Hodge píše:
No tak ja zacnem trochu kritikou:
1. Mas za druida vytiahnuty raid? (co dufam ze hej ked mas tak pekne inerv a cmbt ress na Q a E)
2. Preco si podavas/podavate prihlasku do inej guildy ked este stale ste v starej?
3. V prihlaske si napisal ze "mas rad progresovanie" to znamena ze by ta malo bavit s kolektivom, ktory ti "prirastol k srdci" stale skusat davat toho alga, az kym sa to nepodari ne? a nie ist do guildy, ktora to ma uz da sa povedat farmu(samozrejme update to obcas zmari
)
4. Taktika Alga VELKE - ale to verim ze ak nemas v hlave uplne sracky tak sa to naucis hned(popripade na 10man ak by sa zlozil skor ako 25)
5. Mal by si ist na doucko z matiky
7. "over healing = neefektivní healer" WTF? toto ked ejdi uvidi asi to pusti do gati
(aj ked to je jeho uloha
)
Zatial taky lepsi
NEUTRAL1. samozřejmě že raid interface mam, ale na raidu, stejne jako party interface mam zase v partě
2. jsme ve staré guildě, ale zase z ní neutíkáme jako z potápějící se lodě, napsal jsem rozlučkový topik zároveň s příhláškou k vám, člověku z vedení jsem taky vysvětlil že odcházíme a proč.. takže je to jisté, pouze jsme ještě neleavli (bylo moc hodin, už jsem si potřeboval jít lehnout)
3. progressování ano, ale taky za progress považuji to, že se to hýbe dopředu, ale oni to nehrotí jak sami říkají, já jejich styl hraní akceptuji a tak jsem se rozhodl jít do ADI
4. Algalona taktiku já i Sea známe, jen jsme ho na 25ce ještě nezabili, za sebe můžu říct že ho mám dole na desítce, u Sei si nejsem jist, a na 25ce jsme ho progressovali před pár měsíci když se bojovalo i first realm
5. pardon, o pul dvanacte pocitat sic jednoduchy ale na me moc dlouhý příklad se mi vážně nechtělo
Myslím že wow není o počítání příkladů tak je to celkem irelevantní.. proletěl jsem to, víděl jsem "x0" tak jsem tam hodil nulu, neukamenujte mě
7. ano nepovažuji příliš vysoký overheal za efektivní healování, u resto druida je to jiné samozřejmě.. záleží na encounteru
@Psychi
TAP skládat nikdo kromě mě zřejmě nebude
O DPS jsem předem upozorňoval, mám trash eq, jediné co mám jsou T8ky a boty z craftu
A udělal jsem chybu, už jsem si v noci neuvědomil, že Sea už nepoužívá tukui, ona má sebou upravené UI, takže screen který tam je neberte v potaz
To jsem fotil já a zapomněl jsem, že ona má jiné už
Notebook už byl zabalený (dnes odjíždíme k rodině na svátky), takže ani nedodám aktuální verzi UI.
Skill musíte posoudit sami. Sea healuje už spoustu let, má odhealovaného Illidana stejně tak jako Yoggsarona, ale tak samozřejmě chybu udělá ona, já i všichni ostatní jednou za čas..
Co se toho že jsem nenapsal že jsme byli v TAPu týče.. lidi tě berou hned úplně jinak když napíšeš že si byl v TAPu nebo Moss nebo Forsaken atp. A já chci aby to bylo objektivnější
Ale tak když už si to tu v podstatě řekl..
Leavování guilde nemáme rádi, z TAPu jsme nikdy neodešli dokud se úplně nerozpadl a jediná guilda z které jsme zatím odešli byl Exodus.. takže pokud se nám tu bude líbit, myslím že není proč odcházet kvůli Dragoušovi, on zase taková hvězda není