Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Karbanatek - FERAL/Resto/Balance * Sealnne - HOLY/Disco

Předmět příspěvku: Karbanatek - FERAL/Resto/Balance * Sealnne - HOLY/Disco
PříspěvekNapsal: čtv 22. pro 2011 23:46:28 
Karbanatek:

Informace o tobě v Realném životěJmenuji se Karel, bydlím společně se svou přítelkyní v Nitře na Slovensku, momentálně bohužel nezaměstnaný, Přítelkyně studuje 3. ročník na VŠ.
Věk: 20
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Zatím dost, ale snad se brzo zaměstnám, potom už bude záležet na zaměstnavateli kdy mě pustí domů ;)
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: 22:00 je poměrně pozdní hodina, ale samozřejmě v případě progressu se to dá vydržet.
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano
Co si představuješ pod slovem guilda?Společenství hráčů, kteří se společnými silami snaží něčeho dosáhnout.

Informace o tobě ve WoW
Zkušenosti s raidy: Vše krom Algalona 25
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Vadí, v případě, že je tam místo mě někdo, kdo kdo mě nezastoupí lépe, jinak samozřejmě ne.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Expená mnou
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Karbanatek

Screen UI: http://img708.imageshack.us/img708/3819/karbanatek.jpg
Raid DPS: 5k+
Dummy DPS: viz. screen

Jak hraji za svou class: Jak situace dovolí
Rotace - Nemám rotaci ;)
Equip - okolo 4,5k GS
Staty - odpovídající mému GS
Gemování - Zatím agi

Guildy
Předchozí guildy: Exodus
Důvod odchodu: Progress, který jsem si již dříve prošel mi nevyhovoval, rád bych se posunul dále a ukončil Ulduar zabitím Algalona 25, ještě než budou otevřeny další instance. Kvůli ničemu jinému jsem neodešel, lidé tam mi během mého působení přirostli k srdci, a já nerad střídám guildy, v tomto směru jsem však udělal vyjímku, snad poprvé a naposledy :) A proč do ADI ? Je tu Dragonek, známá postava, bývalý spolubojovník ^^

Proč chceš jít právě k nám: Proč do ADI ? Je tu Dragonek, známá postava, bývalý spolubojovník ^^ a jak už jsem psal výše, lepší progress.

Koho u nás znáš: Dragon
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Tohle je otázka, kterou nemám rád :D Zkusím nějak srozumitelně odpovědět: Nabízím zkušenosti, 100% připravenost na raidy, schopnost rychle se naučit jakoukoliv taktiku, mám rád progressování ;)

PC výbava
Mumble/Mikrofon: Ano/mám
Raid FPS: 40-60
Rychlost internetového připojení: 100Mbit

Vypočítej tento přiklad:
2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 1 + 1 x 0 =0

Sealnne:

Informace o tobě v Realném životěV podstatě zmíněno v postu o Karbošovi ;)
Věk: 22
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Dostatek
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Ano
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano

Informace o tobě ve WoW
Zkušenosti s raidy: Vše kromě Algalona 25, Mimiron HM 25
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Ne, pokud je k tomu dobrý důvod
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Vyexpená
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Sealnne

Screen UI: http://img834.imageshack.us/img834/8941/sealnne.jpg

Jak hraji za svou class: renew, renew, renew.. ne, tak jak se za holy nebo disco priesta sluší a patří ;) Rozhodně nesnáší vysoký over healing = neefektivní healer

Guildy
Předchozí guildy: Exodus
Důvod odchodu: Určitě sem jde hlavně kvůli příteli přeci ;)

Koho u nás znáš: Dragon
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Ráda healuje, ráda progressuje, vždy je perfektně připravena na raidy, zkušenosti má téměř se všemi HM v Ulduaru, a kromě Algalona 25. ;)

PC výbava
Mumble/Mikrofon: Ano/Ne
Raid FPS: 20-30

Psal jsem to (já Karboš) za sebe i Sealnne, u Sei jsem už některé zmíněné fakta nevypisoval znovu.. snad to příliš nebude vadit ;) Taky se omlouvám že jsou to v podstatě 2 přihlášky v jedné, ale potřeboval jsem si ušetřit čas nevypisováním něčeho co už jsem vypsal u sebe, tak jsem to skloubil dohromady. Předem se těším na další naši spolupráci!

Předmět příspěvku: Re: Karbanatek - FERAL/Resto/Balance * Sealnne - HOLY/Disco
PříspěvekNapsal: čtv 22. pro 2011 23:59:02 

PRO !! :D btw ten příklad je špatně Neo! :(( :D

PříspěvekNapsal: pát 23. pro 2011 0:13:55 

No tak ja zacnem trochu kritikou:
1. Mas za druida vytiahnuty raid? (co dufam ze hej ked mas tak pekne inerv a cmbt ress na Q a E)
2. Preco si podavas/podavate prihlasku do inej guildy ked este stale ste v starej?
3. V prihlaske si napisal ze "mas rad progresovanie" to znamena ze by ta malo bavit s kolektivom, ktory ti "prirastol k srdci" stale skusat davat toho alga, az kym sa to nepodari ne? a nie ist do guildy, ktora to ma uz da sa povedat farmu(samozrejme update to obcas zmari :D)
4. Taktika Alga VELKE - ale to verim ze ak nemas v hlave uplne sracky tak sa to naucis hned(popripade na 10man ak by sa zlozil skor ako 25)
5. Mal by si ist na doucko z matiky :D
6. Paci sa mi ze ste par :D
7. "over healing = neefektivní healer" WTF? toto ked ejdi uvidi asi to pusti do gati :D(aj ked to je jeho uloha :D)
8. Ona nema mikrofon? Mozno by sme viac privitali keby mala ona mikrofon a ty si pisal nech si nezodre nechtiky :D
9. Dobru noc zatial :D
Zatial taky lepsi NEUTRAL
Edit: 10. Healerov je celkom dost a asi najviac by si sa uchytil kebyze mas feral/balanc(myslim ze som jediny balanc a aj to nejsom najaktivnejsi :D a trochu slabsi eq az tak nevadi, opasok z alga a podobne pekne leather veci uz sa dissuju :D)

PříspěvekNapsal: pát 23. pro 2011 1:20:15 

PRO za feral. Jen je škoda, že nemá mikrofon Sealnne. Mate stejny UI ze? Kdo je delal? :P Proc jsi nezminil i predesle guildy?

Karbanatek
+ Věk
+ Skill(Snad, kdyz jsi byl GuM TAP)
+ Máš i Off Balance
+ Internet
+ FPS
+ Mikrofon
+ UI
+ Přihláška

- 5k je low DPS (Ale, to je feral všeobecně)
- Bojim se, že až se budou skládat zase TAP, abys tam neutekl
- Snad jen příklad

Sealnne
+ Věk
+ UI

- Mikrofon
- Kdyby nám odešel Neo, půjdeš taky :D

Jinak docela z přihlášky vyznělo, že k nám jdete jen kvůli Dragonovi. Tak snad, když by mu jednou hráblo a leavnul by, tak bychom nepřišli o dva další hráče. Skill u Sealnne nedokazu posoudit, neznám ji a nevím jak healuje, ale snad nezklame, když bude přijata. V podstatě ani tvůj skill neznám Neo, ale z doslechu bys měl být skill :D

PříspěvekNapsal: pát 23. pro 2011 9:00:15 
Hodge píše:
No tak ja zacnem trochu kritikou:
1. Mas za druida vytiahnuty raid? (co dufam ze hej ked mas tak pekne inerv a cmbt ress na Q a E)
2. Preco si podavas/podavate prihlasku do inej guildy ked este stale ste v starej?
3. V prihlaske si napisal ze "mas rad progresovanie" to znamena ze by ta malo bavit s kolektivom, ktory ti "prirastol k srdci" stale skusat davat toho alga, az kym sa to nepodari ne? a nie ist do guildy, ktora to ma uz da sa povedat farmu(samozrejme update to obcas zmari :D)
4. Taktika Alga VELKE - ale to verim ze ak nemas v hlave uplne sracky tak sa to naucis hned(popripade na 10man ak by sa zlozil skor ako 25)
5. Mal by si ist na doucko z matiky :D
7. "over healing = neefektivní healer" WTF? toto ked ejdi uvidi asi to pusti do gati :D(aj ked to je jeho uloha :D)
Zatial taky lepsi NEUTRAL

1. samozřejmě že raid interface mam, ale na raidu, stejne jako party interface mam zase v partě
2. jsme ve staré guildě, ale zase z ní neutíkáme jako z potápějící se lodě, napsal jsem rozlučkový topik zároveň s příhláškou k vám, člověku z vedení jsem taky vysvětlil že odcházíme a proč.. takže je to jisté, pouze jsme ještě neleavli (bylo moc hodin, už jsem si potřeboval jít lehnout)
3. progressování ano, ale taky za progress považuji to, že se to hýbe dopředu, ale oni to nehrotí jak sami říkají, já jejich styl hraní akceptuji a tak jsem se rozhodl jít do ADI
4. Algalona taktiku já i Sea známe, jen jsme ho na 25ce ještě nezabili, za sebe můžu říct že ho mám dole na desítce, u Sei si nejsem jist, a na 25ce jsme ho progressovali před pár měsíci když se bojovalo i first realm
5. pardon, o pul dvanacte pocitat sic jednoduchy ale na me moc dlouhý příklad se mi vážně nechtělo :D Myslím že wow není o počítání příkladů tak je to celkem irelevantní.. proletěl jsem to, víděl jsem "x0" tak jsem tam hodil nulu, neukamenujte mě :D
7. ano nepovažuji příliš vysoký overheal za efektivní healování, u resto druida je to jiné samozřejmě.. záleží na encounteru

@Psychi

TAP skládat nikdo kromě mě zřejmě nebude
O DPS jsem předem upozorňoval, mám trash eq, jediné co mám jsou T8ky a boty z craftu ;)

A udělal jsem chybu, už jsem si v noci neuvědomil, že Sea už nepoužívá tukui, ona má sebou upravené UI, takže screen který tam je neberte v potaz ;) To jsem fotil já a zapomněl jsem, že ona má jiné už :D Notebook už byl zabalený (dnes odjíždíme k rodině na svátky), takže ani nedodám aktuální verzi UI.

Skill musíte posoudit sami. Sea healuje už spoustu let, má odhealovaného Illidana stejně tak jako Yoggsarona, ale tak samozřejmě chybu udělá ona, já i všichni ostatní jednou za čas..

Co se toho že jsem nenapsal že jsme byli v TAPu týče.. lidi tě berou hned úplně jinak když napíšeš že si byl v TAPu nebo Moss nebo Forsaken atp. A já chci aby to bylo objektivnější ;) Ale tak když už si to tu v podstatě řekl..

Leavování guilde nemáme rádi, z TAPu jsme nikdy neodešli dokud se úplně nerozpadl a jediná guilda z které jsme zatím odešli byl Exodus.. takže pokud se nám tu bude líbit, myslím že není proč odcházet kvůli Dragoušovi, on zase taková hvězda není :D

PříspěvekNapsal: pát 23. pro 2011 9:53:09 
- 5k je low DPS (Ale, to je feral všeobecně)

heh, jen datz kdyz to ctu, kde vidis 5000 dps?:D ma sice 4,1 na 2mega dmg done..ale to je zbytecne moc..tesil sem se na neco do 1 mega (zkus to sem dat, chci to porovnat--:D kdyz se ti bude chtit)

ale co ogie tam moc casto neni, ja sem se dozvedel ze uz prej taky nehraju, tak PRO pro oba, dragonuv fan klub je vzdy vitan:D

PříspěvekNapsal: pát 23. pro 2011 10:39:35 

Vole, tak si tu prihlasku aspon precti. Raid DPS: 5k+.. to je nekde 15ty misto :D u warriora a rogun, nekde pred klimaxem

Kazdopadne jsem rad, ze muzeme mit holy priesta, kterej ho hraje nekolik let. Zatim mame smulu, sry Cherish :D, na holy priesty a snad i feral druida, kterej nebude o 2k pozadu za ostatnima..

PříspěvekNapsal: pát 23. pro 2011 10:43:57 
Psychi píše:
Vole, tak si tu prihlasku aspon precti. Raid DPS: 5k+.. to je nekde 15ty misto :D u warriora a rogun, nekde pred klimaxem

Dej mi pořádnou zbraň a vytočím 6k+ :D

PříspěvekNapsal: pát 23. pro 2011 11:01:41 

Jelikož se ve feralovi nevyznam budu hodnotit hlavně Sealnne.
Citace:
Sea už nepoužívá tukui

škoda měla by ode mě body navíc :)

Ale jinak talenty se mi moc nezdaj máš to tam moc rozkouskovaný a většinou máš treba jeden bod kde je úplně nanic př.: Improved healing,Mental Agility,Improved power word:shield (jak často použiješ za holy bublinu?)
a hlavně co mi přijde docela fail že za holy nemáš bod v guardian spirit s glyphem je to nejvíc op spell
Dále když kouknu na healování renew,renew,renew.... dejme tomu ja nikomu můj styl cpát nebudu ale
i když healuješ pres renew tak Glyph of renew je nanic dokážu prostou matematikou:
beru bez sp: Renew Heals the target for 1095 every 3 sec for 12 sec. což je 4380 healu
glyph sníží trvání o 3sekundy ale zvýší heal každého tiku o 25% což je
Renew Heals the target for 1369 every 3 sec for9 sec. což je 4106 healu
+ tím že máš kratší trvání musíš častěji nahazovat což stojí víc many a víc času.

Líbí se mi že máš pěkně poskládanej eq do haste s gemy do intelu a sp.
Když kouknu na profky tak mining není zrovna ideální profka pro healera.
Místo pro holy priesta by se i našlo ale nejsem si jistej jestli bys byla tím správným člověkem + (statisticky bys tu asi dlouho nevydržela :D už tu pár holek bylo)
Když vemu v potaz to že feral obecně moc netočí (zatím) a holyho kterého moc zas tak nepotřebujem
dávám NEUTRALPROTI

PříspěvekNapsal: pát 23. pro 2011 12:17:32 

poradny zbrane na ferala disujem :)
kicknout se muzou vzdycky :D ( dalsiho klimaxe nebo cherishe si myslim nepotrebujeme^^) PRO
marne uz si vzpomiinam co bylo, nebylo v tap, takze uz nemuzu posoudit jak dobry jsou. neo sice byl gum tap ale tech par mesicu co sem tam byl ja, na to prdel

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další