro 2011 20:05:54 

mne nemusis vysvetlovat nic :) ja som PRO to je u teba hlavne :P

PříspěvekNapsal: ned 01. led 2012 11:52:35 

Já jsem pro oba, Vasilek i Bleazi a pak kicknout dva huntery, kteří budou neaktivní nebo budou tahat nejmíň!

PříspěvekNapsal: ned 01. led 2012 11:57:31 

Psychi píše:
Já jsem pro oba, Vasilek i Bleazi a pak kicknout dva huntery, kteří budou neaktivní nebo budou tahat nejmíň!

Súhlas - aspoň sa budú snažiť o miesto v guilde a nebudú to brať ako samozrejmosť ....

PříspěvekNapsal: pon 02. led 2012 2:42:34 
Taky jsem PRO ,kicknout se můžou vždycky.

PříspěvekNapsal: pon 02. led 2012 11:06:13 

Přijat Uvidíme kdo z vás jsou ty nejlepší.

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ]