Začnu asi tvým přechodem k hordě. Tvoje první přihláška směřovala do SoDy, myslím, že spíš s najivitou, že se tam dostaneš, potom co píšeš na forum z nudy. Důvod nevím, jaký byl, když jsi psal to co jsi o nich psal. Asi jsi to o nich nemyslel tak vážně a spíš jsi je provokoval ze srandy. Jenže oni jsou na to háklivý a nikdy na provokace nezapomínají. Takže tě tam nevzali. Pak ses asi díval na forum k Hordě, jaký guildy co hledají a našel jsi TitanS, takže sis tam dal přihlášku a vzali tě. No a nelíbí se ti, že nechodí 10many a nezapisujou se na Raid Planer. U nás se na Raid Planer zapisovat musí a přísně se to trestá, ale na 10many se u nás sere s prominutím ještě víc, ne že by nikdo nechtěl jít, ale nejsou na ně tanci. Momentálně jeden nemá PC a ostatní nemají čas přes týden. Takže pokud hledáš guildu kvůli 10manu, jsi tu špatně.
Dál bych se chtěl pobavit o tvým přehnaným sebevědomým. Omlouvá tě částečně, že jsi z Plzně, protože "tuten" kout ČR je zvláštní, protože Steny, Epidemy, apod. hráči, kteří ti asi nic neříkají jsou taky z Plzně a hodně jsem s něma nevycházel, takže doufám, že se tu nebude opakovat to stejný
. Asi náhoda, že mám smůlu na lidi z Plzeňskýho kraje. No, ale to je to míň podstatný. Ohledně tvýho sebevědomý, otázka "Musím si psát přihlášku?" a věta "Asi půjdu k vám do guildy." smrdí až trochu moc jistotou, že se k nám 100% dostaneš. Buď jsi mentalista a nebo si moc myslíš. Tak jednoduchý ti to za to neudělám už jen z principu.
Citace:
Vadí ti když se nedostaneš na raid: jo celkem jo, ale zalezi na podminkach, vedet to dopredu, tak to neni problem, kdyby mi zaclo neco blbnout tak to taky problem neni
Reaguju přesně na tu poslední větu, "kdyby mi zaclo neco blbnout tak to taky problem neni". To jsem buď trochu nepochopil a nebo je to spíš problém, protože nebudeš moc přijít na raid a my budeme nasraní, že zase nebude ten ele shaman na raidu
a pak tě kicknem za neaktivitu. Takže o tom jestli to je problem, že ti začne něco blbnout nebo ne by se dalo polemizovat.
Citace:
Jak hraji za svou class: hit cap, haste cap, maximalizace SP, na ToC hard haste cap a maximalizace SP
CHL a LvB zatim na CD, drzim FS spamuju bolty, odpalujem trinkety a vse na CD, SP do BL, pak SP do EM, jinak sis SP na CD i EM na CD
Jak chceš dát Hard Cap při ToC a zároveň maximalizovat Spell Power? Díky za vysvětlění, protože podle Aryju to nejde! Když je delší Fight, vychází ti mana na celej fight, když dáváš CL? Nebo ho dáváš jen na Clearcasting?
Citace:
Vadí ti když se nedostaneš na raid: jo celkem jo, ale zalezi na podminkach, vedet to dopredu, tak to neni problem, kdyby mi zaclo neco blbnout tak to taky problem neni
Aryju chce jít Resto, ty pokud budeš 100% aktivní na Soboty a Neděle, tak se dostaneš na každej raid. Pokud ne, tak se střídáte s Aryju za Ele...Pokud budete oba, Aryju Resto a ty Ele...
Citace:
Proč chceš jít právě k nám: chci stalou guildu, kde nehrozi rozpad, jelikoz bych zasel aj to ICC nekdy
ICC?:D Čekal bych, že chceš zajít spíš ToC. Jinak doufám, že se budeš aktivně podílet na zkoušení encouteru před otevřením. To by sis u mě šplhnul, protože Aryju na to momentálně sere.
Citace:
Rychlost internetového připojení: 8Mb ?
To se nás ptáš?:D Ne, tak jestli nemáš 512 kbit/s tak to je v poho..
__________________________________________________________________________________________________
Dal sis původně přihlášku do SoDy, takže je to pro tebe asi guilda na prvním místě, kdyby se ti naskytla možnost, dostat se tam, vysral by ses na nás a šel tam?
Co se týče tvýho UI, myslím, že ti toho tam hodně chybí. Máš monitor jako kráva, tak to sakra nějak využiju néé? Addon na DoTky, Cooldowny, Procy, ani jeden takovej tam nevidím a je to základ toho TOP DPS, co můžes vytáhnout. Nehledě na to, že klikíš Thunderstorm, Potion of Speed nevidím ani na baru, Elemental Mastery, taky click. Takže si to pěkně nabinduj, ať můžeš být aspoň v TOP 5 dmgerech. Protože Cooldowny jsou od toho, aby ti zvýšili DPS, ne proto, aby tě zdržovali než je zapneš! Pěkne na nějaky TAB, CAPSLOCK nebo macro na středník. Prostě chci vidět ty bindy na všem. Mana Potky?:D Rly? Nemáš addon na Clearcasting, abys věděl kdy dás Chain Lightning.
Nevidím v tvým Screenu DPS, takže nevím kolik taháš, každopádně Screen DPS dodej, je to povinný pro přijetí lidí, které neznáme.
Na Armory máš PvP equip, takže si nasaď PvE, dej relog a nech ho pak uložit, ať se můžeme podívat, co pěknýho máš na sobě. Díky.
Shrnutí:
+ Věk
+ Skill
+ Znalost taktik
+ Přihláška
- Starý Screen UI
- Blizz UI + Xperl
bleee
- Chybí screen DPS
- Myslím, že nejsi moc tolerantní, co se týče věcí v guildě. Někdy se daří a někdy hold ne
- Clicker! Aspoň co se týká Cooldownu.
Dodej vše, co jsem uvedl nahoře a uvídím jak se rozhodnu. Přeju pěkný zbytek dne.