Informace o tobě v Realném životěVěk: 15
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: No o víkendech skoro nonstop, pokud někam nejedu, jinak v týdnu se to liší, ale času mám dost
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Ano, ale někdy do toho může něco přijít
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano, není problém
Něco o sobě: Studuju kvartu na gymnáziu
Co si představuješ pod slovem guilda? Kámoši, progress
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: WOTLK - Naxx, UD + Skoro všechny HM (nikdy jsem nešel yogga+0, mimirona HM = znám to jen z youtube) ICC a ToC z deffenderu (ale ne všechno tam funguje jak má no tak nevim jestli se to dá vůbec uznat)
Vadí ti když se nedostaneš na raid: trochu ano, ale když je moc lidí tak se nedá nic dělat
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: měl jsem skoro stejného huntra u ali. Ale tuhle jsem koupil
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... =SubmarineScreen UI: http://img10.imageshack.us/img10/954/wo ... 124107.jpgRaid DPS: záleží na bossovi, kolem 5k
Dummy DPS: 4500, ve screenu je to jen ukázka UI, takhle málo normálně netočim
Jak hraji za svou class: Rotace - Hunter's Mark na začátek, Serpent Stings - Chimera Shot - Aimed Shot - 3x Steady Shot - Chimera shot.....
Equip - 4/5 conq - 4530gs
Staty - Agi - 1547
ranged Attack Power - 4483
hit - 321
Armor pene - 233
41,25% crit
je to psáno bez všech buffů, i bez hunter buffu
Gemování - gemuju agility
GuildyPředchozí guildy: United of ExiCe, Wellmasters of Warcraft
Důvod odchodu: UoE - rozpad (leader šel myslim hrát na cata
) WoW - nevyhovuje raid time
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: no v poslední dobe jsem nic nepodával
Proč chceš jít právě k nám: no psali ste na world že hledáte huntera a slyšel jsem o vás už od více lidí, moc se v horde guildách nevyznám
Koho u nás znáš: Jen tak trošku Ripsouna
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Hledáte huntra
PC výbavaMumble/Mikrofon: ano a ano
Raid FPS: záleží jak jde ale nejdu pod 40fps
Rychlost internetového připojení: 25mb/s
Vypočítej tento přiklad:2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 1 + 1 x 0 = 27