Takze drahy Elbondo,
moje rozkuskovane talenty maju vyznam. Improved power world: Shield ma 1 bod, pretoze som sa chcela dostat k talentu Mental agility, ktory znizuje spotrebubu many instant kuziel, cize COH, POM a Renew. Ten jeden bod tam uplne staci, pretoze s prichodom wotlku uz COH ma cooldown, nespamujes ho neustale ako na TBC. Na TBC sa Mental agilily oplatilo mat vytalentovane full, tu nie. A na POM a Renew to staci tiez.
Improved healing je celkom zbytocny talent, vela holy priestov na Twine ho ani vytalentovany nema. Pretoze healujes snad lesser healom, healom? GH a hymnu pustas obcas. A ako holy penance nemam. A ja tam mam 2 talenty z toho dovodu, lebo talenty ako spelll warding, Blessed recovery, Searing light sa do PVE moc nehodia, a kde inde by som ich dala, aby som sa v builde mohla pusunut nizsie. Tak uprednostnila som tento talent, lebo mi znizuje spotrebu many pri hymne.
Ty si nepochopil ze healujem iba Renew, Renew Neo napisal zo srandy?
Je tazko pisat nejaku rotaciu, ked sa vzdy healer musi zachovat podla situacie.
Talent Guardian spirit nefungoval a tak som tam talent nemala. Ale chcem to zmenit a odskusat, ci je to uz v poriadku.
No ja rada skusam nove veci a mam Glyph of renew iba toto posledne ID, chcela som to vyskusat na Algalona kde tank dostava velku dmg a je potrebne rychle dohealovanie. Takze tam mi naozaj zalezi viacej na ticku ktory tika za silnejsie, ako ze tika dlhsie.
Predtym som mala Glyph na POH a dam si ho aj naspat.
Minnig mozno nie ale k jwc minning potrebujes, a vylepsene gemy uz za nieco stoje nie? A vzdy som vyrabala gemy, ludia sa mohli na mna obratit so socketami, tak tuto problem nehladaj.