Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Eclipsio, RESTO PVE/Enháč pvp

Předmět příspěvku: Eclipsio, RESTO PVE/Enháč pvp
PříspěvekNapsal: čtv 01. pro 2011 20:51:22 
Věk: 20
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Momentálně se potýkám s bídou nezaměstnanosti, takže jsem online věsměs imrvére, až si nějakou práci najdu, budu tu holt méně:-)
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Na otázku odpovím tak, že jestliže je v guildě stanovený raid time, povinností člena je dodržovat jej:-)
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: Ano
Něco o sobě: Jmenuju se Vojta, bydlím v Ostravě, jsem heterosexuál a nemám rád cigány, kteří nás okrádají:-P Psát dál je zbytečné, na mumble si rád povídám, tam mě poznáte:-P

Zkušenosti s raidy: Hraju jen na TS, offi nikdy, čili co tady přijde, je pro mě nové, mé momentální zkušenosti jsou kompletní, na desině mám progresslý vše krom Yogga +0, což za defekt nepovažuji, jelikož je to jen o pár procentech navíc ve výkonu a to zvládnu. Dále mi chybí achievement za firefightera, jelikož v bývalé guildě jsem to tři týdny wipoval a následně jak jsem byl jeden den v práci, tak to dali a achiev vyžral nováček-.-. 25ka UD je u mě rozkouskovaná dá se říct, něco mám něco nemám, co guilda umožní progressnout u toho jsem. Každopádně taktiky mám naučené teorií i praxí takže jsem v tomhle 100%ní.
Vadí ti když se nedostaneš na raid: No když už teda si vyhradím čas a nedostanu se i přesto, že jsem byl online třeba půl hoďky před začátkem, tak brblám:D Jinak když se nedostanu vlastní vinou (pozdní příchod, afkování při invitu atd.) tak nadávám tak akorát sobě:-).
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: obojí, na TBC jsem tady hrál cementa a mezi noobama jsem mohl vést hvězdnou pěchotu, potom jsem na přechodu na NT content vyměnil char za mága, vyexpil z něj 80ku, chvíli pobyl na lvl capu a vyměnil to zpět za shamu:-) Toho už hraju dlouho, co TS wotlk pamatuje prostě:-)
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Eclipsio

Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/22 ... 31557.jpg/
Raid DPS: N/A
Dummy DPS:N/A

Jak hraji za svou class:
Rotace - Za healera? Wut?:D...sry joke, je to proste o prioritach, jestli nejakou rotaci znate, tak mi ji ani nerikejte:-P Healuju uz docela dlouho a skryvat nemam co:-)
Equip - 4685 GS PVE resto/4806 GS PVP Enha
Staty - BD: 2094
BH: 2484
crit: 28.03
haste: 655
MP5: 501
* Staty teď nejsou na místě, budu-li přijat, přegemuju gear kompletně na intel+SP, čili na staty, které mi vždy nejvíce vyhovovaly.
Gemování - viz. *

Předchozí guildy: Immortal no more, Heroes of Midgard, Ravencrest
Důvod odchodu: Vzhledem k úctě k lidem, se kterými jsem v předchozích guildách působil, se nechci vyjadřovat, vždy to zní, jako bych na ně házel špínu, ale takový nikdy nebudu:-) Prostě se chci posunout v pve výš.

Pokud sis dával přihlášku do jiné guildy před tou naší a nevzali tě, proč jsi jí dal přednost: N/A
Proč chceš jít právě k nám: Máte na dobré pve, Váš GuM je znalý v resto shamanech a dost se s jeho názory ohledně tohoto shoduji, sháníte resto shamany, máte mě mít.
Koho u nás znáš: Psychinka, Neologic, Thomyeah, pokud mě zná někdo jiný, omlouvám se za opomenutí.
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Protože mám na to řádně raidovat a řádně raidují jen pořádně guildy.

Mumble/Mikrofon: J/J
Raid FPS: cca 20-30? Nevím teď přesně, moc mě to neomezuje, ale stejně...Ježíšek asi přinese ramky:D
Rychlost internetového připojení: Něco přes 4MB/s po posledním měření.

Vypočítej tento přiklad:
2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 1 + 1 x 0 = 0

Předmět příspěvku: Re: Eclipsio, RESTO PVE/Enháč pvp
PříspěvekNapsal: čtv 01. pro 2011 20:55:19 

PRO locknete to !:D

PříspěvekNapsal: čtv 01. pro 2011 21:04:22 

PRO! - jen pro info, nejsem GuM, ale Raid Leader :-P a ten příklad máš špatně..

PříspěvekNapsal: čtv 01. pro 2011 21:06:31 
Wut? tenhle příklad jsme dostali ve škole v přírodě když mi bylo 7 a byl jsem ve druhé třídě a 0 byl správný výsledek O.o

PříspěvekNapsal: čtv 01. pro 2011 21:11:07 

Krácení má přednost..

PříspěvekNapsal: čtv 01. pro 2011 21:11:24 

když nejsou závorky tak vzdy ma nasobeni prednost ... 1x0 = 0 a k te nule pak prictes ten zbytek :P

PříspěvekNapsal: čtv 01. pro 2011 21:12:27 
To mě také napadlo....27, ale dal jsem přednost tomu prvnímu...failu:D

PříspěvekNapsal: čtv 01. pro 2011 21:14:15 

Citace:
Váš GuM je znalý v resto shamanech a dost se s jeho názory ohledně tohoto shoduji

Těžko říct jestli je to dobře nebo špatně... ;)

ale jinak sem spíš PRO

PříspěvekNapsal: čtv 01. pro 2011 21:16:13 
Myslel jsem ze Psychinka je GuM sry:D

PříspěvekNapsal: čtv 01. pro 2011 21:20:47 

Nějak rychle se sem postují komentáře :D Tak taky něco připíšu, ať naženu komenty...

Nevím jak se přesně rozhodnout, mezi tebou a Alkirou. Oba vás asi vzít nemůžeme (raid není nafukovací...).
Ale nejspíš budu spíš PRO tebe...

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další