Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Sephyra SHADOW/holy

Předmět příspěvku: Sephyra SHADOW/holy
PříspěvekNapsal: pát 25. lis 2011 23:42:54 
Věk: již brzy 24 křížků
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Sephyra
Zkušenosti s raidy: TBC: všechny HC, Grull, Magtheridon,TK a kousek SP (vše z offi), WotLK: Naxx 10/25 FC, EoE 10/25 FC, Os+1,2,3 10/25 FC, VoA 10/25 FC, UD 10/25 ( po yoga) + nějaké HM down a nějaké parodie
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: jsem tu prakticky každý den. Někdy více hodin, někdy méně. Záleží na náladě. Takže s časem ve hře není problém :)
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: z 90% mám čas, když nemám odpolední či nejsem u bráchy o víkendu nebo někde jinde.
Mumble/Mikrofon: mumble vedu už nějaky pátek a mikrák to je horší. Ten je rozsekanej…
Screen UI: http://2imgs.com/a1a9c1eb38 zde je z UD, ale je staršího data. Ještě z BoT, jinej nemám.
Raid FPS: pohybuje se mezi 20-40fps...někdy mě klesne třeba na míň...ale to se stane občas. Mám vypnuté všechny nepotřebné věci
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: postava je mnou vyexpená od 1 lvl do 80 lvl
Jak hraji za svou class: (Gemy, Rotace, Staty, Eq, atd. >>Pořadně rozepsat<<) za svoji Classu hraji od TBC na offi DT. Tam jsem jela převážne holy. Před rokem a pul jsem začla hrát tu na twinu. Gemy cpu do SP. Držím si hit cap. Haste si držím kolem 500. Crit chci mám kolem 16%. Rotaci jedu VT, SW:P, MB, DP, 2xMF, MB…udržuji dotky…a střídám MB a MF.. Chci si časem vyzkoušet jinou rotaci, která by začínala MB…vhledem k bonusu ze 4 častí conque
Vadí ti když se nedostaneš na raid: ne nevadilo. Kvůli tomu si život nevezmu a svět nezboří, šla bych další raid
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? na netu jsem každý den, takže není problém se tam jít podívat a někoho zdrbat :D

Něco o sobě: mé jméno je Kaťan, bydlím v jedné nejmenované části republiky, která nestojí za řeč. Pracuji v tiskárně, která se zabývá výrobou letáků, plakátů , časopisů a dalších kravin. Mojí hlavní náplní v práci je sezení na icq a psaní si s lidma. Moje činnosti patří tanec, cvičení, zvířátka a knížky…z hudby ráda poslouchám dubstep, lehčí dnb, dance a trance…chovám se jak malá někdy
Koho u nás znáš: Robotika a Arowista poznám osobně
Předchozí guilda:Sanctuary, BoT, The Betrayers
Důvod odchodu: rozpad/ rozpad/ chtěla bych se hnout z místa…byť tam mám relativně vše…
Proč chceš jít právě k nám: k vám bych chtěla jít z toho důvodu, že bych si chtěla pořádně zaraidovat…aby lidi věděli co mají dělat a pak takové drobnosti jako neafkování, čekání než ten dokouří atd…
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: snažím se ze sebe dostat maximum, neříkám že jsem nejlepší, ale nejsem ani nejhorší. Snažím se pomoct kde můžu. Ať už blbé HC či poradit s nečím. Jsem aktivní. Už jsem s váma jeden či dva raidy bola, takže asi víte. Sem tam mám špatné dny, ale kdo ne…než abych si to vylévala na lidech, tak radši raid nepůjdu 

Rychlost internetového připojení: ukazuje mě velmi dobré 54mb/s

Vypočítej tento přiklad:
2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 x 0 = mno násobení ma přednost. Takže doplním imaginárně závorky a součet by měl bejt 16...

Předmět příspěvku: Re: Sephyra SHADOW/holy
PříspěvekNapsal: sob 26. lis 2011 0:11:49 

Achjoo :-( To je špatnýý!

Nemáš addon na DoTky, jak je udržuješ? Ale to že používáš ICQ to kompenzuje...Dej DPS z Heroic Dummy aspoň. Podle mě je Shadow spíš full. Nejvíc by se hodil Holy Priest, ale pokud taháš za Shadow hodně, tak proč ne..A co mikrofon? Na Alt Runu jsi mluvila, a teď nemáš mikrofon?:D

PříspěvekNapsal: sob 26. lis 2011 0:12:24 

+ Nebudem posudzovať theorycraft, pretože ho ani neviem. Ale prihláška pohodová, je vidno, že zodpovedá veku (myslené v dobrom !!!) a dala si si na nej záležať, nie ako tie niektoré bum-bác prihlášky.
+ To, že si dievča by podľa mňa bol dobrý element v raide na občasnú tú "seba-kontrolu" chlapcov :-)
- Doteraz sa nám podarilo raidovať maximálne v počte 27kusov :-) ale asi viac ten raid nafúknuť nevieme a teraz sme prijali hunta a ele shamana.

Keď to celé zhrniem, tak za mňa asi NEUTRAL. Pokiaľ by to RL a CL vedeli zariadiť, že sa na raid zmestíš a nie na úkor niekoho iného, tak by som bol PRE.

PříspěvekNapsal: sob 26. lis 2011 0:25:26 
addon na dotky mam..rikam ten screen je hodne starej...a nechtej po me meno toho addonu...ten fakt nevim :)....

co se tyka teto prihlasky...mate plny stav? nevadi :) beru to aj to :) jen zkousim stesti...za zkousku clovek nic neda :) aj kdyz jsou plne stavy

PříspěvekNapsal: sob 26. lis 2011 1:24:35 

pro takovy lidicky jako je ona mame mista dost :) nevim jak moc by ji vadilo oprasit holy na nakyho toho bosse, ale nahrada za grodise v podobe shadow by to byla skvela, PRO

PříspěvekNapsal: sob 26. lis 2011 12:18:07 

Ahoj,
takže místo pro priesta by bylo ale teď jde o to jakej spec jelikož Almos říkal že by rád zkusil holy a pokud ho to chytne tak by bylo místo pro shadow pokud ne tak pro holy.
Za jakej spec by jsme tě potřebovali ti napíšu dnes večer po raidu nebo zítra zatím bych se chtěl zeptat jak si na tom s holy? Myslím jestli by ti nevadilo za něj chodit.

PříspěvekNapsal: sob 26. lis 2011 12:26:27 

mas pekny recount ;)
Sephyra nikdy nedelala extremni faily kdy by umirala, neafkovala(kdyz si nemusela zehlit vlasy).. a v dmg se drzela vzdycky pomerne vysoko i kdyz ji tam vzdycky malinko co se do rotace tykalo chybelo :) A holka do G by se hodila PRO

ale predpokladam, ze by to chtelo 1raid, nez by si privykla na prubeh ADI raidu

PříspěvekNapsal: sob 26. lis 2011 13:41:51 

Ono ještě existuje Icq? :lol:
Jinak pro tebe jsem PRO.. aspon někdo uklidní Psychinku! :roll:

PříspěvekNapsal: sob 26. lis 2011 16:04:47 

Aj ja som za nieco neznejsie ako psychi by sa zislo na mumbli :D

PříspěvekNapsal: sob 26. lis 2011 21:29:35 
holy me nedela problem a snazim se na nej zase najit chut, kdyz me ji nekdo sebral :D...ale zacina me to zase bavit...a nevadi me to..pryc jsou ty doby kdy jsem healovala bez enchantu xD..takze me je sumak..holy shadow...

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další