|
Informace o tobě v Realném životě: Jmeno: Dominik Věk: 15 Bydlistě: Tábor Koníčky: Závodně hraju fotbal a jeste se zajimam hodne o florbal. Hodne dobre ovladam poker.
Jmenuji se Domninik a je mi 15 let. Bydlim v Táboře s obouma rodici. Hraju fotbal, zajimam se hodne o florbal a take o poker. Casto se teda stava, ze kvuli fotbalu odjizdime na zapasy o den drive kdyz je to na morave nebo slezku, tak odjizdime o den drive, ale to bych na to varoval lidi, kteri by skladali dany raid. Momentalne nastupu na stredni skolu a jsem optimista. Nemam moc rad lidi, kterym dokazou rychle rupnout nervy, nebo rvou na ty, co udelaji neco omylem zle, chybama se clovek uci. Já nervak nejsem, naopak jsem casto v pohode, jenom kdyz mne nekdo fakt dokaze poradne vytocit, tak potom se chovam hodne agresivne. Newim co bych o sobe napsal vice, snad by to mohlo stacit . Věk: 15 Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Jak potrebuji já sám Máš čas v hodinách 17:00-22:00: No s tim možná bude občas problém, jak jsem zmínil, já hraju fotbal, takže mi do toho budou občas zasahovat tréninky. Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano, to je bez pochyby. Co si představuješ pod slovem guilda? Dobrej kolektiv, co si rad vypomaha, rad raiduje atd..Informace o tobě ve WoW: Nwm jak je to mysleno, jestli je to myšleno jak já, tak jsem troll shaman ( resto / ele )Zkušenosti s raidy: Všechno i cely UD až na yogga a dal, ale taktiky se učim a už jsem tomu porozumněl.Vadí ti když se nedostaneš na raid: Ne, ale aby se toho zase nevyužilo, a nenechali mne sedet furt Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: vyexpenaOdkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=ColomboJak hraji za svou class: Dobře , resto shamana i ele hraju cca 3 roky a vim co a jak. Rotace: Na bosse první hodim flame shock a pote dávám Lava burst, chain a lightning bolt. Ten lightning bolt dávám asi 2x poté o5 dávám chain a znova lightning bolt. Poté znova od lava burstu. Celé by se mi to mělo vejít do 1 flame shocku. Equip - resto 4450 +- ; Ele 4400+- ( nejaky doplnky mi chybi ) Staty - u resto shamana haste + mana regern ; u ele haste a Spell power Gemování - Resto: Restotarion: Gemuju na haste + mp5. Haste je potrebne pro shamana pro co nejrychlejší cast healu, mp5 je dulezite zase na to, aby mi nedochazela v raidu moc mana. Do červených davam oranžový 9sp + 8haste, ale jinak na sp moc nejedu, do modrých teda 8haste + mp5 a do žlutých 16 haste. Guildy Protože jsem dneska přešel od aliance k horde ( z duvodu lepšího pve ) tak jsem momentálně v guilde, kde jsou nekteří lidi z aliance a které znám. Předchozí guildy: Pokud mám počítat kde jsem tak 3 hodiny tak Shadow of EternityDůvod odchodu: Neni žádnej, ale chci se ubydlet spíše u vás.Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: Jinou přihlášku jsem nepsal. Proč chceš jít právě k nám: Dobrý kolektiv, dobré raidovaní co jsem slyšel od blechy..Koho u nás znáš: Blechu a Necyda, oni mne za tenhle nick znat nebudou Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: to nevim, slysel jsem o dost nízkém stavu shamanu a kokrétně restaku. Já umim restaka dobře, tak doufam, ze by sance byla .PC výbava set t8/t8,5, doplnky vicemene UD, az na prsteny a trinkety.Mumble/Mikrofon: Mám mumble, nemam mikrofon, rozmrdal se mi, koupim novej.Raid FPS: 30+ ( 25-30 mam only na hodirovi, jinak jedu 45+ )
|
|