Informace o tobě v Realném životěVěk: 21
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Koľko sa mi chce, momentálne som behal bgčka s disco priestom u ali (Mose), lebo pve sa nedalo hrať tak som hral tak 2-3 hodiny. Inak nie som obmedzený.
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Áno
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Áno
Něco o sobě: Študent informatiky v Brně. Rád si zahrám futbal, čítam knihy, turistika...
Co si představuješ pod slovem guilda?: spolupráca
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: Doposiaľ všetko čo je na Deimose otvorené.
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Záleží od okolnosti. Ak by som sa prihlásil na raid a kvôli tomu si upravoval / niečo vypustil v RL a nakoniec by ste ma nezobrali, tak hej. Inak by mi to nevadilo, chodím pve for fun, stačilo by mi zájsť si aj 10M, ak by som sa nezmestil na 25M.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Vyexpil.
Odkaz na Armory: EquoScreen UI: screenJak hraji za svou class: myslím, že celkom na vysokej úrovni
Rotace - záleží od bossa a od dmgerov, či treba viac threatu alebo sa sústredím na self heal, keďže som blood tank, pravdepodobne ale zmením na frost tanka, pretože threat od blood tanka nestúpa lineárne s threatom dmgerov
Equip - BiS to nie je, chýbajú mi nejaké veci z HM Ulduaru + trinket z Ignisa
Staty - viď na UI screene
Gemování - väčšinou stam. Občas stam + dodge
GuildyPředchozí guildy: z tých významnejších TWOS, TAP (u ali)
Důvod odchodu: Rozpady guild
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: Proč chceš jít právě k nám: Poznám tam pár ľudí a pve je na úrovni
Koho u nás znáš: Najada, Dragon a možno ďalších, ak majú rename
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Myslím, že som dobrý tank
PC výbavaMumble/Mikrofon: Genius slúchadlá s mikrofónom
Raid FPS: 7- 30
Rychlost internetového připojení: eduroam (momentálne vyšlo 20 MBit/s)
Vypočítej tento přiklad:2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 1 + 1 x 0 = 27 (toto je vtip?
ak je priorita operátu + vyššia ako x, je to v dekadickej sústave a operátor + je aditívny a x multiplikatívny, tak je to ten výsledok)