Informace o tobě v Realném životěVěk: 20
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: podle situace, ale 2-8 je tak prumer
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: ano mám, ale někdy me toho vleze žena, nebo něco jiného
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: ano jsem, v prohlizeci travim hodne casu, tak proc se na forko nepodivat, popr. neco nenapsat. Hlavne na prednaskach se hodne nudim, takze ano, jsu schopny forum pravidlene navstevovat.
Něco o sobě: Jmenuju se Vasek, je mi 20 let, studuji vysokou skolu v UH, jsem aktivni motorkar, posloucham snad vse co se da, a jsem real friend Jomika a Stormhida
.
Co si představuješ pod slovem guilda? Skvely kolektiv, ktery si stoji za svym, a ktery se dokaze kvuli spolecnemu cily ( napr. kill bosse ) semknout a bojovat jako jeden muz
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: Naxx 10/25 FC, OS +3 10/25 FC, EOE 10/25 FC, v UD mam dole vse krom algalona, yogga +0,1, XT HM, Freya + 3, a to jak v 10tce tak v 25tce
Vadí ti když se nedostaneš na raid: tak pochopitelne vadi, ale pokud proste neni misto, a je potreba tady ten a tady ten hrac, tak vedeni toleruji
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Vyexpena, krvopotne a peclive
Odkaz na Armory:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=VasilekScreen UI: http://imageshack.us/f/337/wowscrnshot123011182630.jpg/Raid DPS: např. XT HM 25, 8k na srdci, 7k po fightu +-, dojizdim strasne na doplnky a na chestu, tyto veci stoji za prd
Dummy DPS: http://imageshack.us/f/687/wowscrnshot123111123119.jpg/Jak hraji za svou class: Rotace - Hunters Mark, Serpent Sting, Chimera Shot, Aimed Shot, Arcane Shot, 3x Steady Shot, Rapid Fire spolecne s BL, Kill Command a Furious Howl na kazdy CD, na to mam makro na shotkach
Equip - 4625 ( vetsina z normal UD, neco jeste z EOE, T2 Furi bow, doplnky z EOE a z normal UD
Staty - 5003 AP, 43.87 crit, 170 hit (5.18) + 3 procenta hitu z Focused Aim talentu
Gemování - kde to jde rvat agil, mam jeste par gemu na hit, protoze nemam hit cap z eq
, mam JWC takze +34 agil kam to slo, 8 agil + stam na dodrzeni bonusu, meta 21 agil a inc. dmg
GuildyPředchozí guildy: Sanctuary, Exodus, Pivo dela hezka tela, Shadow of eternity
Důvod odchodu: rozpad, odchod
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: Dal jsme prednasku do SODY, kterou jsem vsak vzapeti smazal, kdyz me Stormhide rekl, ze hledate MM Huntera
Proč chceš jít právě k nám: Super parta, jeden ( mozna dva ) real friendi u vas, kvalitni UD + urcite i progress TOC, dobra parta
Koho u nás znáš: Stormhide, ( Jomik ), Mysterie, Fruni
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Jsem kvalitni hrac, ktery se vcelku vyzna, jsem srandista, nemam problem nekam zapadnout, dokazu nabidnout solidni DPS, po equipnuti dokonce vynikajici
, a jeste nabidnu 10 procent AP, kdyz nebude jiny hunter na raidu
PC výbavaMumble/Mikrofon: ANO/ANO
Raid FPS: Mno, v desitce nejde po 40, a 25tce se mi PC posledni dobou trapi na Hodirovi a XT, nevim proc, driv to fakalo v pohode, pravdepodobne budu reinstalovat Windows, ale v podstate pod 20 nejde nikde
Rychlost internetového připojení: 8 Mb/s O2 ADSL
Vypočítej tento přiklad:2 + 2 + 1 - 1 x 0 =
5