Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Karbanatek - FERAL/Resto/Balance * Sealnne - HOLY/Disco

Předmět příspěvku: Re: Karbanatek - FERAL/Resto/Balance * Sealnne - HOLY/Disco
PříspěvekNapsal: pát 23. pro 2011 14:40:24 
Takze drahy Elbondo,

moje rozkuskovane talenty maju vyznam. Improved power world: Shield ma 1 bod, pretoze som sa chcela dostat k talentu Mental agility, ktory znizuje spotrebubu many instant kuziel, cize COH, POM a Renew. Ten jeden bod tam uplne staci, pretoze s prichodom wotlku uz COH ma cooldown, nespamujes ho neustale ako na TBC. Na TBC sa Mental agilily oplatilo mat vytalentovane full, tu nie. A na POM a Renew to staci tiez.

Improved healing je celkom zbytocny talent, vela holy priestov na Twine ho ani vytalentovany nema. Pretoze healujes snad lesser healom, healom? GH a hymnu pustas obcas. A ako holy penance nemam. A ja tam mam 2 talenty z toho dovodu, lebo talenty ako spelll warding, Blessed recovery, Searing light sa do PVE moc nehodia, a kde inde by som ich dala, aby som sa v builde mohla pusunut nizsie. Tak uprednostnila som tento talent, lebo mi znizuje spotrebu many pri hymne.

Ty si nepochopil ze healujem iba Renew, Renew Neo napisal zo srandy? :D Je tazko pisat nejaku rotaciu, ked sa vzdy healer musi zachovat podla situacie.

Talent Guardian spirit nefungoval a tak som tam talent nemala. Ale chcem to zmenit a odskusat, ci je to uz v poriadku.

No ja rada skusam nove veci a mam Glyph of renew iba toto posledne ID, chcela som to vyskusat na Algalona kde tank dostava velku dmg a je potrebne rychle dohealovanie. Takze tam mi naozaj zalezi viacej na ticku ktory tika za silnejsie, ako ze tika dlhsie.
Predtym som mala Glyph na POH a dam si ho aj naspat.

Minnig mozno nie ale k jwc minning potrebujes, a vylepsene gemy uz za nieco stoje nie? A vzdy som vyrabala gemy, ludia sa mohli na mna obratit so socketami, tak tuto problem nehladaj.

PříspěvekNapsal: pát 23. pro 2011 14:56:51 
Elbondo píše:
Jelikož se ve feralovi nevyznam budu hodnotit hlavně Sealnne.
Citace:
Sea už nepoužívá tukui

škoda měla by ode mě body navíc :)

Místo pro holy priesta by se i našlo ale nejsem si jistej jestli bys byla tím správným člověkem + (statisticky bys tu asi dlouho nevydržela :D už tu pár holek bylo)
Když vemu v potaz to že feral obecně moc netočí (zatím) a holyho kterého moc zas tak nepotřebujem
dávám NEUTRALPROTI

UI je věc každého a pokud má člověk DBM a raid framy, nepotřebuje k tomu ještě automatické opravování nebo možnost uspořádat si itemy v báglech :D

Renew Renew Renew jsem napsal ze srandy, nevím jakou rotaci má holy priest, určitě nějakou má ?:)

Než jsem si podal přihlášku, bylo mi řečeno že ferala hledáte, nemáte aktivního a že holy priesta hledáte také. Víc se k tomu vyjadřovat nebudu.

A feral díky patchi a contentu nenakládá to co spriest, bohužel to je chyba twinstaru.. na druhou stranu dobrý RL ví, že feral má dobrý support pro melee(+5% crit), pro heal (innerv) a pro raid jako takový má combat ress.

@Robotic

Nevím jestli je slušné o bývalém GuMovi, který guildu vedl několik let říct, že na ni prděl.. očividně si mě vážně neznal a pokud jsem v té době o které mluvíš nehrál nebo jsem se guildě věnoval méně, bylo to zřejmě v době, kdy jsem se stěhoval a neměl jsem kvalitní internet na raidování a řešil jsem tudíž i jiné věci. Jen pro tvé info, za mé působnosti guilda co se PvE asi v top 3 u hordy, na wotlku pak získala i tituly za FR Malygose nebo Naxxu. Takže vážně nevím co si jinak tou poznámkou o mě jakožto gumovi chtěl říct ;)

PříspěvekNapsal: pát 23. pro 2011 15:33:56 

Toho miningu je asi skoda no, mnohem lepsi je treba BS na dalsi gemy nebo jiny profky na SP. Ale zas tak velkej boost to neni. Kazdopadne aktivni Feral a Holy priest by se mel v pohode vejit..

PříspěvekNapsal: pát 23. pro 2011 15:52:49 

Citace:
moje rozkuskovane talenty maju vyznam. Improved power world: Shield ma 1 bod, pretoze som sa chcela dostat k talentu Mental agility, ktory znizuje spotrebubu many instant kuziel, cize COH, POM a Renew. Ten jeden bod tam uplne staci, pretoze s prichodom wotlku uz COH ma cooldown, nespamujes ho neustale ako na TBC. Na TBC sa Mental agilily oplatilo mat vytalentovane full, tu nie. A na POM a Renew to staci tiez.

Improved healing je celkom zbytocny talent, vela holy priestov na Twine ho ani vytalentovany nema. Pretoze healujes snad lesser healom, healom? GH a hymnu pustas obcas. A ako holy penance nemam. A ja tam mam 2 talenty z toho dovodu, lebo talenty ako spelll warding, Blessed recovery, Searing light sa do PVE moc nehodia, a kde inde by som ich dala, aby som sa v builde mohla pusunut nizsie. Tak uprednostnila som tento talent, lebo mi znizuje spotrebu many pri hymne.

Ty si nepochopil ze healujem iba Renew, Renew Neo napisal zo srandy? Je tazko pisat nejaku rotaciu, ked sa vzdy healer musi zachovat podla situacie.

Talent Guardian spirit nefungoval a tak som tam talent nemala. Ale chcem to zmenit a odskusat, ci je to uz v poriadku.

No ja rada skusam nove veci a mam Glyph of renew iba toto posledne ID, chcela som to vyskusat na Algalona kde tank dostava velku dmg a je potrebne rychle dohealovanie. Takze tam mi naozaj zalezi viacej na ticku ktory tika za silnejsie, ako ze tika dlhsie.
Predtym som mala Glyph na POH a dam si ho aj naspat.

Minnig mozno nie ale k jwc minning potrebujes, a vylepsene gemy uz za nieco stoje nie? A vzdy som vyrabala gemy, ludia sa mohli na mna obratit so socketami, tak tuto problem nehladaj.

sry ale podle me jsou to vyhozeny talent body 4% je nic a mohla bys je dat jinam např.:healing focus a test of faith
k talentu Improved healing ja nevim jak ty ale ja vzdycky daval hymnu se zapnutym Inner focus takze neni treba tohle
ja teda uz delsi dobu holy nehraju ale co si pamatuju tak guardian spirit fungoval odjakziva...

PříspěvekNapsal: pát 23. pro 2011 18:00:44 

No ja som za vsetko si vedia obhajit a urcite maju dost skusenosti.

PříspěvekNapsal: pát 23. pro 2011 18:32:32 

Co se tyce druida, jsem PRO, ty jsi takovy ideal co sem chtel najit, a to druida s vice EQ
Posledni dobou to s druidama na raidu nebyva nejslavnejsi, a (doufam) ze aktivni feral druid se hodi, idealni by bylo, kdyby si netopkoval posledni pricky dmg metru (sry klajmex)
Co se tyce priesta, oproti cherishovi je kdokoliv se zkusenostma dobry (sry :P) cili tez PRO

PříspěvekNapsal: pát 23. pro 2011 20:22:46 

neboj ejdi ja svoje posledne miesto v recounte nenecham nikomu :D(akurat co si pamatam po 1 update bol daleko za mnou Robo, ale tomu som to nechal jeho mam rad :D)

PříspěvekNapsal: sob 24. pro 2011 1:38:31 
Ejdi píše:
Co se tyce druida, jsem PRO, ty jsi takovy ideal co sem chtel najit, a to druida s vice EQ
Posledni dobou to s druidama na raidu nebyva nejslavnejsi, a (doufam) ze aktivni feral druid se hodi, idealni by bylo, kdyby si netopkoval posledni pricky dmg metru (sry klajmex)
Co se tyce priesta, oproti cherishovi je kdokoliv se zkusenostma dobry (sry :P) cili tez PRO

na posledni mista sem mel jeste daleko s mojima 5 fps:D, snad vzdy se tam nekdo nasel (ze?:D), a pekne sme to tam okupovali s ogiem ale nevm co udelal update ale pred nim s timto patchem je feral peknej twinstar vysmech */*/*/* (to - psychinka az se me bude chtit tak projedu screeny a jeden ti semka postnu, do jinyho topicu samozdrejme -D)

PříspěvekNapsal: pon 26. pro 2011 8:10:01 
Tak jaké je konečné rozhodnutí ?

PříspěvekNapsal: pon 26. pro 2011 11:19:30 

Čeká se na verdikt od Elbonda, což je CL priestů a jelikož jasou vánoce, tak to teď všechno trochu trvá..

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další