Informace o tobě v Realném životě Volám sa Daniel som slovák a chodim na strednú školu (gymnázium). Moje bežné záľuby sú zhruba basketbal , tenis , ping-pong xD , snowboarding a plno iných
mam rád zvieratá sám mam 4 psov
trošku dajú zabrať ale inač v pohode ...
Věk: 17 rokov
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: tak 2-3 hodiny ovsem nezavislacim kazdy den
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Ano urcite si viem vytvorit podmienky...
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano myslim ze to nieje problem , sem tam sa pozriet ci nieje nieco nove na forku
Něco o sobě: Nerad sa sam popisujem som taka zvlastna povaha , som dost nervak
a dakedy si aj ponadavam preto mam push to talk
... Ale myslim si ze som spolahlivy a dobrosrdecny
)
Informace o tobě ve WoW Zkušenosti s raidy: TBC - nejaky ten Black Temple a pod raidy mam prejdene len si to uz nepamatam
Wotlk : VoA 10/25 FC , EOE 10/25 FC , OS +1+2+3 10/25 FC , UD 10 FC vcetne Alga / 25 FC aj s HM jedine Yogg+3 a nemam este Algalona , ToC- mam prejdene cele tak tiez aj Heroicy jedine anub mi robi trosku problemy uz som ho dlho nebol musel by som si pripomenut taktiku tak tiez este twin valkyr som pozabudol , ICC - mam prejdene all ale to ted asi nieje podstatne
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Nie zivot sa nezbori
Pojdem inokedy..
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Tato postava bola kupena pretoze som expil wariora ale vsetkok UD EQ som urobil sam ...
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=LakassaScreen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/59 ... 43320.jpg/Raid DPS: podla toho ktory boss ale v priemere to je od 6-8 k
Dummy DPS: 4500 ked mi to pokrituje tak to vyskoci aj na 4.9k
Jak hraji za svou class: Rotace - Zacinam Sw:p , MB , VT , DP pak opat MB a Sw:D pak udrziavam dotky s mind flay a spamjem prioritne MB
Equip - 4/5 T8.5 all doplnky z UD weapon vezax 10 HM a off hand furios este nemam pve , trinkety mam jeden z naxxu a 2 z OS+3 ... detail k EQ je na armory viz odkaz vyssie
Staty - 2750 SP 495 haste 16% crit 340 hit rating
Gemování - Gemujem Spell power , 2 gemy mam SP+spirit kvoli meta gemu 21 crit a 3% crit dmg
GuildyPředchozí guildy: Betrayers , Wellmasters
Důvod odchodu: Nechcem niejako gildy ohovarat preto nebudem psat dovod odchodu... Nechcem byt jak sa ludovo povie ,,zmrd,,
) Hlavny dovod boli raidy...
Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: Nedaval som si prihlasku. Davam si ju len k Vam.
Proč chceš jít právě k nám: Paci sa mi nazov gildy
Mate pekny progress raidov... Ale predovsetkym sa chcem usadit na trvalo v dobrej gilde ktora sa nerozpadne po 3 mesiacoch
Koho u nás znáš: Zatial len z videnia ale nic konkretne ...
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Dobrych ludi sa vsade vmesti
(Neviem presne ako ta veta je
, ,,improvizacia ,, xD )
PC výbava Ram 4GB , Graf: 512 intel alebo ako sa to vola
, procesor 2.1GHz
Mumble/Mikrofon: Ano plne funkcny !
Raid FPS: od 50-63 FPS
Rychlost internetového připojení: Bohuzial slaby 10Mbit ale nieje to az take katastrofalne
Vypočítej tento přiklad:2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 1 + (1 x 0) = 27