Věk: již brzy 24 křížků
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=SephyraZkušenosti s raidy: TBC: všechny HC, Grull, Magtheridon,TK a kousek SP (vše z offi), WotLK: Naxx 10/25 FC, EoE 10/25 FC, Os+1,2,3 10/25 FC, VoA 10/25 FC, UD 10/25 ( po yoga) + nějaké HM down a nějaké parodie
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: jsem tu prakticky každý den. Někdy více hodin, někdy méně. Záleží na náladě. Takže s časem ve hře není problém
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: z 90% mám čas, když nemám odpolední či nejsem u bráchy o víkendu nebo někde jinde.
Mumble/Mikrofon: mumble vedu už nějaky pátek a mikrák to je horší. Ten je rozsekanej…
Screen UI: http://2imgs.com/a1a9c1eb38 zde je z UD, ale je staršího data. Ještě z BoT, jinej nemám.
Raid FPS: pohybuje se mezi 20-40fps...někdy mě klesne třeba na míň...ale to se stane občas. Mám vypnuté všechny nepotřebné věci
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: postava je mnou vyexpená od 1 lvl do 80 lvl
Jak hraji za svou class: (Gemy, Rotace, Staty, Eq, atd. >>Pořadně rozepsat<<) za svoji Classu hraji od TBC na offi DT. Tam jsem jela převážne holy. Před rokem a pul jsem začla hrát tu na twinu. Gemy cpu do SP. Držím si hit cap. Haste si držím kolem 500. Crit chci mám kolem 16%. Rotaci jedu VT, SW:P, MB, DP, 2xMF, MB…udržuji dotky…a střídám MB a MF.. Chci si časem vyzkoušet jinou rotaci, která by začínala MB…vhledem k bonusu ze 4 častí conque
Vadí ti když se nedostaneš na raid: ne nevadilo. Kvůli tomu si život nevezmu a svět nezboří, šla bych další raid
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? na netu jsem každý den, takže není problém se tam jít podívat a někoho zdrbat
Něco o sobě: mé jméno je Kaťan, bydlím v jedné nejmenované části republiky, která nestojí za řeč. Pracuji v tiskárně, která se zabývá výrobou letáků, plakátů , časopisů a dalších kravin. Mojí hlavní náplní v práci je sezení na icq a psaní si s lidma. Moje činnosti patří tanec, cvičení, zvířátka a knížky…z hudby ráda poslouchám dubstep, lehčí dnb, dance a trance…chovám se jak malá někdy
Koho u nás znáš: Robotika a Arowista poznám osobně
Předchozí guilda:Sanctuary, BoT, The Betrayers
Důvod odchodu: rozpad/ rozpad/ chtěla bych se hnout z místa…byť tam mám relativně vše…
Proč chceš jít právě k nám: k vám bych chtěla jít z toho důvodu, že bych si chtěla pořádně zaraidovat…aby lidi věděli co mají dělat a pak takové drobnosti jako neafkování, čekání než ten dokouří atd…
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: snažím se ze sebe dostat maximum, neříkám že jsem nejlepší, ale nejsem ani nejhorší. Snažím se pomoct kde můžu. Ať už blbé HC či poradit s nečím. Jsem aktivní. Už jsem s váma jeden či dva raidy bola, takže asi víte. Sem tam mám špatné dny, ale kdo ne…než abych si to vylévala na lidech, tak radši raid nepůjdu
Rychlost internetového připojení: ukazuje mě velmi dobré 54mb/s
Vypočítej tento přiklad:2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 x 0 = mno násobení ma přednost. Takže doplním imaginárně závorky a součet by měl bejt 16...