Zdravím vedenie/členov
Informace o tobě v Realném životěV realnom živote sa venujem študujem v zahranićí už 2 apol roku zaujímam sa o PC preto študujem IT. Niesom ten typ človeka ktorému sranda vadi a som za každú srandu (pokial to ma svoje medze). Neovlládam slovenskú gramatiku ako su I/Y to si všimnete aj v prihláške ptž ma to ani nezaujíma ake I/Y kde dam
)
Věk: 17 rokov
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Záleži kedy idú autobusy zo školy jedine v pondelok a stvrtok chodím domov neskoro ako je 18-18:30
inak som dome od 12:00 niekedy 15:00
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Tento čas mi vyhovuje skoro každy den len Pondelok/nedela/štvrtok (Pondelok chodim domov 18:00-18:30 (zaleži na autobusoch)
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Myslim si že fórum je jeden z douležitých veci pre funkciu guildy)
Něco o sobě: nedávam prednost PvP aj tak mi to nejde
inak ostatok hore;)
Co si představuješ pod slovem guilda?Jeden za všetkých a vśeci za jednoho
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: Poznám všetky HM/Normal taktiky (Okrem algalona)
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Nerobí porblém.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Vyexpil od lvl 1.
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Robby (Ench ruky pracujem natom)
(Ench zbran nenašiel som nikoho kto by vedel zatia blade ward)
Screen UI: Použivam blizz (bindy mam) ak bude treba to dodám
Raid DPS: -
Dummy DPS: -
Jak hraji za svou class: Tak pužívam shield slam rend,heroic strike,devastate,cleave na udrzanie agra(Singe target) na plošny target (Cleave Shockweave Thunderclap)
Rotace - Rotacia Taunt-Heroic strike(na ziskanie viac agra) shield slam-rend-Devastate-heroic strike na udrzanie agra
Equip - Full UD equip(Trinkety Brewfest event(4627 GS)
Staty - 29.61% Block
23,13% Dodge
17% Parry
Armor 24845
healt 36221 unbuff, 38476 HP shout( full buf 45k +)
Gemování - Deff len do capu(540 momentalne mam 544)
Ostatok Stamka
GuildyPředchozí guildy: OneWish
Důvod odchodu: Rozpad
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: -
Proč chceš jít právě k nám: Počul som že naberáte ludi, verím tomu že ste dobrý koletýv.
Koho u nás znáš: Myslim že nikoho, jedine z worldu poznám Dragona,Psychinku čo som videl ich mená
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Dokážem pomocť či uz v low dungách snažim robit maximum čo to ide
) dokažem ponuknuť aktivitu na raidoch. Nerad niečo vzdávam preto si davam prihlašku kvám aj presto že nezhanate prot warrov
PC výbavaMumble/Mikrofon: Ano/Ano
Raid FPS: 60 zaleži boss
Rychlost internetového připojení: Internet mam stabilný malo kedy sa stane že vypadne
Vopred dakujem vedeniu a členom.