Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ] 

Restoration Shaman / Elemental Shaman - 2

Předmět příspěvku: Restoration Shaman / Elemental Shaman - 2
PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 19:07:41 
Informace o tobě v Realném životě:
Jmeno: Dominik
Věk: 15
Bydlistě: Tábor
Koníčky: Závodně hraju fotbal a jeste se zajimam hodne o florbal. Hodne dobre ovladam poker.

Jmenuji se Domninik a je mi 15 let. Bydlim v Táboře s obouma rodici. Hraju fotbal, zajimam se hodne o florbal a take o poker.
Casto se teda stava, ze kvuli fotbalu odjizdime na zapasy o den drive kdyz je to na morave nebo slezku, tak odjizdime o den drive, ale to bych na to varoval lidi,
kteri by skladali dany raid.
Momentalne nastupu na stredni skolu a jsem optimista. Nemam moc rad lidi, kterym dokazou rychle rupnout nervy, nebo rvou na ty, co udelaji neco omylem zle, chybama se clovek uci.
Já nervak nejsem, naopak jsem casto v pohode, jenom kdyz mne nekdo fakt dokaze poradne vytocit,
tak potom se chovam hodne agresivne. Newim co bych o sobe napsal vice, snad by to mohlo stacit ;).

Věk: 15

Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Jak potrebuji já sám
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: No s tim možná bude občas problém, jak jsem zmínil, já hraju fotbal, takže mi do toho budou občas zasahovat tréninky.
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano, to je bez pochyby.
Co si představuješ pod slovem guilda? Dobrej kolektiv, co si rad vypomaha, rad raiduje atd..

Informace o tobě ve WoW: Nwm jak je to mysleno, jestli je to myšleno jak já, tak jsem troll shaman ( resto / ele )
Zkušenosti s raidy: Všechno i cely UD až na yogga a dal, ale taktiky se učim a už jsem tomu porozumněl.

Vadí ti když se nedostaneš na raid: Ne, ale aby se toho zase nevyužilo, a nenechali mne sedet furt :D
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: vyexpena
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Colombo

Jak hraji za svou class: Dobře :D, resto shamana i ele hraju cca 3 roky a vim co a jak.
Rotace: Na bosse první hodim flame shock a pote dávám Lava burst, chain a lightning bolt. Ten lightning bolt dávám asi 2x poté o5 dávám chain a znova lightning bolt. Poté znova od lava burstu. Celé by se mi to mělo vejít do 1 flame shocku.
Equip - resto 4450 +- ; Ele 4400+- ( nejaky doplnky mi chybi )
Staty - u resto shamana haste + mana regern ; u ele haste a Spell power
Gemování - Resto: Restotarion: Gemuju na haste + mp5. Haste je potrebne pro shamana pro co nejrychlejší cast healu, mp5 je dulezite zase na to, aby mi nedochazela v raidu moc mana. Do červených davam oranžový 9sp + 8haste, ale jinak na sp moc nejedu, do modrých teda 8haste + mp5 a do žlutých 16 haste.

Guildy Protože jsem dneska přešel od aliance k horde ( z duvodu lepšího pve ) tak jsem momentálně v guilde, kde jsou nekteří lidi z aliance a které znám.
Předchozí guildy: Pokud mám počítat kde jsem tak 3 hodiny tak Shadow of Eternity
Důvod odchodu: Neni žádnej, ale chci se ubydlet spíše u vás.

Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: Jinou přihlášku jsem nepsal.
Proč chceš jít právě k nám: Dobrý kolektiv, dobré raidovaní co jsem slyšel od blechy..
Koho u nás znáš: Blechu a Necyda, oni mne za tenhle nick znat nebudou :D
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: to nevim, slysel jsem o dost nízkém stavu shamanu a kokrétně restaku. Já umim restaka dobře, tak doufam, ze by sance byla :) .

PC výbava set t8/t8,5, doplnky vicemene UD, az na prsteny a trinkety.
Mumble/Mikrofon: Mám mumble, nemam mikrofon, rozmrdal se mi, koupim novej.
Raid FPS: 30+ ( 25-30 mam only na hodirovi, jinak jedu 45+ )

Předmět příspěvku: Re: Restoration Shaman / Elemental Shaman - 2
PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 20:12:51 

Vieš čo ? Nehnevaj sa na mňa ani som to do konca nedočítal a skôr to beriem od teba ako paródiu. Toto fakt ne :-)
Za mňa PROTI

PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 20:20:38 

a mě by zajímal nick, za který tě údajně znám. A zároveň bych ti rád řekl, že me silně irituje, že se mé jméno objevilo v přihlášce této úrovně...

EDIT: tak už vím kdo to je, je to hráč, kterého sem kickl po dvou dnech ze Spamerů, jelikož byl dutej jak čokoládová figurka, poté mě cca týden ustavičně spamoval jako malé děcko a prosil, abych ho vzal zpátky... Tudiž apeluji na váš zdravý rozum, NEBERTE HO!

PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 22:25:47 

no way bro PROTI si moc mlady

PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 22:30:10 

to se neda cist, ta barva pisma je tak hrozna ze me z toho boleji oci, spis PROTI protoze nevim co v prihlasce pises

PříspěvekNapsal: čtv 15. pro 2011 14:35:26 

Opravdu tuhle prihlasku musim komentovat?

PříspěvekNapsal: čtv 15. pro 2011 15:59:14 

nemusis ejdi a ja ani nebudu :P

PříspěvekNapsal: čtv 15. pro 2011 17:44:34 

Citace:
Nemam moc rad lidi, kterym dokazou rychle rupnout nervy, nebo rvou na ty, co udelaji neco omylem zle, chybama se clovek uci.

Ovšem i tací lidé jsou občas potřeba, kdyby každej nedělal přesně to co má tak by si zůstal na jednom bossovi klidně 5hodin bez výsledku.. takže takové to pohrožení, např.: "JEŠTĚ JEDNOU TO TAKHLE POSEREŠ, TAK DOSTANEŠ -1000DKP A DE MÍSTO TEBE NĚKDO JINEJ!!!" je někdy třeba, lidi se potom o dost víc snaží :-)

Jinak za mě.. ta přihláška fakt "pálí do očí" až mě z toho rozbolela hlava. Dám na oznámení Necyda, takže
PROTI

PříspěvekNapsal: čtv 15. pro 2011 18:57:48 

Bohužel, tvoje přihláška má hodně negativních ohlasů a jelikož nesplňuješ naše požadavky budeš NEPŘIJAT. Hodně štěstí jinde.

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ]